Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 47 924
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
# 736
# 737
Аз съм доволна, семейният бюджет не

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 738
  • Сливен
Днес севтосах това яке
https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-zuzka-chevron-6842 … _campaign=product
Ако ви излезе на добра цена препоръчвам с две ръце.Якето си е зимно ,а не преходно както го пишат.Ветроустойчиво,водоустойчиво.
Купувала съм го на намаленията в началото на годината за 85лв

# 739
Яна и аз поръчах подобни неща 😄
Чаках едни други да намалят но....
Скрит текст:

# 740
Аз скромна поръчка с едни дънки

И втората ми поръчка с доставна дата 21.-22.11 е пристигнала в офис днес.Сега чакам тази с дата 24-25.11 кога ще дойде.
Подарявам два кода, които да се ползват след "великата" Черен петък промоция

# 741
Ама показвайте ги тези оферти за чораппи Simple Smile
Аз поръчах тениски на GAP и яке VILA:

Странно - якето на моя монитор излиза черно, ама тъкмо прочетох, че е тъмно зелено - ще го видя като дойде.

# 742
Чорапите първи изчезнаха, аз се доредих само до тази номерация, ако са огромни, ще ги подарявам.

# 743
    Някой  с код от рулетката за продукти на Only или за якета?

# 744
    • Бургас
    Изобщо не съм се сетила да търся чорапи в сайта. Сега ме е яд! Grinning

# 745
    Днес получих съобщение в whatsap, че правят днес -80% на всичко, и персонализиран линк, но нещо не ми се зарежда. Аз вече напазарувах де, за този сезон, но да кажа

# 746
    Днес севтосах това яке
    https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-zuzka-chevron-6842 … _campaign=product
    Ако ви излезе на добра цена препоръчвам с две ръце.Якето си е зимно ,а не преходно както го пишат.Ветроустойчиво,водоустойчиво.
    Купувала съм го на намаленията в началото на годината за 85лв
    А материята как е, дали шуми при движение. Много е хубаво и аз имам подобно.

# 747
    Чорапите първи изчезнаха, аз се доредих само до тази номерация, ако са огромни, ще ги подарявам.
    Ако няма на кого с такива лопати, аз само с такива номера обувам! 😊
    Абе, хора, пиша отзиви аз за разните неща, пък никъде не виждам отзив за нещо да може да се прочете. Що тей? 🤔
    Един панталон забърсах, промазан такъв, що се води дънки, не знам. Дано ми стане
    https://m.aboutyou.bg/p/mango/danki-anne-7187337?utm_medium=refe … _campaign=product

# 748
    Днес получих съобщение в whatsap, че правят днес -80% на всичко, и персонализиран линк, но нещо не ми се зарежда. Аз вече напазарувах де, за този сезон, но да кажа
    Не е 80, а до 80 % на всичко. И аз го получих.

# 749
    Азалия🌸, за отзивите мисля пише, че минават първо Преглед и тогава се публикуват Wink
    Браво за панталончето ♥

Аз вчера накупих сума неща, към момента поне в прав ред върви одобрението и са в "Процес на доставка", пу-пу, дано всичко дойде.

Хванах чорапките на Urban Classics и защото, реших и Нещо за мъжО да има му ги предложих скромно да взема 1, а той: "Какво ги мислиш тия чорапи за толкова пари, я вземи 2 на мен, вземи на теб и на детето също.! " - Добре го послушах. Преди седмици от Манго му бях намерила някакви 2 чифта за 3лв - беше по-изгодно Simple Smile)))))))))

Общи условия

Активация на акаунт