Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 324 599
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 630
Това след третата ваксина ли стана? Кои ваксини си е сложил?
Цели 8 месеца болка говори за нещо неврологично... Повторете ямр на гръбначен стълб (цервикален дял), като искате повече разрези (на по-малко мм), на Тесла 3 и някой добър рентгенолог да погледне изображенията.

# 631
  • София
Да, след трета Пфайзер. Ще повторим ЯМР, има и 5-6 рентгенови снимки.

# 632
  • София
Електромиография на периферните нерви да му направят. Щом чак до трамадол е стигнал е някакво сериозно възпаление и трябва да се проследи с това ЕМГ къде и какво е засегнато като нерв. Мисля, де, лекари са го гледали, трябва да са се сетили и за това... Да е от ваксината ми изглежда доста странно, те ги слагат с едни толкова тънки и къси игли, че не мога да си представя как са засегнали нерв, то не се усеща даже като ти я слагат.

# 633
  • София
Може и да е от ваксината, но никой няма да ви каже първо, и второ- едва ли вече има значение. По-скоро се съсредоточете в/у проблема. Аз бих предложила и физиотерапия, след като има ударени 3 кортикостероидни инжекции.

# 634
Потърсете свестни невролог, рентгенолог,  ревматолог и свестен рехабилитатор. Бояна е абсолютно права. Това, че е посетен лекар и правено нещо, не значи, че всичко е ок.

# 635
  • София
Благодаря! Ще търсим причината, че е нетърпимо. Все при светила ходим, уж, повече от 10. Инжекциите са повече от 13. И на физиотерапия беше, и на иглена с ток…

# 636
  • София
Благодаря! Ще търсим причината, че е нетърпимо. Все при светила ходим, уж, повече от 10. Инжекциите са повече от 13. И на физиотерапия беше, и на иглена с ток…
13??? Какви му сложиха?

# 637
  • София
Дипрофос, преднизолон… в комбинация с НСПВС.

# 638
  • София
Дипрофос, преднизолон… в комбинация с НСПВС.
Занесете всички изследвания при д-р Василев (Еуровита), може да прецени, че е за триам. Дипрофос и преднизолон ми се струват слаби за състоянието, което описвате. След това ще назначи физиотерапия, но след обождането.

# 639
Със съдов хирург имате ли консултация?

# 640
В различните групи има много хора с подобни оплаквания след ваксина. Чела съм, че препоръчват протоколите на FLCCC: https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/i-recover/ и консултация с някой от лекарите там.

# 641
Здравейте. Прочетох част от темата, но обемът й твърде голям, затова направо ще питам - може ли болки в ръката (невралгични) да са вследствие на ваксината? Баща ми от 8 месеца е с ужасяващи болки в рамото и надолу по ръката. Обиколихме доста ортопеди и невролози - не могат да си обяснят причината. Правен е ямр, снимки - нищо… Мина няколко курса на лечение с инжекции кортикостероиди- нищо! Пие от месеци НПВС, трамадоли, паратрамоли и пр. - само за часове намаляват болката. В чудо сме! И трите ваксини са в това рамо… Има ли други в такава ситуация и как се справяте?
     Моя съпруг  получи  болка в ръката след ваксината  и оттогава вече година и 2 месеца не минава ,маже с  крем с пчелна отрова ,редува с Лиотон1000  гел  -от тях временно облекчение има.

# 642
  • София
Съдов хирург - не. Само ортопеди и невролози. Ще погледна и в този сайт. С гелове не минава. Вече няма мускул на тази ръка. Съжалявам, че спамя темата, но търся всички варианти. А се насочих да питам и тук, защото в последната седмица при поредното обикаляне по доктори се натъкнах на 2 случая на парализа на двата крака вследствие на ваксината (по думите на двама доктори които нямат никаква връзка помежду си!). Та, реших да питам и тук.

# 643
Съдов е много важно. Интересно как не сте се сетили.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 14:56 от DeVa®

# 644
  • София
Да, не сме 😊 И никой досега не ни е препоръчал!  Благодаря на всички за коментарите и съветите!

Общи условия

Активация на акаунт