Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 80

• 45 557
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Преди време в темата мисля, че бяха споделили шестоъгълни огледала от Икеа, но в момента не ги намирам налични :/
Ще се радвам да споделите, ако сте срещали някъде такъв тип огледала и да не са мега лошо качество.
https://www.ikea.com/au/en/images/products/hoenefoss-mirror__076 … 750733_s5.jpg?f=s

# 106
Аз не ги откривах дълго време, но преди около месец случайно ги видях в Икеа в Мол София. Ако не сте били там - пробвайте.

# 107
Цвета на 2023

# 108
Точно такъв диван имам купен преди 2 години. Дано свършим със строителството идната година, за да го сглобим. Ще сме точно в крак с модата Laughing.

# 109
  • София
Някой има ли хубав и удобен диван с кадифе. Или не са удобни, или са много скъпи или не са хубави цветове.

# 110
  • sofia
Привет, някоя от вас беше показала килим тип vintage на Rugvista. Смърфиетка май беше, но не съм сигурна. Може ли отново снимки, може и на ЛС ☺

# 111
  • Горна Оряховица
Здравейте, трябват ми качествено бяло спално бельо.  Гледах в метро серията им proffesional. Дали е ОК. Ще ми е необходимо за отдаване под наем на къща за гости.

# 112
Jeini  Виж Роксима дрийм - имат хубава серия за хотели. Спала съм с такива чаршафи, бяха супер. Имам техен комплект вкъщи Ранфорс, също много хубав и учудващо фин.
На Метро съм гледала чаршафите и също ги харесвам. Само белия цвят ме спря за вкъщи.
За кадифето като дамаска - има много варианти, които на допир и външен вид са като него. Основно предимство е устойчивост, издръжливост и лесно почистване.
Дамаската, която избрах има подобен вид, не същия - но аз не търсех такъв ефект.

# 113
Чаршафи - Люмана и Ко.

# 114
Здравейте,понеже  съм  голяма аматьорка ще се допитвам постоянно до вас.
Всекидневната ми -хол е с размери 5.70 /3.70 м .Обмислям осветлението,че срока ми е до утре.Чудя се дали няма да понесе тази квадратура 2 тела или ще ми дойдат много.Помещението няма височина,то и да има пак някакви пропорции трябва да се спазват.Някакви съвети ?

# 115
Сложете смело две тела. Но зависи и по колко вата са.
В стая 18 кв.м. сложихме 4 x 17 W и едно централно тяло 72 W. Голямото може да се димира и да се изключва. Всяко от малките може да се изключва поотделно също или да се спрат и четирите.
Когато всичко свети е доста светло в помещението, но не е неприятно. Стените са светли също.

# 116
  • Велико Търново
Колкото повече лампи, светлинки и блясък, толкова по-уютно Simple Smile
Слагайте смело тела, светлината е важна за усещането в един дом.

# 117
Здравейте! В настоящата му кухня нямахме място за склад, та сега си блъскам главата как да я направя една идея по организирана. Срещали ли сте нещо подобно или друг подходящ шкаф('естетически издържан', още по-добре, ако е и от пдч/мдф), за съхранение на плодове, зеленчуци и зърнени храни примерно. Благодаря Simple Smile

P.S. и не трябва да е на колелца, че имаме малък господин на 1,5г, който ще и види сметката набързо Simple Smile

Това, но незнам дали ви се връзва с интериора.

Или този на икеа, можете да сложите няколко кошници вътре, за отделните продукти

# 118
  • София
Здравейте, някоя от вас слагала ли е сензорни ключове и от коя марка сте доволни. Гелдам Livolo, ама нещо не познават много парите Simple Smile

# 119
  • София
Здравейте, някоя от вас слагала ли е сензорни ключове и от коя марка сте доволни. Гелдам Livolo, ама нещо не познават много парите Simple Smile
Избрахме точно Livolo - ключове и контакти.
Ключовете (кристалните панели) са много приятни на външен вид (даже ми стоят красиво). Работят добре. Реагират на лек допир ... може и с лакът Simple Smile. Останах с впечатление, че не се монтират трудно.
Една особеност, спрямо обикновените ключове: ако токът спре, ключът отива в състояние "изключено" (т.е. ако е било пуснато осветление, след идването на тока - няма да свети).
Контактите за цената си изглеждат доста обикновени. Но пък имаше всякакви варианти - с usb / жак за мрежа/ тв розетка/ за тези тънките щепсели / за нормални щепсели и всякакви комбинации.

Общи условия

Активация на акаунт