🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 247
  • 984
  •   1
Отговори
# 150
Така е, Камелия също ще прави панаири. Въпросът е, че никой не иска в обора и се сърди, ама пък и другите се отнасят към ратая сякаш им е личен слуга.
Но той е личен слуга. Даже тази година има по-малко задължения... Предни готвеше всичко от до, не само три основни яденета, разсипваше по чинии, миеше всичко, ядеше след като се наядат другите, обгрижваше животните, по градината също ..

Лично аз, виждам много подли и непочтени хора във Фермата. Имам чувството, че тези хора не са влезли в Фермата с желанието си да ни покажат, защо са избрани в това телевизионно реалити... Те са влезли тук, за да натрупат популярност, каквото и да си говорим, това е самата истина. Simple Smile
Това си е факт.

Сезонът на Ваня беше някаква вип ферма, въобще не е критерий.

Не знам, дали ние от коментиращите тук, ако влезем да участваме във Фермата, дали и за нас няма да се изпишат такива критики и нападки. Както се казва, опитай за да разбереш.. Joy

# 151
От потенциалните финалисти продукцията сипа достатъчно на:

От жените - Камелия, Ваня, накрая сипаха и на Валерия, Лили и Нина са представени някак си безлично. Веселка засега не е посипана с пепел. Но може и това да се случи. Та в тоя смисъл засега гласят по вот Аксения от жените, като наш си човек.

От мъжете - Иван и Генчо са на дълбок минус, Радо почти в сходна ситуация. Чавдар няма шанс, както и Гечо нямаше - сами си свалиха вота с поведението си, доколкото са го имали. Калин и той беше порицан от гласът зад кадър вече, че и главен виновник беше нарочен за падането на новите. Остават Финци и Яни като тотален фаворит. Моркова няма да го пуснат до финала.

С 6 финалисти значението на вота имплицитно е намалено.

Цитат
Не знам, дали ние от коментиращите тук, ако влезем да участваме във Фермата, дали и за нас няма да се изпишат такива критики и нападки. Както се казва, опитай за да разбереш.. Joy

Факт е, че средата прекалено много рефлектира и моделира личността. От туй няма как да избягаш. Та в този смисъл всеки е развален сам по себе си...специфично.

# 152
  • при късмета
Ако този начин е грозен, то не е наложен от старите, а от правилата. А те изкарват старите виновни, аз с това не съм съгласна.
Дали беше наложено от правилата Веселка или както й е там името да си пуска в действие нефелния хумор и пет пъти да се прави на луда дали можела да избира и от четирите й "дружки" и не бил ли избора само от двете от другия уж бивш отбор? Или да крият всичко като мишки и да се оправдават с възвишеното "и те биха постъпили така". Мда, правилата са виновни само...
Да, начина на протичане на двете седмици Е определен от правилата, а аз коментирам отношението. Личния избор вече е нещо съвсем друго. В това, което си цитирала, съм визирала измислиците на Калин, че старите се държали пренебрежително и кадрите в момента на изказването му го опровергаха.  И не, не крият всичко, това не е вярно, скриха си шоколада, виното и бирата. Това не е от основното изхранване, а глезотии, които са си спечелили. И да, новите с абсолютна сигурност биха постъпили така и то не само с глезотиите, а наистина с всичката храна. Та те го правят помежду си, черния и катаджията с храната на Ваня, Радо с преравянето на багажа на всички останали за храна, та няма да го направят с другия отбор. Наистина ли го вярваш?

# 153
Краката на Аксения. Слаби и дълги.

Много си щедър за тези крака Smiley

И много по-хубави кадри от този не намерих.

# 154
Ако аз съм вътре при тези обстоятелства, ще имам голям проблем с храната. В смисъл, че мога да не ям много дълго, но като няма, ще няма поравно за всички. Сигурно обаче, на старите им е забранено да дават от своята дажба. Също така не мога да издевателствам над някого по този начин и все да го пращам ратай! Не мога да спя спокойно като някой друг се мъчи отвън. Бе, не съм за там! И не ми харесва всичко това.

Колко да са дълги краката на Аксения, тя е по-ниска от Иван и Андрей...

# 155
  • София
Пуснах новата анкета!

6 човека на финал?
Мхмхм, за какво се прави това? Прекалено голяма навалица е това... Не знам.
Надявам се, че е изключение само за този сезон, заради старите герои.

Веселка не и се отдават речите. На няколко пъти остана в неудобно положение, като гласно казваше това, което всички знаят, но от кумова срама се премълчава. Не е лицемерие, но тя е фермер, лидер и трябва да е по-обрана. Иначе виждам, че има желание да се справи и умно сложи 'стар' с 'нов' кадър по задачите. Ванчето ще и създава ядове обаче и Веселка трябва да пипа по-здраво, иначе ще олекне.
От драмите на Ванчето ми писна вече. Драма куин не спря да реве и да се тръшка 2 сезона.

Радо хубаво местенце си бе спретнал до огнището.

Лили и Нина и двете ме натоварват. И двете имат страх от дуел, но Нина може да се облегне на алманаха, докато Лили и там не се чувства сигурна.

Друго май няма какво да коментирам по епизода. Въпреки че имаше обединение и стартира новата фаза от надпреварата, но ми бе скучно и някак си малко тягостно.

# 156
Камелия пък...Влад защо не отишъл да я види как е, как можело... След всичките и простотии, че...Влад не можел да приеме, колко се е провалил като фермер...Влад се сетил, че има ратайски бряг три дена по-късно, а той нон стоп я питаше как е и тя уж владееше ситуацията и всичко беше топ. И други ме дразнят, но тази е особен случай...
За красотата, Камелия само поддържането на тялото и я класира  сред атрактивните и секси, според мен. Симпатична е , но може би и характерът ѝ се проектира върху външността и, все повече ми прилича на змия... Аксения има интересно и характерно лице и странно, но в пъти по-красиво без грим. Аксения има някакво обаяние и женственост, които заразяват. Изразява се добре, има самочувствие и носи някаква женска сила, не кифленска , а приятна. Май наистина Валерия е най-естествено красива, но има повече детско излъчване . От мъжете сякаш най голям хубавец е бил Гечо, щом на тия години изглежда така.Simple Smile) Най ми е сладък Финци, сякаш нищо не може да го ядоса. Човекът си меси хляб, нищо не може да го бутне ...

# 157
Дължината на краката няма връзка с височината. Аз съм 164, майка ми беше 165, но с по-къси крака от
моите.
Скоро водих спор с приятелка за тялото на Акси.За мен не е хубаво, а тя я боготвореше.Мислех, че
нещо аз съм в
грешка.🤷🏻♀
Тренира момичето, но няма хубаво тяло.

# 158
Вече наистина си мисля, че Нина харесва Евгени!
Още повече ми опротивя!

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 13:42 от elle.n

# 159
Дължината на краката няма връзка с височината. Аз съм 164, майка ми беше 165, но с по-къси крака от
моите.

Вариации, разбира се, са възможни и се забелязват още по-ярко при хората от различен етнически произход.

Но все пак, ако твоите крака примерно са по-дълги не от тези на майка ти, а от тези на жена 180 см, сериозно бих си помислила, че нещо не е наред или в твоето, или в нейното тяло.

И общото правило при всички етноси е, че колкото по-висок е човек, толкова по-дълги са краката спрямо цялата дължина на тялото му.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 13:23 от Telesilla

# 160
Тори има рожден ден днес

# 161

Лили и Нина и двете ме натоварват. И двете имат страх от дуел, но Нина може да се облегне на алманаха, докато Лили и там не се чувства сигурна.
Няма с какво да се облегне. Учителка... Познавам няколко такива, дето трябва и те да ходят на училище!

Тори е разкошна! (в сравнение със собственичката си...)

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:23 от Анонимен

# 162
На ИванКА ѝ е тиранично Аксения да иска да скрие шоколада, а той като ѝ прибра одеалото и дрехите - всичко беше ок и фън! Аман от цигански номера.

# 163
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Хайде новите ги видяхме, че не са ок.
Обаче в последно време и старите не им отстъпват. Няма как да приема криенето на дрехи и одеяло от едните, както не приемам криенето на шоколад и бира от другите. С това старите показват, че с нищо не са по-различни от новите. Да спечелили са си тези неща и не са им длъжни с нищо, но все пак си има едни морални норми и за мен не е ок.
Много глупава идея едните да стоят наказани прави, другите седнали и се опитват да прилагат пълен игнор. Ако ситуацията беше обратно пак нямаше да го приема. Като цяло гавра с хората влезнали в едно уж развлекателно шоу, претендиращо за някакви ценности и позитивизъм. И не Андрей, не се радвам и кефя като гледам хора да се карат или им е дискомфортно.

# 164
моите.

Вариации, разбира се, са възможни и се забелязват още по-ярко при хората от различен етнически произход.

Но все пак, ако твоите крака примерно са по-дълги не от тези на майка ти, а от тези на жена 180 см, сериозно бих си помислила, че нещо не е наред или в твоето, или в нейното тяло.

И общото правило при всички етноси е, че колкото по-висок е човек, толкова по-дълги са краката спрямо цялата дължина на тялото му.
Пропорциите са важни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт