Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 80

• 45 587
  • 753
  •   2
Отговори
# 180
Ами честно и двете.Нито като стил нито като цветове са ми изчистени в главата .Имам спорове с мъжа ми .Той иска тази маса и тези столове ,но не мога много да си ги представя в съчетание .Масата и стиловете могат да са с цвят близък до паркета.Дамаската може да е друга,но не знам нещо не ми се връзват.[/img]

# 181
на първата снимка не знам масата ли е висока или столовете са ниски
но не ми изглеждат заедно удобни за хранене

# 182
Той иска кръглата маса със столоветв от втората снимка,но аз съм отворена на всякакви предложения .Не мога да измисля какви -стул и цветове .Искам да имам варианти,за да му предложа.

# 183
Според мен е най добре да не ги гледате по картинка( и по хубост) , а да отидете и да сядате! Като набележите повече от един вид, който ви е удобен и на двамата, тогава да избирате. Щото столове много, но аз като съм "мерила" много малко ми пасват и ми е комфортно да стоя на тях повече от няколко минути.
Стаята ви е празна, цветовете ви са неутрални, всичко ще понесат.

# 184
Точно мислех да напиша същото. Когато избирахме тествахме поне 10-15 ставащи като дизайн, но едва намерихме удобни и за двамата.

# 185
Здравейте, може ли да ми помогнете с информация къде да поръчам подобен или същия фототапет.

За при вас ли ти трябва или за БГ?
При вас не вярвам да е трудно да се намери, изборът е огромен по принцип.
За при вас намирам набързо ето това. Не е същото, но много подобно:

https://www.wayfair.com/decor-pillows/pdp/wade-logan-mummert-cry … ml?piid=799128462

https://www.wayfair.com/decor-pillows/pdp/everly-quinn-lemoore-p … l?piid=1080558624

https://www.etsy.com/listing/1304012931/navy-grey-gold-marble-wa … ation0=2879527299

За БГ честно нямам си идея...

# 186
Аз съм сядала на тях.Не споменавам ,че не са удобни.Трудно ми е да съчетаят стил и цветове-перде,килим,стол с антрацит диван.

# 187
  • USA
Смърфиетка, за БГ ми трябва, за един ваканционен апартамент.
Иначе в американския Амазон има колкото искаш такива, но не ми се носи куфар с ролки тапети.
Благодаря ти, все пак!

Иначе и на двете места правя ремонти в момента, направо взех да изпушвам вече. На едното ми е тясно за идеите, на другото широко.
Тази спалня как да я запълня според вас, то всичко в нея ми стои като детски играчки, включително леглото, което е най -големия размер. Смятах да сложа пейка пред леглото, сега се чудя дали да не е направо диван?

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:59 от Не се сърди, човече

# 188
  • Велико Търново
Sky, представям си го с голяма пейка, тапицирана пред леглото (1х2м) и като е ниска ще си е като диван. Може да я търсиш с облегалки на страните и ще стой по-аристократично Simple Smile
Ннн82, на кафяво, кремаво и  сиво всичко стои Simple Smile
Столовете, както са писали преди мен, харесвате определен тип и обикаляте да сядате и търсите комфорт за дупетатат и гърбовете Simple Smile

# 189
  • София
Той този диван е толкова неутрален, че ще се върже с абсолютно всичко.

# 190
Тази спалня как да я запълня според вас, то всичко в нея ми стои като детски играчки, включително леглото, което е най -големия размер. Смятах да сложа пейка пред леглото, сега се чудя дали да не е направо диван?

За БГ ще трябва да се потърси из европейските амазони или онлайн магазини. Иначе на място, но едва ли ще имаш време.

За спалнята - какво ще има на отсрещната стена - ТВ? Ако е тв, бих сложила малък диван. Наистина има много място. Иначе тапицирана пейка или две кресла:

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 14:05 от Смърфиетка

# 191
  • Пловдив
SkyBlue, супер е така просторно!

Скрит текст:
Аз не бих слагала дивани и кресла пред леглото, но и не харесвам тв в спалнята. Simple Smile

Бих сложила гардероб /ако няма отделно гардеробна, но най-вероятно има/, скрин и ракла.
Може би кът за четене с малка библиотечка, масичка и кресло до прозореца /пак ако няма друго такова място в къщата....И подходящи за спалня живи цветя.
И ще се опитам да запазя колкото се може повече празно пространство и въздух - хич не обичам жилища, претъпкани с излишни мебели. Ама това съм си аз.

# 192
  • USA
Благодаря за идеите, момичета! Ще търся подходящ диван с по-нисък гръб или някаква по-масивна пейка, че нормална там ще се загуби.
ТВ ще има на стената отсреща, няма как да се размина без него, за съжаление.  
Има два големи walk-in гардероби към спалнята-  мъжки и женски, та и скринове и подобни ще са излишни.
Кът за четене с кресло до прозореца ми харесва като идея.
Смърфи, ако може да махнеш снимките в поста, че ще изтрия и аз по-късно.

# 193
Сложете някакъв красив скрин срещу леглото, само с ТВ ще е доста постно.

# 194
Sky Blue, А може би леглото не е подходящо. На такава голяма стая бих сложила две големи легла едно до друго.

Общи условия

Активация на акаунт