Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 48 506
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък само едни чехли си избрах, нищо не ща друго
https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi-by-guido-maria-kretschmer/chehli-7659436

# 106
Аз си взех чехли и сандали на Apple of Eden. 30 и 38 лв. ми се стори добра цена за португалски сандали от естествена кожа. Дано не се окажат греда.

# 107
Взех някои неща, за които се колебаех и не бих поръчала на редовна цена. Ще преценя като дойдат. Чудя се за едни сандали, но дори с намаление, цената не ми допада.
Скрит текст:

# 108
.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 11:25 от lenak

# 109
 Здравейте, направих поръчка за кецове от About you, но пристигнаха с дефект, както може да се види от снимката. При куриера не ми предложиха преглед, а и доста бързах като ги взимах и не попитах, но като се прибрах и разопаковах пакета останах доста неприятно изненадан. Някой от вас ако е имал подобен проблем може ли да сподели опит, ще имам ли проблем с връщането и т.н. ?
Аз ще връщам утре едни боти, от които едната пристигна с намачкана кожа от пробване, и то няма да е от веднъж, защото мерих и другата и си е като нова.Писах им, че има дефект, пратих и снимки. Отговориха ми, че ще заведат като рекламация случая и като ги изпратя да им пиша, за да ми генерират нов ваучер, за да ги поръчам пак

# 110
Poni69, лятото купих сандали на Apple of Eden, жестоки боклуци. Колкото красиви, толкова кофти изработка. Или не са за хора с широки стъпала, не знам, но за 1 месец станаха за боклука.

Най ме подразни, че го написах като отзив, и не го публикуваха, а ми пратиха някакъв мейл, че изведнъж установили, че ми били пратили дефектен продукт. Честно казано, предпочитам да бяха публикували ревюто. Иначе сандалите са красиви и от много мека кожа, но се обелиха, отпуснаха, разлепиха за 1 месец, абсолютно недопустимо.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 20:59 от Melusine

# 111
А върнаха ли ви парите,като са установили,че са ви пратили дефектен продукт?
Има страхотни кецове на марката,които оше не съм носила,дано не се окажат боклуци ( не са от сайта)

Някакъв код да се намира ?

# 112
Не, пратиха ми код:

# 113
  • Варна
Лятото върнах сандали Тамарис, които дойдоха носени и скъсани. Върнаха ми парите и ми пратиха код за извинение.

# 114
Е,трябвало е да се разбрете с тях и да ги върнете. Супер нахално от тяхна страна. Има и други сайтове,които правят така и не публикуват отрицателни коментари. Много некоректно.

# 115
Вече поръчах, дано имам късмет. Поблазни ме много голямото намаление и естествената кожа. Нямам скъсани обувки от много години, чак се чудя какво да ги правя. Минава им модата, а са си здрави.

# 116
  • Пловдив

И други преди теб са ги "оценили". Винаги чета отзиви и не бих ги поръчала.

# 117
Някой да сподели нещо изгодно, което е поръчал? Grinning

# 118
Това е моята оценка, но не публикуваха отзива към нея.

# 119
Имам код за 15% отсъпка на s. Oliver някой ако го иска го давам.

Търся код за обувки.

Общи условия

Активация на акаунт