Абитуриентски страсти 2023-2024

• 211 873
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 830
На мен ми хареса момичето, което е вързано на опашка. Изглежда много мила и лъчезарна.
Булчинската рокля и носията обаче....недоумявам. В конкурса имаше страхотни момичета, и като визия, и като тоалети. Точно тези кандидатки, хмм.

# 1 831
  • Някъде там
Мисля си, че вече знам коя ще е победителка окончателно тази година, но ще видим познала ли съм след като журито избере своите финалистки и обяви победителката.
Ивелина е красавица още от началото ми беше сред фаворитите.
Последното момиче и това след близначките също ми харесват.
Като се каже "българско" и масово се "припада" първосигнално.
Никога не съм лайквала носии в конкурсите. Толкова е красиво иначе това момиче, но носията ми е твърдо не.

# 1 832
Публикували са и останалите финалистки в конкурса, ами те почти всички по един калъп - впити лъскави рокли, много грим, направени да изглеждат по-възрастни.

# 1 833
Публикували са и останалите финалистки в конкурса, ами те почти всички по един калъп - впити лъскави рокли, много грим, направени да изглеждат по-възрастни.

Някои момичета изглеждат по-възрастни и сякаш не всички са го "постигнали" с грим, и под грима са си по-големи от връстничките си сякаш...

# 1 834
  • Далечният изток
Странен избор на редакцията... А имаше толкова красиви и естествени момичета.

# 1 835
Абсолютно потресена съм. Момата, с танцовите стойки на розовия фон ИЗОБЩО не се вижда отблизо, как я видяха.
за другите ...емоджи с цип на устата...

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 12:49 от second

# 1 836
Разочарована съм и аз... кога ще е финала?

# 1 837
А нашето момиче избрана ли е?

# 1 838
  • Някъде там
А нашето момиче избрана ли е?
Не.
От всички харесвам само две.

# 1 839
  • В светлината на слънцето
За съжаление девойката не е сред финалистките. Благодарим ви още веднъж за моралната подкрепа и добрите думи! HeartHeartHeart Те струват много повече от финала. HugHugHug

# 1 840
Без да окаже никакво влияние това, че lulumba е съфорумка, за мен наистина дъщеря й е победителка! Мисля, че просто малко късно се включи в конкурса иначе би стигнала до финалите. ❤

# 1 841
  • София
Вие на онези години не се ли гримирахте и правехте да изглеждате по  - "зрели"?
А наистина някои са си такива, което не ги прави грозни. Момчетата поне по мое време баш на тях налитаха

# 1 842
Не разбирам, защо сте толкова потресени.
Във форума има потребителки, които смятат, че жената, излязла без грим навън, е занемарена и не се грижи за себе си.  Явно и другите смятат така.

# 1 843
  • София
И аз съм от тях. Не се чувствам по-красива без грим, въпреки че напоследък ходя без, но не си гордея с това.
Знам, знам, комплекси избивам

# 1 844
Не е въпрос на комплекси, а на нагласа. Щом повечето жени смятат, че без грим са голи и занемарени, то е нормално да бъдат избрани по-скоро момичета, които отговарят на тези нагласи, т.е. гримирани. Други с по-естествен вид просто отпадат.

Общи условия

Активация на акаунт