Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 706
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 240
Минах през майка днес-гробищата.
Много мръсно,не поддържат.

Сърдитко татко днес стана на 72.
Подарихме му нещо и торта.
Отсърди се май.

# 241
Моя дядо обичаше печени панирани чушки и мляко с ориз. Всяка събота идваше на обяд у дома. През седмицата изрязваше от вестници неща, които са го впечатлили- някоя мъдра мисъл, нещо интересно за света, някое интервю. След обяда винаги ни четеше.
Другият ми дядо пък беше селски тип човек. Най- хубавите ми лета бяха с него и баба
.все правеше така, че " на децата да им е добре". Беше ни правил палатка пред вкъщи, баскетболен кош. Абез всичко, което искахме , той го майстореше

# 242
  • София
Говорих с майката на приятел, който почина скоро.  Много ми е мъчно още.

# 243
  • Mediterraneo
Онзи ден разпръснахме праха на нашия приятел. Сърцераздирателен момент, душата ми плака. 40 дни, хем много, хем миг.

# 244
Да почиват в мир близките ни! Липсват!

И аз снощи късно уж без причина се сетих за любимата ми баба. Най- силния човек, който познавам и човека от който съм получила най- много грижа и любов.
Днес отидохме до Рилския манастир, запалихме свещичка. Не съм подавала, защото тук няма на кого.
Моята хлапачка също се опитва да се разболява, дано я прескочи.

# 245
Оплаквам се, че днес за втори път се опитах да си направя прическа с преса...и явно това чудо не е за моята коса.
Не стига че няма...ами и косъма ми буквално се изпече е заприлича на пърлено. 
Сега ще я продавам....а е хубава...някакъв шантав модел  за къдрене и изправяне на Remington. Сума ти и пари дадох...и точно два пъти съм я включила за 2мин.

# 246
Прекалено дълго си я държала върху кичура. С пресата само плъзгаш бавно по косата. Не задържаш на едно място. И е добре да използваш преди това продукт за предпазване от температурата. И пресата да е на не повече от 180 градуса.

# 247
Прекалено дълго си я държала върху кичура. С пресата само плъзгаш бавно по косата. Не задържаш на едно място. И е добре да използваш преди това продукт за предпазване от температурата. И пресата да е на не повече от 180 градуса.

Всичко направих както трябва...не става.
От напълно права и гладка коса, която имам...стана страшно чудо.

# 248
Аз не разбрах,защо права и гладка коса се изправя с преса?

# 249
С преса могат да се правят и къдрици.

# 250
  • Бургас
Днес бях на работа и заради скапаните неуредици на единият комплекс,не можах да си тръгна по-рано за да отида до гробищата!
За пореден път,все нещо става на Задушница и не успявам да отида.
Но утре си тръгвам рано и ще отида!

# 251
Идвам само да си измрънкам. Пак ми закъснява цикъла. Писна ми вече. Като балон съм в корема. Преливат коремища от всички панталони. Да се свършва вече, че ми писна.

# 252
Оплаквам се, че ми е мега лошо днес. Сега сготвих и даже при мисълта само да ям ми се повдига. А съм гладна...

Днес ходихме на разходка. В 15:30 се прибрахмр и като си легнах... ММ дойде в 17:30 да провери дали дишам още Joy Така хубаво отдавна не съм спала.

# 253
Познайте какво се прави в събота вечер когато филмът ти е скучен? Гледам клипчета, гримирам се и после ще трия. Бях обявена за луда. 🤣

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 08:59 от vermilion21

# 254
  • София
Ау, много ми хареса червилото ти, кое е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт