Отговори
# 120
  • София и там където не се пуши
А някои от вас няма ли да решават задачи в Бургас по време на междусрочната ваканция

# 121
Ние сме в процес на избори за Бургас. Днес имахме поредно контролно с "решения гола вода"- разлика в логиките имало  ooooh!

# 122
мама знае как така до 26 трябваше да се заяват отборите, а до 31 точните имена

# 123
Ние сме извън отбора - домашното го писахме вечерта преди предаването, естествено, претупана работа, а на контролното в училище въобще не сме се явили, защото не сме разбрали.  Rolling Eyes Ама нищо, де, ще се научим. Wink
Браво на Лили, много уважавам сериозните хора!  bouquet

# 124
Не знам защо се мотаем толкова дълго. Според Лили - и ние сме извън отбора. Нищо! Не губете кураж, идва нов тираж  Laughing

# 125
Не знам дали е удачно да питам тук , но ми се струва още по-неудачно да пускам нова тема, за един въпрос, та рекох си вие сигурно знаете.
Ще имат ли децата междусрочна ваканция на 8,9,10, и 11, февруари или ще им я вземат заради грипната?
Не ме плювайте много ако въпроса ми не е за тук.
Благодаря

# 126
haley, на голямият ми син училището не са излизали в грипна ваканция, на малкия излязоха за 3 дни, но не са казали, че няма да имат междусрочна. Та според мен, това си е решение на всяко училище.

# 127
  • София
Ние сме извън отбора - домашното го писахме вечерта преди предаването, естествено, претупана работа, а на контролното в училище въобще не сме се явили, защото не сме разбрали.  Rolling Eyes Ама нищо, де, ще се научим. Wink
Браво на Лили, много уважавам сериозните хора!  bouquet

пък аз не знам за какво говорите newsm78

# 128
Аз успях да сглобя следната картинка: правили са предварителен подбор за някакво състезание в Бургас /според Камен във Варна, но това не е съществено/. Първият кръг на подбора е бил със задачи, дадени за домашно "на листче" преди Коледа. Децата е трябвало да ги решат през ваканцията и да ги предадат за проверка. Мен ако питаш, този кръг е безсмислен, защото кой гарантира, че задачите не са решени от родители, да речем? След това е имало втори кръг - решаване на задачи по време на школата в събота /този момент сме го пропуснали поради дълбока и нелечима заблеяност/. Сега се оказа, че имало и трети кръг, но в какво се е състоял, само мама знае знае. Ако и тя знае. Wink

haley, и в нашето училище нямаше грипна ваканция. Нашите деца ще учат до вторник, в сряда ще имат спортен празник и ще им дадат бележниците, после до понеделник са във ваканция. Поне така твърди моят син.

# 129
  • София
да, виктория също каза (не пропуснах да я попитам Laughing), че неходенето й на школа я е лишило от възможността да участва в състезанието. сега се надява през втория срок да успее да вмести И школата в програмата си.
шаркова май не е писала много шестици за срока. със сигурност знам за лимонов, който бил почти безпогрешен на контролните и жозефина - момичето, което реши цялото наказателно домашно.
за сряда чух, че ще са от 9, но не разбрах до колко.

# 130
Да се включа и аз,имат ли децата школа в събота?На мене ми беше казано,че Шаркова се занимава със състезанието в Бургас,което е на 10 и 11 и няма време за школа?
Иначе ние ще завършиме срока със разнообразни резултати,но това не ни впечатлява.К'во като ще имам 4 по български и т.н.?

# 131
Мда, и нашата шестица по математика се оказа написана с молив в дневника. hahaha При по-точните изчисления, се оказало, че не ни достигат 17 стотни, за да се "омастили". Брей, това математиката много точна наука се оказа. ooooh! "Но ти не си разочарована от мен, нали?" На мама гордостта!
marely, важното е, че "Ники е готин". Цитирам вашият придружител от онзи ден. И благодаря, че имахте грижата!  bouquet

За школата не знам, може би днес ще им кажат.

# 132
Е, нищо не съм направила,на мен ми беше приятно също.
За математичката незнам,но госпожата по бълг.език е по-точна в изчисленията-смята ги средно аритметично и това.
Ще ми кажете ли каква ще им бъде програмата-или по-точно кога ще започват и свършват училище?Само Вие може да ме ориентирате. Що се отнася за болестта с блеенето и при нас е неизлечима......

# 133
  • София
виктория каза, че имат вече някаква програма, но не била окончателна. при нас вълненията по програмата са свързани с курсовете по английски и разбира се, с тренировките по кънки. така и не видях програмата. мернах обаче, че на таблото до входната врата ми е записала, че в понеделник и четвъртък има съответно информатика и руски преди часовете.
довечера ще се опитам да изкопча още Laughing

# 134
Аз успях да сглобя следната картинка: правили са предварителен подбор за някакво състезание в Бургас /според Камен във Варна, но това не е съществено/.   

От 4-ти до 7 вкл Бургас нагоре класовете във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт