Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 404
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Да, така има логика, но нали вече номинират по един от племе, това имах предвид.
Те и миналата година така номинираха до предпоследната седмица ,където Вальо отпадна директно, Неделчо се спаси, а Мани и Паулина отидоха на двубой. Заявиха им на съвета , че този път ще са по двама номинирани.

# 586
На кого спойлерите в темата са на 100% верни до сега?

# 587
На Нова тв. Trollface

# 588
На Ковид. Неговите на 100% са се развивали, както е казал.
Сега се замислих пак над морската снимка на която липсва Гого, а на нея са Лефтеров, Мирела и Мани. Следващата качена е от някаква тераса и на нея са Гого, Жорката и Мирела.
Та така. За мен това е спойлер, защото сметката излиза. И явно Гого отпада 8-ми или 7-ми...Но ако са Зори и Мира още там.. Може 5-6- ти и битка с Генчо.

# 589
На Тифани също. Simple Smile

# 590
  • София
ИВ
Гледам Гого днес си е закачил най-отг видеото с визитната картичка в Инста. Хм, да не би да е спойлер, че отпада?

# 591
Да, така има логика, но нали вече номинират по един от племе, това имах предвид.
И всеки номиниран с по един съюзник и излиза сметката.

# 592
  • Мюнхен
ИВ

Аз не си спомням преди съюзниците да са отпадали. Или просто съм забравила....?

# 593
ИВАз не си спомням преди съюзниците да са отпадали. Или просто съм забравила....?
Нали затова толкова критикуваха Жорката, че не отишъл съюзник на Фейгин, а отиде Виктория. Било го страх да не отпадне.

# 594
Не е от днес, а от поне няколко дни

ИВ
Гледам Гого днес си е закачил най-отг видеото с визитната картичка в Инста. Хм, да не би да е спойлер, че отпада?

# 595
Фифо на рекламата за днешния епизод го дадоха с екипа. Сигурно е секундант на Лефтеров, а Гого кого ще избере е интересното.

# 596
ИВ Сигурно са 4-ма финалисти понеже е сезон 4 и казаха, че всичко е по 4.

# 597
ИВ Сигурно са 4-ма финалисти понеже е сезон 4 и казаха, че всичко е по 4.
Ха, добро утро. 🫣

# 598
  • Sofia
Лефтеров си тръгва. Колкото до Гого, ще си го гледаме и тази, и следващата, и по-следващата седмица, и на финалната също. Simple Smile

# 599
А дано,ама дали?

Общи условия

Активация на акаунт