Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 47 911
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Роклите на Orsay, които поръчах с 25% код от рулетката са само -10% в момента, та тях ги оставям. Обаче палтото на Only, което чакам в следващите дни, е с 20+ лв. надолу, така че ще видя как е размерът и вероятно ще го върна и поръчам наново на по-ниската цена, поне ще съм го пробвала, за да видя кой размер ми трябва.

# 76
  • Пловдив
И аз сандали поръчах за 24 лв, естествена кожа. Дано са хубави и да ми станат https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi-by-guido-maria-kretschmer/sandali-8175580
прииска ми се да мога да нося ток Blush

# 77
Момичета, я кажете как да разбера дали дадена оферта е цял комплект или е само сутиен, става въпрос за марката Lascana.
Само веднъж съм си поръчвала бельо на тази марка, пишеше сутиен и си поръчах отделно и едни прашки. След това се оказа, че имам същите прашки в комплекта и се оказах с 2 чифта.
Та, сега съм си харесала едни сутиени и се чудя дали отново са комплекти или да поръчвам и долна част отделно. 🤔

# 78
Аз да се оплача, че от моите неща, които имам в любими, всичко е адски скъпо и с някакви -10%...
Е, пуснах една поръчка с рокля и потници на United colors of Benetton, ама се надявам на ЧП!

# 79
  • Бургас
И аз сандали поръчах за 24 лв, естествена кожа. Дано са хубави и да ми станат https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi-by-guido-maria-kretschmer/sandali-8175580
прииска ми се да мога да нося ток Blush
Те тези не изгледждат много високи. На кокили и аз не мога. Grinning

# 80
  • Сливен
Моля, за реални снимки като ги получиш ,че ми бяха в любими.

# 81
Момичета, якетата на Freaky Nation дали си отговарят на размера или са умалени?

# 82
Тц тц, изкупихте евтините сандали на Космос комфорт, за мен не останаха Joy

# 83
  • Пловдив
Тц тц, изкупихте евтините сандали на Космос комфорт, за мен не останаха Joy
Smile ще ти пратя моите, черни, 40-ската...ама май ти ниски не носиш.

# 84
А Mustang обувките отговарят ли си на номера?

# 85
Мистик, от Космосите съм 39 Sad Иначе 38. Нося аз ниски Simple Smile
Ееех, искам едни боти, но се чудя как да скрия от ММ Joy

Якeта на FN са умалени леко.
Относно обувките на Мустанг - имам няколко чифта, половината са умалени, половината отговарят, за мен е чисто тото Simple Smile

# 86
  • Пловдив
Знаех си, че не трябваше да ги пускам...ама... някой, ако ги иска тия...все пак са 20 кинта Simple Smile ако не, ще връщам...То сега няма как да сторнирам поръчка.

# 87
  • Сливен
Мистик ако стелката е до 25.5см ще ги взема като ги получиш и не ги искаш

# 88
  • Бургас
Мистик, не бързай да се настройваш от сега. Може пък да ти станат. Поне връщането е лесно и безплатно. А и от тук някой може да те отърве.

# 89
Тъкмо и аз щях да пиша да не бързаш, за 20 лв си е мега попадение, виж като ги получиш, може пък и да ти станат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт