Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 642
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 4 770
Аз имам едно съвсем скромничко желание. На съседа да му се повреди бормашината! Не знам какъв е тоя трудов ентусиазъм на 31.12 в 9 сутринта, ама....
Може ли и аз да се включа към мечтата? Нашите съседи от юни са започнали да ремонтират, какво още къртят, не знам. Не минава ден без да пробиват.

# 4 771
  • SF
Може да сглобява допълнителни маси и пейки, защото няма да му стигнат за всички, които ще дойдат довечера. Може да прави инсталация за бидон с вино и ракия, да закача по стените украса, диджей пулт, диско топка на тавана, бомбички, гонещи се светлини, знаеш ли го какво е замислил за довечера...

# 4 772
Оплаквам се, че от нощес ме боли зверски глава. Всичко останало си е същото...болни деца, аз също с кашлица.

Ще правя питка, баница...и огретен.  Ама аз май писах

# 4 773
За мен празника приключи преди да е започнал. Толкова много се ядосах у дома, че си взех шапката и излязох. Не, че знам къде да ходя ама не ми се стои вкъщи.

# 4 774
Аз за първа нощ наистина се наспах и се събудих без главоболие. Щастлива съм.
Оплаквам се, че чакам домакините ни за довечера да кажат дали остава уговорката или ще сме си сами вкъщи.  Ще е хубаво бързичко да ни съобщят, за да купя и нещо за вечеря, ако ще сме си само ние. Та седя и чакам...
За ремонтите - вчера се убедих, че за някои няма делник, няма празник... Свекърът и ММ извадиха циркуляра, за да слагат первази в кухнята. Щастлива съм, че вече е почти готово, ама пък са празници... Искаше ми се да почиваме и да се шляем по цял ден.

# 4 775
Момичета, моля за съвет/разяснение.
Получила съм на 23.12 в пощата писмо, обаче е доставено на адреса ми по лична карта при майка, живея на няколко улици, няма да коментирам сега това.
Доставено е в пощата писмото и разписка да отида са го взема. Ужасно съм притеснителна и за пръв път получавам. Много се притесних. Сега се тревожа да не е призовка за дело, или нещо… моля ви, някой, който разбира, да ми каже възможно ли е да е призовка или нещо притеснително… понеже място няма да мога да си намеря до 3-ти, тъй като сега не работят пощите…

# 4 776
Ох Пийк и аз така правя- помотай се няколко часа и ще ти олекне, ама точно днес да ти всяват напрежение...
В нас ММ е лепнал вирус и чака да му мине с лежане и аналгин - акъл не приема , но аз си знам , че  твърдоглавието е нелечимо.
Мариновала съм вратни пържоли , ще има зимна салата ( нещо като руска , но на редове различни продукти и между тях майонеза), зелена салата, ядки и мезета .Баница - утре.
Весел празник момичета, бъдете здрави и си пестете нервите😉ако можете.

# 4 777
Получила съм на 23.12 в пощата писмо, обаче е доставено на адреса ми по лична карта при майка, живея на няколко улици, няма да коментирам сега това.
Доставено е в пощата писмото и разписка да отида са го взема. Ужасно съм притеснителна и за пръв път получавам. Много се притесних. Сега се тревожа да не е призовка за дело, или нещо… моля ви, някой, който разбира, да ми каже възможно ли е да е призовка или нещо притеснително… понеже място няма да мога да си намеря до 3-ти, тъй като сега не работят пощите…
Ако си шофьор може да е от КАТ, ние така сме получавали. Проследи по номера в сайта на Бг пощи, може там да излезе подателя.

# 4 778
Оплаквам се че правих млечна салата, и все още спящият ми мозък сложи риган вместо копър. Ще имаме гости тази вечер и ще пращам от нея и на щерката. Не е лоша и няма да я хвърлям, който иска да я яде. 😵

# 4 779
Ако си шофьор може да е от КАТ, ние така сме получавали. Проследи по номера в сайта на Бг пощи, може там да излезе подателя.

Не съм шофьор и нямам нищо на мое име, затова е притеснението…. Моля ви пишете ми да ми кажете как да проверя, понеже не разбирам..

# 4 780
  • Бургас
За мен празника приключи преди да е започнал. Толкова много се ядосах у дома, че си взех шапката и излязох. Не, че знам къде да ходя ама не ми се стои вкъщи.

Аз съм така всеки ден след Коледа,откакто си заминаха германците.В къщи само нерви.Вече една седмица буквално живея на улицата.Прекосих целия град надлъж и нашир.Трябаваше да тръгна към Русе,че да се срещнем по пътя.

# 4 781

Не съм шофьор и нямам нищо на мое име, затова е притеснението…. Моля ви пишете ми да ми кажете как да проверя, понеже не разбирам..
https://www.bgpost.bg/ тук има проследяване на пратка. Пишеш номера от разписката, ако има такъв

# 4 782
Затова не искам никакви празнични и почивни дни. Или ще се мълчи у дома, или ще се заяжда. Да си ходя там на работа, сред хора, да има смях и веселие. То не се издържа иначе

# 4 783
  • SF
Абе аз тъкмо ви похвалих и вие започнахте. Simple Smile
Мотайте се из моловете - светло, топло, а днес не очаквам да има хора.

# 4 784
  • Пловдив
Алелуя! Съседа спря с бормашината!

Общи условия

Активация на акаунт