Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 80

• 45 593
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • 1st floor
Пак аз с въпрос. Стаята на младежа (18години) e почти готова. Той изобщо не се вълнува от декорацията й, за разлика от мен. Много ме дразни празната стена над леглото. Дайте идеи за картини, мотивационни, смешни или други неща, които да сложа. Рафтове не искам.

# 196
За смешното- може да направиш колаж от различни рамки и снимки на него от бебе, та до наши дни.

# 197
Като му дойдат гости, ще се забавляват за негова сметка..
Првдлагам метални табели.
https://nostalgic.bg/метални-ретро-табели/
Но.. най вече предлагам да го оставиш той да избере. На 18 е все пак и това е неговото кътче!!

# 198
  • USA
На такава голяма стая бих сложила две големи легла едно до друго.
Не бях се замисляла за това, но после най-малкото ще има проблем с чаршафи и завивки. Не ми се занимава с това.
 А и леглото си е голямо 2х2 метра, няма да се гоним на него, я Grinning

Непокорна, остави го сам да избере. Както казва, че не се вълнува, след това няма да хареса, каквото намериш и ще го махне.

# 199
  • 1st floor
Хахахах, ясно е, че на 18 трябва сам да избира, обаче желанието му е нулево. Нищо не го интересува. При обзавеждането работихме на принципа аз търся и предлагам, той казва да или не.
Под смешно, имах предвид точно такъв тип табелки.

# 200
Аз сложих такива в стаите на момчетата.Също бяха толкова безразлични:grinning:

# 201
На моя в стаята сложих едни абстрактни картини, които имах от преди.Малко модерно изкуство, но тъкмо за младежка стая.Стана готинко, защото хем са картини, хем странни и интересни.Сега спи, иначе
ще снимам после.

# 202
Понеже съм голяма мераклийка за остров си мисля да изтегля масата за хранене и в средата да има остров .Трябва ми още малко местенце,но няма накъде.Притеснявам се да не стане много претрупано,не че с масата по средата на кухнята беше по-широко.Така без мебели не мога да определя дали ще има достатъчно пространство.цял ден ходя с една рулетка и меря:joy: Вие как го виждате?

# 203
С хартиено тиксо залепете на пода всичко в реален размер и вижте как изглежда. За по-реалистично сложете някой голям кашон.
На мен ми се виждат малки отстоянията, но аз обичам да ми е широко. Дневната част е с по-подходящи размери за остров, но вероятно там няма възможност за вода и канал.

# 204
Ха ха.Синът ми предложи същото,а мъжът ми каза:Става,ама в другия живот.
Няма в тая част вода

# 205
Мястото на бюрото не е там. Дали само с маса или с плот и маса, не е удачно. Ако няма никъде другаде място за него из жилището или държите да е там и да имате плот, интергирайте го в кухнята. Абстрахирайте се от стила, гледайте просто идеята:

Естествено, трябва и малко да ми намалите дължината.

Пак с икейската програма, съвсем набързо:

За съжаление, не мога да сложа бюро, че няма в програмата им. Но може да се разположи като продължение на кухнята в горния ляв ъгъл.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 13:42 от Смърфиетка

# 206
Идеята е супер,обаче така този,който е на компа ще е с гръб към TV-то.юНякои хора одъртяват и не искат да си променят навиците.Аз съм младичка още и се нагаждам към всичко:stuck_out_tongue_winking_eye:
Не виждам къде другаде може да отиде това бюро

# 207
  • Велико Търново
Изтървала съм дискусията, но каква ще е целта на бюро в кухнята? Докато жената готви, мъжа да чертае хл с разходни норми на продуктите ли?
Наистина, не разбирам функция и оправдание за позициониране на бюро в кухня.

# 208
Е, то който е на бюрото, се предполага, че работи/учи/играе. Какво ще прави да гледа тв?!

В случай, че ползващият не може да направи компромис, то тогава няма място за тази разстановка - плотът трябва да отпадне и на негово място да дойде масата.

# 209
Смърфиетка,така на снимката изглежда,че има място хоро да играем Simple Smile)
Маса за хранене имам предвид от другата страна-на гърба на тъпото бюро.

Общи условия

Активация на акаунт