Отговори
# 135
  • София
Аз успях да сглобя следната картинка: правили са предварителен подбор за някакво състезание в Бургас /според Камен във Варна, но това не е съществено/.   

От 4-ти до 7 вкл Бургас нагоре класовете във Варна.

явно камен е напред с материала и затова е избрал варна Joy

# 136
Камен е напред с блеенето и назад с информацията. Simple Smile
Обаче сложните изчисления по математика са продължили, в резултат на което днес се прибра с една от трите шестици в класа за срока  newsm44 /другите две са на Жозефина и Лимонов, янита, права беше/. Петицата била за школата Mr. Green Явно като излезе от релсите на нормирания учебен процес, почва да се разсейва. Открай време го подозирам, че има лека форма на аутизъм. Баща ми е такъв - докато всичко е по правилата, няма проблеми, но променят ли се обстоятелствата, дава заето.
А, и пак в реда на изключенията - само 2 деца от класа имат 5 за срока по физическо на фона на масовите шестици. Познайте дали едната петица не е нашата. ooooh!

# 137
  • София
вече се е прибрал? вероятно знаеш тогава какво ще се случва утре и по кое време, че аз още тъна в затъмнение...
браво за математиката!

# 138
Утре през цялото време ни се случват само най-приятни неща.
Няма училище! newsm68

# 139
  • гр. София
Вече не смея да надзърна в темата. Cry При нас положението е меко казано катастрофално.Не,че съм изненадана кой знае колко ама все си мислех,че към края на срока ще има стягане/от страна на ученика де/.То излезе точно обратното.Една дълга  "почивка",първо ,че беше болен,после от у-ще им дадоха 3 дни грипна ваканция и историята го пребори.Много му била трудна,учителката също .Резултата е 3

# 140
  • София
цвета, математиката от приятните неща ли е?
имат школа от 9 до 12. виктория щяла да ходи. още се надява да успее да "хване" школата през втория срок. а аз не спирам да й се чудя.... Shocked

в бележника има три петици за срока: по математика, по математика и по математика (последните две са съответно сип и зип). другото са шестици - заслужена награда за усилията през срока. за награда от нас ще ходи на концерта all u need is love в четвъртък вечер (concert on a school night, както казваха в едни филм - и там беше в четвъртък Laughing)

# 141
елица, радвай се, че сте здрави вече. Моят Сашко повече от месец не може да се оправи, що лекарства изпи, що бухане избуха, ужас. Хич не ми пука как ще завърши срока, само да се оправи, че ми се къса сърцето да го гледам такъв. Sad

янита, утре имаме школа, така ли? Този моят явно има нужда от промиване на ушите. Rolling Eyes

# 142
Честито начало на втория срок!
Надявам се, че всички го започваме в добро здраве и с хубаво настроение!
Успех на учениците и здрави нерви на майките!  bouquet

# 143
  • София и там където не се пуши
Честито и от мен, ние продължаваме да сме първа смяна.

# 144
  • София
започна се.
смг-ейци са втора смяна, но това е малко пресилено, защото часовете им започват кога около 12, кога по-рано... абе по цял ден ще изкарват май в училище.
в тази връзка, виктория е записала една програма, според която в някои дни свършват в 17:10, а в други - в 18:10 при еднакво начало и брой часове newsm78 обеща довечера да внесе малко яснота, че иначе ще се размине с кънките в делнични дни.

цвета, вчера не ви видяхме кога сте излезли от зимния - твърде много се бяхме улисали в сухата тренировка Joy

# 145
  • гр. София
Айде и ние най-сетне първа смяна.Ама как се става в 6.30ч. #Crazy

# 146
Аз цялогодишно си ставам в 6.30 - свиква се

# 147
  • София
Аз цялогодишно си ставам в 6.30 - свиква се

и аз така. ама и като съм свикнала, пак не ми е приятно Mr. Green

# 148
  • гр. София
Ама на мен мисълта ми беше за младежа,а не за мен.Аз също ставам по това време когато съм първа смяна.Зорът е негов понеже от точно една година не е бил първа смяна. Grinning

# 149
Направих албум от пътуването ни до Бургас, ама не са много качествени, защото са от видеокамерата

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104801

Общи условия

Активация на акаунт