Чувствам се идиотски

• 3 097
  • 26
  •   1
Отговори
Моля за някакви насоки и съвет.
Студента съм, уча редовно хибридна специалност, тоест две различни дисциплини. Трябваше да отида в малко по-голям град, тъй като нямаше как да се преместя в София и донякъде направих компромис с избора на специалност. Проблемът е, че се засушавам някак си от майка ми. Тя искаше да съм на квартира и в момента не е на работа и откакто съм почнала живеем двете под наем в този град. Странно ми е при положение, че други хора на годините ми и малко по - големи или живеят само или с гаджета, а мен майка ми ме проследи в друг град. Някак си ми е контролиращо понеже ме следи кога излизам и такива. Пробвах да си търся работа и като цяло не ѝ харесват работните места, на които кандидатствах. Имам чувството, че всеки се справя по - добре в живота от мен, а аз не понеже майка ми ме спира да правя много неща. Тъй като съм студентка редовно, няма как да работя на пълно работно време и преместване в други градове не е възможно.

# 1
  • София
С нея говори ли?
Тя няма ли си живот, работа, мъж?

# 2
Аз не разбрах защо майка ти е с теб? Временно или постоянно? Ти на колко си години?

# 3
А защо майка ти дойде с теб? Не е нормално. Голяма си вече, а трябва да си самостоятелна. Според мен трябва да си радикална. Премести се задочно, смени университета с друг и отивай към София. Вероятно ще има как да се оправяш ако намериш работа, дори да учиш редовно, не е невъзможно. Колко години ти остават от следването?

# 4
С нея говори ли?
Тя няма ли си живот, работа, мъж?

Има си мъж,  в момента няма работа. Не знам дали и е временно, или постоянно. Мислех, че ще е само за първата година, но остана повече. На 21 съм.

# 5
А как се издържаш?

# 6
Тази тема нямаше ли я вече едно към едно?

# 7
  • София
Е, не я ли питаш?
Мамо, как я мислиш, заедно ли ще живеем, що не си гледаш живота, че да си гледам моя…
Ей такива дребна комуникация

# 8
Аз нещо не разбирам…Има си мъж и от години живее с теб. Мъжът й не възрязава ли?

# 9
  • Варна
Аз не разбрах защо майка ти е с теб? Временно или постоянно? Ти на колко си години?

Ааа, правилно си разбрала - имаше я 1 към 1. Авторът какъв ник е имал не помня.

# 10
Може да е имало подобна такава. Имам и други познати, които учат неща, които са им казали или оставят да живеят с техните, та се чудех дали има някакво обяснение.
Просто ми е гадно да ѝ кажа да хваща пътя. :/

Ами не, не възразява. Той и е нещо като гадже. Не ми е баща.

# 11
Как се издържа? Майката.
Иначе сядате и говорите. Казваш директно какво те тормози и как се чувстваш. Едва ли ще стане по-лошо.

# 12
  • Варна
Не те и съветвам. Поне не с тези думи.

# 13
Не подобна, едно към едно беше другата тема. Годините същите, историята същата, всичко същото. Даже стана ясно кой конкретно е градът и насочиха авторката към обяви за детегледачки.

# 14
Как се издържа? Майката.
Иначе сядате и говорите. Казваш директно какво те тормози и как се чувстваш. Едва ли ще стане по-лошо.

В момента има спестявания, мисля че и приятелят ѝ помага.

Общи условия

Активация на акаунт