Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 667
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 4 725
Много мразя някой да ми бута ядене... Нито се чувствам длъжна да опитам всичко, нито да си изям цялата порция. То ако изобщо успея да изям цяла порция, ще ми стане лошо. От няколко месеца ям по-малко от дете. Не се чувствам виновна, че не съм се натъпкала.

Оплаквам се, че в понеделник съм на работа, а не успях да си почина...

# 4 726
Аз пък не разбирам защо днес в НАП работиха, като нямаха система. Служителките висяха вътре и нищо не можеха да направят, просто за присъствие, компютрите им бяха изгасени даже. От какъв зор е работен ден, като очевидно не работеха. Поканиха ни на 9-ти да идем най-добре.

Лютиче, за хората това е гостоприемство Simple Smile. Аз не обичам също и натрупана храна да остава из чиниите. У дома в такива случаи всичко е на средата и се сипва кой колкото му се яде, така и да остане храна не е била по чиниите на хората.

# 4 727
За утре вечер менюто ни ще е няколко салати, питка, мезе, и огретен. Това си пожелаваха децата. За мен и това ми се струва много да приготвя, ама хайде.
Никак не ми е добре и на мен.
Тази вечер хапнахме и вече сме по леглата. Скапана съм, супер натоварен ден беше на работа. Плюс притесненията за децата.

# 4 728
  • Бургас
Дай Боже да почне добре годината ви и всички болести да останат в старата!

# 4 729
  • Light of Zartha
И според нашите нищо не ядем. Не ядящи дойдохме от на МП роднините у нас, сега тук се мъчат с нас. Просто не ядем много. Не се ограничаваме в нищо, кеф ти пържено, кеф ти сладко, но не мога да изям количеството, което майка иска. Няма шанс. Добре,че котарака яде вместо нас. Много му се радват

# 4 730
Да бъде, Славче!

Ние също ще сме скромни- пържолки, печени картофи, млечна салата и зеле с моркови, торта. Баницата с късмети може и на 1- ви сутринта да я ядем. Много обичани от нас храни не се консумират заради малчо. Ящен е,  стои до масата, сочи и нарежда- ам-ам-ам. Затова нито ядки, ни мезета.

# 4 731
Славче,дай Боже! Друго и не искам!

# 4 732
  • Страната на чудесата
Онзи калтак, а.к.а бившия, теглил бърз кредит по времето, когато вече се бяхме разделили, и дал като адрес за живеене моят😂
Днес едни лихварчета ми кацнаха на вратата, посмях се, обясни  им колко грешен човек са финансирали и до там. Егати ниската топка! Вдигнах кръвно, докато размишлявах по темата. Нещастник!

# 4 733
Същият този мъж, който чертаеше бъдещата ви къща на сина ти.

# 4 734
  • Страната на чудесата
Хахах, точно същият фалшив герой, Сигме🤪

# 4 735
Е, той е бил сигурен, че ще се върне в някакъв момент...оптимист е бил човека.

# 4 736
  • Бургас
Мани го такъв!Боклук!Ще ти прати адреса на събирачите!Нямам думи!

# 4 737
  • Пловдив
Преди две години ми се наложи няколко пъти да ходя в един конкретен клон на една конкретна банка. Принципно съм над нещата, рядко някой може да ме вбеси до степен изкарване извън нерви. Но тогава след втория път писах писмо с оплакване от служителка, след третия помолих да ме пренасочат към друг клон. Без да искам да засегна когото и да било, чудя се на подобни индивиди как им поверяват такива отговорности. Все още остава загадка за мен.
Имам лесен отговор - знаеш ли какви са им заплатите? Направо смешни. И оттам имат голямо текучество и не могат да намерят хора.

# 4 738
Lucky, ти нямаш ли му настоящия адрес, любезно да им го предоставиш?

# 4 739
Ами не, Янтра.
Без да знам какви са им заплатите, виждам как народът масово търси връзки да се уреди на позиция в банка, защото получават кредити при доста олекотени условия и лихви.

Лъки, още ли ще тъжиш за него?

Общи условия

Активация на акаунт