Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 80

• 45 555
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Аз имам и двете, но за ежедневно хранене на двама души плотът ми е несравнимо по-удобен.  Кафе пък пием на малката холна масичка. И голямата е "за всеки случай ако се наложи".

# 91
То и аз имам и трите, но имам и място за тях.

# 92
Мястото е безспорен фактор, но там е според случая. Изпуснала съм, ако тук се разглежда конкретен проект, а се намесих само по въпроса с високия плот - че да е нисък с "водопад" е по-практично.

# 93
Не знам до каква степен са практични тези примери,но понеже и аз ще имам проблема на малкото място,съм си запазила това

# 94
  • София
Здравейте,
моля препоръчайте качествен латекс за баня.
Преди 3 години избрахме DULUX, но не сме доволни.

# 95
Ние сме с латекс за баня и кухня на Вивехром. Днес ще боядисваме едната баня, но времето ще покаже дали ще останем доволни. При нас баните няма да са до горе с плочки.

# 96
  • София
Ние сме с тази и съм супер доволна.

# 97
Нашата баня е със Спирит на Оргахим за влажни помещения. Не е мръднала.

# 98
  • Хасково
Здравейте! В настоящата му кухня нямахме място за склад, та сега си блъскам главата как да я направя една идея по организирана. Срещали ли сте нещо подобно или друг подходящ шкаф('естетически издържан', още по-добре, ако е и от пдч/мдф), за съхранение на плодове, зеленчуци и зърнени храни примерно. Благодаря Simple Smile

P.S. и не трябва да е на колелца, че имаме малък господин на 1,5г, който ще и види сметката набързо Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 01:00 от Ivayla_

# 99
  • Велико Търново
Включвам се, след дълго затишие, но 2месеца умувах и мислих кое как да е, дърводелеца се забави, но накрая се получи това което си представях.
Пускам снимка да се изфукам Simple Smile и да дам идея на някой, ако има такива наклонности като мен към прибрано и "без на показ"... Доколкото е възможно

# 100
Аз ще покажа дивана и пода Simple Smile, стените са бледо сиви. Доволна съм как се получи.

# 101
Здравейте! В настоящата му кухня нямахме място за склад, та сега си блъскам главата как да я направя една идея по организирана. Срещали ли сте нещо подобно или друг подходящ шкаф('естетически издържан', още по-добре, ако е и от пдч/мдф), за съхранение на плодове, зеленчуци и зърнени храни примерно. Благодаря Simple Smile

P.S. и не трябва да е на колелца, че имаме малък господин на 1,5г, който ще и види сметката набързо Simple Smile
Ако не се лъжа, в брошурата на Юск гледах вчера дървена/имитация на дърво. Мога после погледна.

# 102
skk007, страхотно е станало! Браво!

Може ли да ми кажеш пералнята Ви ползва ли може ли да ползва топла вода от ВиК мрежата?
Търся си  пералня и съдомиялня с възможност за свързване към топлата вода на ВиК мрежата и за това питам Simple Smile

# 103
https://jysk.bg/trapezariya/byufeti/shkafove
Тези в Юск може да свършат работа за складиране в кухнята.
Имам Vede - ползвам за учебници и документи. Събира много. Скоро ще ходи в офиса, че чакам гардероба на детето на неговото място.
П.П. На дивана жълтите възглавници може би ще сменя в основния му цвят. Нещо не ги прецених като комбинация.

# 104
  • Велико Търново
Благодаря Simple Smile
Да, вързана е към топлата вода от бойлера.

Общи условия

Активация на акаунт