Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 319 443
  • 5 042
  •   1
Отговори
# 5 040
  • Бургас
Последното много прилича на микоплазмена пневмония и вероятно няма много общо с ваксината. Просто тогава е дала симптоми. Там си трябва хубав АБ от подходящата група.

При първия ковид не помня дали  пих АБ (мисля, че не), но при следващите антибиотици не съм пила. Минават за 3-4 дни. Няма опашка, няма наслагване с бактерия, няма връщане на вируса и т.н. Единствено ми остава за по - дълго време сънливост и бесен глад. И си видя позитивна до 10дни. Чувствам се здрава, но давам положителни тестове.

То е вирус. И да се разбия от антибиотици няма да му променя хода. Най - много да си прецакам стомаха, който и без друго не е ок когато съм с ковид.

# 5 041
Е, то лечението при ковид е симптоматично. За какво некомпетентно лечение говорим.
А симптоматичното лечение е взимаш нещо да притъпиш симптома докато олганизма ти се справи сам с вируса. Ако има усложнения просто организма не се е справил, не че лечението е некомпетентно. Ако има последваща бактериална инфекция е защото поради отслабения имунитет бактериите, които така или иначе циркулират постоянно са имали "благоприятна" среда.
Иначе и аз карах ковид на "вълни".

Мога да дам пример с жената на приятел от Русе. От ТУБ-диспансера и казали:"Какво искаш, тестът ти за ковид е отрицателен?!" Те уж бяха най-големите специалисти по ковид в Русе......Тя не била добре и се влошила още......След 1 или 2 седмици я вкарали в болницата и там се е поминала. На всичко отгоре беше мед. сестра в отделението по физиотерапия!

Ковид на вълни не е имало в нашето семейство. Извънредно глупаво е да се разчита организмът да се справя сам при ковид!

# 5 042
И ние на вълни не сме карали. Минава и заминава.

Общи условия

Активация на акаунт