Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 47 934
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Mystic, и аз се нареждам за сандалките Innocent.
Това поръчах: https://www.aboutyou.bg/p/only/elek-sedona-8539153

# 91
Здравейте!
Имате ли представа нали ботушите/ обувките  на Edited си отговарят на номерата?

# 92
  • Пловдив
Да, бе знам Blush ама съм в период на финансово затъмнение и ми се свиди кат на Скрудж Satisfied

# 93
  • Варна
За съжаление, нищо не мога да отстрелям.
Марките ,за които ми беше надеждата са намалени само с някакви 10% ...пинко, туин сет, макс мара.

Един пуловер на AX дебна, 20% ....

# 94
Тц тц, изкупихте евтините сандали на Космос комфорт, за мен не останаха Joy
Еми така е, като ги хвалиш... 😎

Аз да се оплача, че от моите неща, които имам в любими, всичко е адски скъпо и с някакви -10%...
Същата работа и при мен. Едни боти Mjus отстрелях  , колкото да не е без хич. Дано докато дойдат, ми върнат парите от предишното намаление.

# 95
  • София
Аз искам да дам отзив за тези зимни боти Roxy Alpine. Отговарят си на номера, със стабилна подметка са и са топли от вътре имат подплата, грайферът на подметката е доста голям и се надявам да не се пързалят. Много съм доволна от покупката. Качвам и реални снимки на тях от днес след като пристигнаха.

Реалните снимки:

# 96
  Здравейте, направих поръчка за кецове от About you, но пристигнаха с дефект, както може да се види от снимката. При куриера не ми предложиха преглед, а и доста бързах като ги взимах и не попитах, но като се прибрах и разопаковах пакета останах доста неприятно изненадан. Някой от вас ако е имал подобен проблем може ли да сподели опит, ще имам ли проблем с връщането и т.н. ?

# 97
  • Plovdiv
Момичета, якетата на Freaky Nation дали си отговарят на размера или са умалени?
Категорично умалени, вече 2 пъти поръчвам, първият път го върнах, размер М отговаряше на S

# 98
С предходната поръчка от АЮ получих 10% отстъпка за Notino. Важи до 31.11. Ако някой го иска да пише на лични.

# 99
Скрит текст:

Здравейте, направих поръчка за кецове от About you, но пристигнаха с дефект, както може да се види от снимката. При куриера не ми предложиха преглед, а и доста бързах като ги взимах и не попитах, но като се прибрах и разопаковах пакета останах доста неприятно изненадан. Някой от вас ако е имал подобен проблем може ли да сподели опит, ще имам ли проблем с връщането и т.н. ?
Не, няма да имаш проблем, връщай. Сайта не предлага преглед на продуктите, така че нямаше как да ги видиш при куриера.

# 100
Препоръчвам да се направи рекламация, иначе и следващия поръчал човек ще получи обувки с дефект.

# 101
  • Бургас
От моите Любими, само това яке е с добро намаление, но за жалост няма М.

# 102
Аз съм в емоционална дупка и се поолях, дамо се и похваля с попадения

# 103
Само аз ли си открих един куп неща? Но понеже успях да спестя някой лев като не участвах с уатсап код, сега си наваксах. 4 чифта сандали за няма и 100 лв., две блузи и портмоне.

# 104
  • Варна
И аз пуснах много неща, но сигурно отново 70% ще върна. Нещо все не нацелвам размерите, а нямам много  оборотни пари да поръчвам по два номера.

Общи условия

Активация на акаунт