Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 325 124
  • 5 089
  •   4
Отговори
# 330
Не е греяна ракия, слага се и мазнина. С олио знам рецептата.

# 331
И много лесно при кашлица е равни количества мед, масло и алкохол, разтворени на водна баня. По ч.л. при пристъп.
накратко казано, но по модерен начин - греяна ракия Smiley

Еееее, не може с антибиотика.

# 332
Да, не е добре с АБ, при все, че количеството алкохол е пренебрежимо малко - 1/3 ч.л. на прием.

Опитай, ако кашлицата е суха, да дишаш през мокра хигинна кърпичка. Така най-бързо се овлажняват дихателните пътища и кашлицата се потушава. При влажна кашлица - АСС. Сиропите - отделно. Успех.

# 333
Аз имах предвид греяната ракия, иначе не е проблем малкото количество в сместа.

# 334
  • TX
От 5 дни съм със симптоми, през ден се тествах с бързи тестове и днес изби. Разчитам на опита Ви и съзнавам, че всичко е много индивидуално, но на кой ден мога да очаквам да ми е отлицателен теста?

# 335
  • Пловдив
Към 10-тия ден след положителния тест, поне така беше при мен.

# 336
От 5 дни съм със симптоми, през ден се тествах с бързи тестове и днес изби. Разчитам на опита Ви и съзнавам, че всичко е много индивидуално, но на кой ден мога да очаквам да ми е отлицателен теста?

Със симптоми от 1 декември, на 6-ти  светна Ковида, преди малко си правих тест и е отрицателен.

# 337
При мен шест дена беше положителен теста. Знам точно, защото се тествах в дните преди(бях контактна), по време и един ден след въпросните шест дена.

# 338
  • Germany
По 10дни бяхме позитивни аз, мъжа ми и големият ни син. На малкият теста беше негативен на 6тия ден.

# 339
  • София
Какво ви е състоянието, като ви светват тестовете на пети-шести ден? Оправяте ли се или се влошавате?

# 340
Дъщеря ми беше почти здрава, с лека кашлица от задна хрема.

# 341
Какво ви е състоянието, като ви светват тестовете на пети-шести ден? Оправяте ли се или се влошавате?
Ти пък, що за въпрос. Само си цъкат тестове.

# 342
  • София
Нот,  моля те, сериозно питам.

# 343
  • TX
Освен дразненето и парене  в гърлото и "тежка глава" ме "въртят" и раменни стави и кръста,  това е с ден днешен. Т. като на змия.

# 344
Здравейте!Как протича ковид сега?Температура 39,много червено гърло,сополи и храчки характерно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт