Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 671
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, кварталът е същият като на предишната локация, но температурите и есента са много различни. В момента там е -15, а тук е 19 градуса 🥰

Единствената разлика е че тук къщите са значително по- малки в тези квартали.

Почти му се вижда края - окачихме завеси, картини, сглобихме шкафове, нет и тв има, пренасяме празните куфари и ненужните ни неща в идната година в ремаркето, и ще седнем най- накрая да пием едно вино. Последният месец АБ, болести и местения, умора и така.

# 166
Какво ще рече по-малки като квадратура? Любопитно ми е, защото аз по вашия край на света имам чувството, че все са големи (200+ квадрата е за мен голямо).

# 167
Оплаквам се че ММ продължава с изпълненията от вчера и сръдните бог знае за какво.
Чака ме уж да правя вечеря...аз го питам как иска да приготвя месото...той ми се зверски насреща.
Защо не го питаш къде точно го стяга чепика?
Моя приятелка търпи подобно отношение, щото мир да имало. Ми то вече ескалира, тя като си трае.

# 168
Мънички са доста и скъпи.
 Около 75-90 квадрата горния етаж и приземния толкова - старо строителство с много чупки и лошо разположение, а при нас бяха по 110+ квадрата на етаж.

# 169
Марена,  о аз питам...и отговор не получавам.

Оплаквам се и че котарака не ми харесва.
Започне ли да яде...започва страшно...кихане...и като хълцане. Има някакъв пробрем...утре мисля да ходим пак в клиниката.

# 170
Essentiall, моят котарак при подобно падане беше счупил небцето. Зееше огромна дупка, която се видя на рентген. Хранеше се за учудване на ветеринаря.

# 171
Втори ден ме боли венеца около мъдреца,днес бях на зъболекар изписа ми Аб,пробиотик,обезболяващо,страшно възпаление каза ако го пипна ще ме намразиш ....🙈и за финал ми дойде ц.пълна картинка съм днес,поне не го усетих може би защото взимам за венеца обезболяващо🤯

# 172
Сингапур Simple Smile една от малкото развити икономики по тропика. Как ли е животът там?
Ужасен. Скъпо и мръсно. Иначе има сигурност, стабилност и работа. Обаче толкова. Жега, Зика, Денга и ако искаш да живееш добре, се спукваш от работа. И лудница, лудница, пренаселено. За разходка, да го видиш, е супер. Но да живееш там....аз не бих.

Да не забравим и порцията дъжд през ден (в най- добрия случай), което на фона на високата влажност не е никак приятно. И още много кофти страни на живота има. Затова и е казано да не се бърка туризмът с емиграцията. Образно, разбира се. Защото емиграция в Сингапур- едва ли. Експат договор е вариантът. И пак не е за всеки.

# 173
Червена съм като варен рак по лицето, горя като факла отвътре - а температурата отвън е нормална, кръвно налягане в норма - ай сиктир, сипвам си и аз едно вино, ако ще се мре, поне да не усетя нищо. Някой ми подмени тялото, само искам да гепна този, дето изяде ковидясалия прилеп Rage
Смея се, ама хич не ми е забавно.
Ако утре сутринта не съм на крак, ще изтърва едно прекрасно пътуване.

# 174
Мънички са доста и скъпи.
 Около 75-90 квадрата горния етаж и приземния толкова - старо строителство с много чупки и лошо разположение, а при нас бяха по 110+ квадрата на етаж.

Не може да сравняваш двете локации. Торонто (и околности) е един от най-скъпите градове в Канада. Ако искаш 200+, приготви милионите. То при нас стана невъзможно да намериш къща за под половин милион, а ако намериш, тя ще е или в по-лош район или в ужасно състояние. Ние сме се уредили, но за децата ще е много трудно да купят свой дом, ако не им помогнем.

Аз вас не ви мисля. Ще купите по-западнал дом на по-ниска цена на прилично място и мъжът ти ще го възстанови и надгради.

# 175
Оф, не знам аз ли се вторачвам прекалено много, ама още не съм се прибрала и се ядосах. Моят се къпал, в банята оставил да свети, пепелника прелива от фасове той си играе на телефона. 🤯 Че ме и пита какво ми имало и що не съм на кеф, как да съм на кеф, ай веднъж, два пъти да се случи да забравиш ок, ама всеки ден... 🤯

# 176
Това с лампите ми е дребнаво.Пепелника може да не го дразни и не се сеща.Явно имаш очаквания, които той не покрива.А и доскоро си живяла сама, нормално е докато се напаснете.

# 177
Абе нормално, нормално, колко да е нормално. Щом отсега я дразни. Представи си мъж, на който пълен пепелник не му прави впечатление, как се приучва да пуши на терасата, когато в къщата има бебе например.

# 178
Vermilion21 , казваш и това е. Или ще се напаснете или ще се разделите. Това му е хубавото на днешното време, че може да поживеете и да видите дали сте един за друг, а не като едно време - направо свадба и цял живот търпиш или се развеждаш.

# 179
Essentiall, моят котарак при подобно падане беше счупил небцето. Зееше огромна дупка, която се видя на рентген. Хранеше се за учудване на ветеринаря.

Точно същите подозрения имам и аз. Че има някаква дупка и храната преминава през небцето към носа. Не ми се струва нормално това на мен.
Мм ме убеждава, че лекаря казал че още две седмици щяло да е така...но аз се съмнявам нещо.

Вие какво направихте после, операция ли?

Верми, просто му кажи дя си изхвърля пепелника. 

Иначе и мен ме дразни да свети в стая, в която няма никой.

Общи условия

Активация на акаунт