Любители на котки - Тема 178

• 27 983
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Нашия аристократ изобщо не е претенциозен. Нито за постелката в тоалетната /случи се веднъж да пробваме друга /, нито за храна / каквото сложим - омита го /.

# 106
Нашия аристократ изобщо не е претенциозен. Нито за постелката в тоалетната /случи се веднъж да пробваме друга /, нито за храна / каквото сложим - омита го /.
Сина май е идеалната котка - красив и чаровен аристократ, гальовен и любвеобвилен и непретенциозен. И пътуващ без проблеми с кола през цяла Европа. За завиждане сте. Остава и да няма пробреми с чужди хора, с които не е свикнал.

# 107
Изпуснала съм ви. Видях, че Танчето пусна новата тема, харесах постнатите данъци, ама не натиснах "Следи". И се чудя защо няма постове в темата Grinning

gabidi, дано приемеш скоро новия член на семейството и дъщеря ти да се грижи наистина за нея. Аз предлагам две имена -  Туикс и Нутела.

Барби, как е Локумчето?

За котето с проблема с тоалетна, според мен потърсете доктор, който се занимава с поведенчиски проблеми и е добър в това. Или пробвайте като свърши голямата работа, да му я приберете в неговата тоалетна и да му покажете как да заравя.

Таня, благодаря за темата Hug
И данъка Grinning

# 108
Недоволна, няма проблем с непознати Сина. Не знам всичко това дали е до порода, до характер или са го научили развъдчиците. Късмет извадихме с момчето, верно си е.

# 109
  • София
Как ти завиждам , много хубаво мирише тази, но моите категорично отказват да я ползват.
Днес има намаления в алиекспрес и им поръчах ново дърво - 1,50 с доставката излезе 90 и няколко лева. И след и намалени играчки, но чакам поръчка от зооолюс и се въздържах
Ще споделиш ли линк? Ако и в следващите дни има намаления, мога да поръчам за нашите. Може и като лично съобщение. Wink

# 110
Не питаш мен, Танче, ама скоро поръчвах и ми е на лесно линка Grinning
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/postelki_za_koteshki_toaletni/cats_best/351867
Много се праши според мен. Мине ли седмица от поставянето и се започва. Таласъмът като излезе от тоалетната и е бая прашасал. Но приятеля ми я харесва и понеже той чисти тоалетната и сменя постелката, той избира Grinning

# 111
Тази уж е същата, като нашата, но опаковката не е 100% еднаква. А и казваш, че котето се праши, а при нас няма такова нещо.

# 112
Уж една и съща е тоалетната, дори с малки разлики в опаковката. Не съм отваряла още пакета, за да видя дали като в сайта изглежда или като твоята снимка. Но да, много се праши Блеки. И го разнася из цялата къща тоя прах естествено Grinning
Не бих се учудила за нашия пазар стоката да е с друго качество. Или само на мен се падат от кофти партида. И това няма да ме учуди Grinning

Допълвам. Сега намирам като твоята, обаче до сега не съм я виждала в зооплюс. И е в някаква неизгодна опаковка само. Но с подарък къщичка Grinning
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/postelki_za_koteshki_toaletni/cats_best/1406263

# 113
Да. Вероятно се произвеждат на различни места, а и често имат производство за източна Европа и друго за запада. Което е гадост от всякъде.

# 114
Аз дописах, че намерих със същата опаковка, каквато е на твоята снимка. Не знам дали си видяла.

# 115
Мини, не знам дали в различните опаковки съдържанието е различно в България. Тук има само това, което съм показала и сме много доволни.

# 116
Тази уж е същата, като нашата, но опаковката не е 100% еднаква. А и казваш, че котето се праши, а при нас няма такова нещо.
Ще дадвш ли линк към твоята.
Бях взимала такава и едва я изчаках да свърши.Всичко ставаше в лапички.

# 117
gabidi, предлагам име Мила (котето наистина е много миличко). Ще и отива
Понеже вчера беше international kindness day, гласувам и аз за Мила, Майли или Кайнди, може и Киндер Smile

Бубалеска, много интересно развитие. Много се радвам за Пиги. Simple Smile

# 118
Ще дадвш ли линк към твоята.
Бях взимала такава и едва я изчаках да свърши.Всичко ставаше в лапички.
По-назад съм качила снимка. Мм я поръчва от максизоо. Младежът изнася по някое зрънце, но прах няма, лапички отбелязани също. Ние сме доволни, но на вкус и на цвет...

# 119
https://a.aliexpress.com/_msiWoQG
Не знам дали се вижда линкът, защото през телефона автоматично ми отваря приложението

Общи условия

Активация на акаунт