Отговори
# 105
  • гр. София
Момичета,какво става от вчера не мога един отговор да побликувам. #2gunfire
Тази кашлица ни съсипа,вчера правихме снимка на бял дроб,слава богу няма пневмония.От днес май няма и висока температура.Лошото е че и аз нещо май прихващам. newsm78 Разбрах,че 11 деца от класа отсъствали и в някои часове са ги сливали с 7-ми кл.То сигурно е било много интересно.Лошото е ,че края на срока и Теди изпусна няколко контролни.Дано да му дадат учителите шанс да ги направи допълнително.

# 106
  • София и там където не се пуши
Елица и моя отсъствува от четвъртък и пропусна контролни и последната ми грижа е дали ще ги прави. Личната ми лекарка е възмутена, че децата е трябвало да бъдат пуснати преди това, а не впоследствие в грипна ваканция.

# 107
  • София
да, това с грипната ваканция наистина изглежда абсурдно. не е превенция, а просто освобождаване на няколкото оцелели, докато другите оздравеят... така или иначе, с 10 деца в клас не може да се проведе нормален урок... и при учителите има много болни: класната на виктория отсъства тази седмица, вчера учителката по информатика се е разболяла. виктория се ядосваше, че е станала рано, за да отиде в училище в 7:30 и да имат 80 минути свободни! правеше сметка до колко часа е можела да си поспи  Laughing

# 108
При нас, ако отсъствува учител веднага им правят така програмата, че първия или последния да им е свободен. Не ги оставят свободни само веднъж се е случило. Дори веднъж ни се случи да ни се обадят в къщи и да ни кажат, защото в училище не успяли. Ама в момента, който питам се оказва, че е болен. Не знам дали има ученици в училище.

# 109
  • София
при виктория във вторник са им казали, че ще имат информатика, но когато са отишли в 7:30 в сряда, се оказало, че учителката не се е явила - обадила се, че е болна. напоследък не успяват да им разместят програмата и зейват едни 80-минутни дупки.
в класа на виктория май е болно само едно дете.

# 110
  • София
болните, оздравяхте ли вече? надявам се, че вече сте преборили вирусите.

преполовихме учебната година. класната на виктория вече е събрала бележниците да нанася срочните оценки...

# 111
Ние сме на училище, а на малкия училището е в грипна ваканция. Петокласника изпусна две класни, но сега ги наваксва.

# 112
  • София
та-ра-та-та-та-ра!!!
петица по математика за срока! (май ще е единствената петица в срочните й оценки). оцеляхме!

# 113
Ние с българския май няма да можем да се оправим

# 114
Здравейте!
Най-накрая се включвам.
Вие сте се изпоразболяли, оздравяли...
На нашето семейство му свалиха гипса  newsm44
Сега започват да се раздвижват и да се надяваме, да влязат в нормален ритъм.
Грипът ни подмина.
Класните съм ги пропуснала до едно. Те всъщност колко са?
Имаме 5.80 на класното по математика. (Егати оценката)
"Госпожата избрала 24 деца, които да правят контролно по математика"  smile3555 В СМГ не всеки има удоволствието да прави контролно, а само определен елит.  rotfImbo
Толкоз при нас. Ще пиша пак следващия месец. (ако успея)
рр/ Гаджето продължава да ни води и довежда от училище. Поне детето не се движи само.

# 115
Честито махане на гипса - да му вържеш жълт конец да не пада на леда.

# 116
  • София
днес виктория ме посрещна на вратата с кутия бонбони. на второ място е във вътрешната олимпиада по англ. език в "престиж" и то при положение, че в началото на годината я взеха с малък компромис, че в старата школа не беше покрила целия материал, за да я приемат сега в съответното ниво. не само че е наваксала, но е и изпреварила повечето от децата в групата си, а на възраст е сред най-малките (момичето на първо място е на 14 години)!

та, гордея се с детето си!

# 117
Честито на Виктория - все така да продължава да радва.

# 118
Е, браво на Виктория!  smile3501 С право се годееш с нея!
Тя въобще ти е една много взета в ръце млада дама.  smile3525

Доколкото схващам, Камен ще завърши с петици по рисуване и физическо, иначе - 6. Много се радвам, че успя да се справи със стреса, нежеланието си да смени училището, прехода от свръхщадящия господин към високите изисквания на една безкомпромисна среда. Доказа ми, че съм го подценявала, смятала съм го за по-малък, отколкото е в действителност. Обаче ми домъчня, че ми е пораснало бебето! Sad

# 119
Честито на Виктория!
Браво на Камен! И на "разбралата" го мама  Twisted Evil
Ние пък се класирахме за второто контролно по математика и възможността по време на спортния празник да решаваме задачи. Както и по време на междусрочната ваканция  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт