🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 231
  • 984
  •   1
Отговори
# 165
Време е да обърна внимание на Аксения, като обещах. Ще започна с външния вид. Отдолу нагоре Simple Smile

Тя се изживява за голяма красавица, а не е. Дори във фермата не е най-хубавата жена, въпреки че няколко пъти я споменаха като такава (наред с Камелия). Най-хубавата е Валерия, но и тя не е красавица.

Краката на Аксения. Слаби и дълги. Но бедрата са някак изнесени настрани и краката и изглеждат криви. А огромните татуировки ги загрозяват. Как ли ще изглеждат тези мастилени петна когато кожата и остарее и се отпусне?
Да си чувал за квадрицепс?
Айде малко се образовай за този мускул и как се развива при тренировки.
Скрит текст:

п.п След Камито, второто място заема Нина Imp

# 166
Няма как да приема криенето на дрехи и одеяло от едните, както не приемам криенето на шоколад и бира от другите. С това старите показват, че с нищо не са по-различни от новите. Да спечелили са си тези неща и не са им длъжни с нищо, но все пак си има едни морални норми и за мен не е ок.

Какви морални норми гониш ти тук? Новите избуаха всичкото ядене за 2 дни, след спечелване на кошниците, точно защото знаеха, че Мажена ще си ходи и някой друг да ги почерпи. Щом едните могат 5 дни да си ядат храната, могат и другите. А който не се е съобразил - да седи гладен.
Че и Радка-Пиратка вечерта след дуела търси новите да им носели храна, да са се подкрепили. Мухахаха.

Как ли па не, аз ще работя цял месец за заплата и накрая ще я поделя с хора, които са изхарчили тяхната за 1 седмица, понеже им се живеело. Аха. Ей ся. Отивам да тегля, да имам какво да раздавам.

# 167
На мен ми харесва Аксения, докато Камелия на моменти ми е направо грозна. А за хубава... няма такива моменти.

# 168
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Коментирам, изхождайки от моята гледна точка и светоглед. С тези малки, дребни неща лека, полека каруцата се обръща и никакъв мост няма да има. Не беше ли идеята това в крайна сметка?
Пак казвам, новите никак не ги оправдавам за нищо, но и старите не са ми ок. Няма как да излъжа и да кажа, че примерно Чавдар ми е по-приятен от Калин. Или Нина по-приятна от Мирела и т.н.
Не ми харесват в момента и двете групички. Все си мислех, че са си взели поука от миналия сезон, а то нищо.

# 169
Много си сладка, Джес. Прати ми 1500 евро да изкарам месеца, моля те. Почувствай се неудобно, че ти имаш, а аз - нямам. Едвам-едвам съм платил нета, за да пиша в темата. Нека и аз да съм Хепи, моля ти се!

# 170
За малко реших, че съм попаднала в тийн форум Simple Smile

Коментирането на външността на хората е грозно и грубо. А и все пак става дума за личен вкус. За мен е неадекватно да се коментира добре тренирано тяло с подобни епитети като криви крака, например, но всеки с разбиранията си. Симпатизирам на Аксения, като цяло. За мен тя е интересен образ в развитие.

Очевидно и за харесването на Веселка съм контра, не ми допада и не изповядвам превъзнасянето по "малкия работлив селски човек". Като цяло е доста еднопластова и скучна, според моите представи за тв образ, но това харесва множеството.

# 171
Това все пак е състезание и то Фермата, не филм, че да говорим за тв образи.

# 172
Това все пак е състезание и то Фермата, не филм, че да говорим за тв образи.
Това е тв шоу, състезанието е само повод за него. Филмите също са тв или кино шоу Simple Smile

# 173
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много си сладка, Джес. Прати ми 1500 евро да изкарам месеца, моля те. Почувствай се неудобно, че ти имаш, а аз - нямам. Едвам-едвам съм платил нета, за да пиша в темата. Нека и аз да съм Хепи, моля ти се!
Много вдигна мизата, чак пък евра, все пак аз съм в Бг.
Засега ти изпращам положителни емоции и си стискаме ръцете, че този път за разнообразие с теб сме на различни мнения Wink

# 174
Време е да обърна внимание на Аксения, като обещах. Ще започна с външния вид. Отдолу нагоре Simple Smile

Тя се изживява за голяма красавица, а не е. Дори във фермата не е най-хубавата жена, въпреки че няколко пъти я споменаха като такава (наред с Камелия). Най-хубавата е Валерия, но и тя не е красавица.

Краката на Аксения. Слаби и дълги. Но бедрата са някак изнесени настрани и краката и изглеждат криви. А огромните татуировки ги загрозяват. Как ли ще изглеждат тези мастилени петна когато кожата и остарее и се отпусне?
Да си чувал за квадрицепс?
Айде малко се образовай за този мускул и как се развива при тренировки.
Скрит текст:
😂😂😂
Айде и ти "посмали, манго", както се казва! Какво общо имат краката на Аксения с тоя мускул, за който не сме се образовали тука невежите, като тя няма грам квадрицепс... 😁 И ако скоро не поработи за крака, целулитчето хептен ще ги превземе, защото е почнало вече.

Ето ти крака с квадрицепс, намираш ли разлика? 😜

# 175
Интересно ми е ако Новите бяха спечелили отборната битка - как щяха да се държат?
Много по-добре, да си поделят храната, да приобщят Старите?
Не мисля!
Опитах се да си го представя и видях далеч по грозна картина от сегашната.

# 176
  • Разпиляна във въображението
Коя храна да поделят? Те всичко изяждат и изпиват.

# 177
  • София
На ИванКА ѝ е тиранично Аксения да иска да скрие шоколада, а той като ѝ прибра одеалото и дрехите - всичко беше ок и фън! Аман от цигански номера.
Така е, така е. Нали знаеш - не може да се държиш с хората, както те с теб. Сърдят се.

# 178
Коя храна да поделят? Те всичко изяждат и изпиват.
Правилно Joy
Но ако чисто теоритично им беше останал шоколад или бира?

# 179
Ето ти крака с квадрицепс, намираш ли разлика? 😜

А ето още едни женски крака с квадрицепс

Точно тази мускулна група, като се претренира, прави женските крака да изглеждат груби и криви като при някои футболисти.

Общи условия

Активация на акаунт