Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 316 763
  • 5 003
  •   2
Отговори
# 4 890
Няма гаранция - аз имам едно разболяване, позитивира ми 4-ия тест. Важното е лечението да е адекватно и да се изолира дамата.
Значи утре би трябвало да покаже теста. Щом сега е вторият ден.

# 4 891
О, дано бързо Ви повлияе! Аз за себе си предпочитам да не пия тея комбинации - Грипекс, Колдрекс, Тайлол и т.н.

Това имах по ръка. Днес бях в аптека, ако знаех, че са ми изписали несъвместими лекарства щях да си купя други.

# 4 892
Ще пиете, каквото имате, няма да се мъчите, я! Ние просто избягваме да купуваме вече такива смески, защото знам, че имат излишно високо количество парацетамол. А имат и други боклуци. Една позната пиеше Фервекс, за да заспи по-лесно, има такава съставка.
О, дано бързо Ви повлияе! Аз за себе си предпочитам да не пия тея комбинации - Грипекс, Колдрекс, Тайлол и т.н.

Това имах по ръка. Днес бях в аптека, ако знаех, че са ми изписали несъвместими лекарства щях да си купя други.

# 4 893
  • Бургас
Аз и двата пъти карах Ковид (доказано) с бели налепи и адски болки в гърлото. Антибиотик не съм пила. Всъщност първия път ми беше изписан защото мислеха, че е ангина, но аз докато се чудя дали да го взема, си направих ПСР и така.

# 4 894
Хора, след Ковид имахте ли силни болки от невралгия и за колко време и как минаха? От една седмица съм с много силни болки в гърба. Днес ми казаха, че е междуребрена невралгия. Вечер силно се обострят особено докато съм легнала или седнала. Обезболяващи не ми действат, без значение НПВС или аналгетици.

# 4 895
Темпалгин е подходящ, плюс Милгама Н, или В комплекс, но бавно минава.

# 4 896
Мен също ме боли отзад на едно място гърба. 😞

# 4 897
Пих Темпалгин, течен аналгин, Нурофен, Оклис, Диклоневровит, Баклофен, аспирин, мазах се с Перскиндол, арника, алое, диклак. Нищо, ама нищо не помогна. Може би малко Баклофен,-а, но го пия само вечер преди да легна, че е доста силен опият. Болката е 10 от 10 без лекарства и 9 от 10 със. Приемам за витамините Уримил форта, Магне Б6, както и в Дикловита има Б-комплекс.

# 4 898
Невролозите изписват един мускулен релаксант, който действа добре и неврологично. Но Милгама Н трябва да се пие. Без нея няма да отминат болките. Малко по- дълго се пие, не става с 4-5 дена.

# 4 899
  • Бургас
Мъжа ми имаше болки в краката месеци след първото боледуване.

# 4 900
Поне месец се пие Милгама/Уримил/В комплекс. Бавно минава, да се знае и да не се чака мигновено действие. Боли, но е безопасно.

# 4 901
Невролозите изписват един мускулен релаксант, който действа добре и неврологично. Но Милгама Н трябва да се пие. Без нея няма да отминат болките. Малко по- дълго се пие, не става с 4-5 дена.

На мен ми изписаха Баклофен, но гледам да не взимам повече от 1/2 на ден, че е опият. Просто за болките друго не ми действа, ако не го пия, няма и 2 часа на нощ да спя. Милгама Н по-добро ли е от Уримил? Защото гледам че в Уримил има доста високи дози В витамини.

# 4 902
Няма особена разлика. Пила съм и трите изброени.
Мидокалм отпуска мускулите.

# 4 903
Не съм пила Уримил. Пила съм Милгама Н и знам, че става бавно и наистина действа. Иначе съм пила различни витамини от група В, но някакъв осезаем ефект не съм забелязала, освен голям апетит.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 09:36 от DNT177

# 4 904
Това за апетита съм го слушала, на мен никога не ми е действала така Милгамата. Но може на други хора да действа и за апетит.

Общи условия

Активация на акаунт