Отговори
# 90
  • гр. София
И моят синковец го повали грипът.От снощи е с 39 градуса и ни приема ,ни предава. Cry
Изпуснал е контролно по история,а г-жата им е "специална",ще има да и даказва,че не е било нарочно.Добре,че днес е неучебен ден за тяхното у-ще.

# 91
  • София
дано бързо да оздравее, а с историята все ще се оправи.
виктория твърди, че в класа им няма болни.
все се надявам да се размине.

# 92
  • София
чува ли се нещо за втория срок?
остава предълъг период от три седмици дотогава, ама защо ми се иска вече да сме поне малко наясно с разписанието?

от езиковата школа ме притискат да им кажа в коя група да включат виктория, а това, естествено, трябва да е съобразено с програмата в училище. звънях сутринта в смг и много любезен господин ми обясни, че още нищо не се знае със сигурност. след като го понатиснах (много любезно и аз), обясни, че петокласниците със сигурност ще учат втора смяна, ще започват вероятно от 4-ти блок, т.е. в 12:25, а специално за 5 Б е твърде вероятно в понеделник да започват от трети блок - в 10:30  Shocked

# 93
А кога ще свършват, каза ли?

елица, оздравяхте ли?
Моите бухат един през друг, но температура нямат. Камен е най-добре, пи сироп за кашлицата и вече почти не се включва в хора.

# 94
  • София
чак пък толкова... никой нищо не знае. ще пресмятаме часове и минути, за да разберем кой блок кога свършва и ще гадаем...

# 95
... сутрин на кафе, вечер на боб...

# 96
  • София
ей сега казах на виктория да запише началните и крайни часове на всички блокове. дано да го направи.
и на нея са й казали, че в някои дни ще започват в 10:30, иначе - в 12:25.

# 97
  • гр. София
Момичета,този грип ни съсипа.След като три дни Теди беше с 39 и отгоре,лекарката ни включи Аугментин.Но при него има тази важна подробност,че почва да повръща от антибиотика и т. н. Кашля като разпран,не може да спи нито той, нито ние.Какво се чува,ще ходят ли на у-ще децата?

# 98
  • София
да не е алергичен към антибиотика? гадна работа, дано бързо се оправи!

аз не съм чула за обявена грипна ваканция.
моите момичета засега са добре, но колко още ще издържат....
според виктория, петите класове в смг са здрави.

# 99
  • София и там където не се пуши
Георги е болен, Михаил се държи, аз съм с 39. Днес лекарката и на двамата даде болничен до края на седмицата. Дано опазим таткото, че става лошо. Лекарката каза, че задължително децата трябва хубаво да се излекуват.

А един приятел на синът ми от 6 ти клас от СМГ дойде в неделя и аз казах, че съжалявам, но не мога да го пусна и той "Ама и аз искам да съм болен"

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 22:25 от dorothy

# 100
Ох, елица, много е гадна тази кашлица. Сашко беше така преди антибиотика, направо имах чувството, че ще му излязат червата, като започне пристъпът. И по цяла нощ. Голяма мъка. При това, да не те плаша, но е и продължителна, затова се опитайте да му давате антибиотика под някаква форма, която ще му понесе. Съветвахте ли се с лекаря? Дали инжекциите са подходящ начин? Вярно, че е неприятно, но нищо не е по-неприятно от тази кашлица.

# 101
  • София
оздравяхте ли?
ние у дома още се държим. като слушам и чета какво става, искрено се надявам момичетата да издържат и да не се разболеят.
и си размишлявам какво всъщност свърши работа: противогрипната ваксина, бронховаксома или редовното каране на кънки само по блуза? или просто засега имаме късмет? newsm78

снощи се завъртях покрай виктория, докато пишеше домашни и се опулих пред задачите по математика Shocked оказа се, че геометрията не ми е силната страна. не можах да реша нито една от задачите с медиани Embarassed а така ми се щеше да се изфукам bowuu

# 102
Янита, за първа година противогрипната ваксина е улучена - била за този щам, който трябва. Дано да го написах както трябва.

Отделно движението било много подходящо за борбата с вирусите.

# 103
  • София
Янита, за първа година противогрипната ваксина е улучена - била за този щам, който трябва. Дано да го написах както трябва.

Отделно движението било много подходящо за борбата с вирусите.

значи сме улучили формулата! добре, че в събота след учебния час останахме на леда и за свободна пързалка Laughing
при вас има ли подобрение?

# 104
Децата да ама аз не

Мен няма да ме пуснат на леда, че ще направя дупка като падна.  #Crazy

Дадоха ми някакъв имуностимулант - ама той гаден горчив повръща ти се от него и струва 42 лв.

Децата отказват да го пият - е с Георги успявам да се преборя - той нали ми е доброто дете на мама.

Общи условия

Активация на акаунт