🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 255
  • 984
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
Благодаря за темата!
Не знам какво е това жалене на новите. Условията на обединението бяха ясни от самото начало. Да, старите скриха някои работи, но е важно, че не храна, а спечелени от тях глезотии. Докато Калин обяснява как цял час не са им казали дума, се чува глас, който предлага да правят нещо заедно и дават Яни седнал на пейката при тях. Не знам какво очакват, да ходят да ги завиват, като Камелия ли? Глезльовци. До към 4 сезон храната беше ограничена за всички и то до към 4-5 седмица. В 1 влязоха в такъв коптор, че беше трудно да кажеш, че са на закрито. Задачите пак бяха свързани първо с възстановяване на помещенията за животните, после къщата. В 3 влязоха на гола поляна, само подовете на 2 постройки бяха сложени и нивелирани, даже навес нямаха. Пак строиха първо за животните, после къщите в които спяха, влязоха в тях след месец и половина сигурно. И това комбинирано с липсата на храна. 2 седмици все ще изкарат, като се има предвид, че нямат липса на храна, а намалени дажби. Все пак това не е същото, че историята е виждала и липса, съвсем буквално. Имаше случай не отбор, а всички да карат цяла седмица на 3 лимона и 2 моркова ли беше.
Ще има обединение, ако новите не очакват метани. Очакват повече и правят фасони. Старите в никакъв случай не се държат лошо.
Кукото си беше същата в нейния сезон. Само дето тогава предимно Петър отнасяше отнасяше хленченето и ту я сиктердосваше, ту я коткаше, че групата "сезона е наш" да им кого да прати на дуел, че бяха вътре за пурите и алкохола, не е за изпускане. Т.е. и отношението на другите беше същото,  все тя на пангара, ама тогава не правеше толкова впечатление, защото самата тя не мрънкаше. Беше се подложила на Петър до степен на самоунижение, затова. И нямаше животни за обслужване, а тогава веднъж е била ратай и пак имаше проблем с готвенето и сервирането. И ревове и тръшкане, че Геле поискал чаша, вместо купа за таратора. Щом за това успя да направи грандиозен скандал и да се тръшка до такава степен, беше ясно, колко е нестабилна.
Нина още преди това беше като цветарка м/у двата отбора. Разбрали са се, че няма да подсказват и помагат, тя ходи при новите да докладва или ги пуска да гледат. Сега просто прави същото, само стана ясно, че е специално заради Евгени.
Радо и той мазник, сигурно очаква да му подхвърлят някоя допълнителна порция. Като огладнее още малко го виждам как живи ще ги изяде Joy
Мисля, че дуела ще е мъжки. В Кукото свикнаха и вече не им прави впечатление, при това старите са повече и няма тепърва да тръгнат да играят по симпатии или несимпатии, а ще гонят някаква тактика. Като е първи дуелист, избрания има шанс.

# 136
Време е да обърна внимание на Аксения, като обещах. Ще започна с външния вид. Отдолу нагоре Simple Smile

Тя се изживява за голяма красавица, а не е. Дори във фермата не е най-хубавата жена, въпреки че няколко пъти я споменаха като такава (наред с Камелия). Най-хубавата е Валерия, но и тя не е красавица.

Краката на Аксения. Слаби и дълги. Но бедрата са някак изнесени настрани и краката и изглеждат криви. А огромните татуировки ги загрозяват. Как ли ще изглеждат тези мастилени петна когато кожата и остарее и се отпусне?

Щях да падна когато каза, че като е отишла в другия отбор Камелия е изгряла, че иначе тя е засенчвала….Те са едни красавици да удариш едната, да падне другата. Според мен Нина е доста симпатична и естествена на фона на другите устни, бюст и т.н. И Вал, тя си е най-млада....

# 137
Веселка също ме подразни снощи с тъпите си  аргументи за избор на ратай, ама иначе ще ги “омешва” и всички ще са равни. На много възвишена се прави цял сезон, ама играе по свирката на Аксения и Валерия.
Не ги жаля за количествата храна или за спането на открито. А за грозния начин по който се случва това. Можеше да си седнат на трупчетата до язовира, както беше преди. Нужно ли е да стоят прави около победителите? За мен това е с цел унижение, аз така го разбирам.

# 138
Че тя пък Нина от къде е сигурна, че няма да изберат нея? Аз до последно не вярвах, че Веси ще дръпне Мажена, хем и спойлера знаех. За много силна ли се има, що ли? Такава въртиопашка е Нина, че да ти стане неприятно да я гледаш. Усмихва се на отбора си и тичка да изпорти всичко на новите, че да има и тяхната подкрепа. Защо? За да не я дърпат на дуел. Защо? Защото я е страх.
Сигурна е, защото с Хепито имат уговорка още отвън да не се номинират. Драмите на Ванчето, когато беше ратай бяха затова, защото Лили беше контузена, другите жени са силни, а не може да избере Нина. Новите знаят за тази уговорка, защото мисля Гечо при предното ратайство на Ваня каза - "тя няма да избере Нина, защото са се разбрали така отвън",
Нина, затова е така смела да иска женски дуел, знае че е защитена и е сигурна, че Лили е на пангара, защото другите жени са силни и Ваня няма да ги избере тях. С мерак иска да бутне Лили на дуел, защото е ясно кой би бил избора на Хепито.
С такъв приятел, враг не ти трябва. Настръхвам! Scream

Нина се държи доста егоистично, когато беше ратай Старите спечелиха Седмичната мисия и можеха да избират кой да е дуелист. Тя се уплаши въпреки, че имаше поне два лесни избора от Новите - Мажена и Симона. Тогава Старите избраха мъжки дуел и Радо изгони Дидо. Нещо за което още ме е яд и точно Нина и страха й да иде на дуел  са причината за това. Така беше обърнат резултата на онзи етап и Новите поведоха. Нина ми е най-голямото разочарование от Старите. Дали заради краткия престой предния сезон, не бях я усетила каква е хитруша. Въобще не съм изненадана от маневрите й около Новите и лекотата с която иска да бутне Финци. Тя най-близкия си човек извън Фермата Лили, с която са приятелки от години, не е готова да пощади, какво остава за Финци. Пак ще го кажа :
С такъв приятел, враг не ти трябва.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 09:32 от sineva 1

# 139
  • при късмета
Веселка също ме подразни снощи с тъпите си  аргументи за избор на ратай, ама иначе ще ги “омешва” и всички ще са равни. На много възвишена се прави цял сезон, ама играе по свирката на Аксения и Валерия.
Не ги жаля за количествата храна или за спането на открито. А за грозния начин по който се случва това. Можеше да си седнат на трупчетата до язовира, както беше преди. Нужно ли е да стоят прави около победителите? За мен това е с цел унижение, аз така го разбирам.
Ако този начин е грозен, то не е наложен от старите, а от правилата. А те изкарват старите виновни, аз с това не съм съгласна. Настройват се, все една има участници виновни, са си виновни сами, защото загубиха отборната битка

А защо дават само Кукото като ратай? Гьенчу явно няма задължение като такъв. Като Ваня не може да готви, може да го прави другия ратай

# 140
Съгласна съм, ма ко. Главната вина е на продукцията, но и на самите участници им е добре така. Лилка и Нинка да си кретат без дуел и ратайство, пък другите да им слугуват, че и забележки за сготвеното намират. Ми да бяхте изпратили един човек от “вашия” отбор, както се изрази Веселка, някой мастър шеф-готвач, та да не ревете. И много добър въпрос за Гьенчу - той какво прави, та не вземе и той да готви и сервира, да меси хляб. А да, занимава се в животните сигурно. Много удобно.

# 141
   Нина не я помня и от нейния сезон,даже питах тук за нея.  Подмолно човече, най-вероятно си мисли ,че има стратегия, ама не баш. Тя по какво е учителка?
Май начална.

Крайно време е да сложат ограничение по колко пъти да е един човек ратай. Не може така да нарочат някой и да изкара сезона в обора, и после защо мрънка и се тръшка. Веселка снощи ако беше казала, Ваня е била два пъти ратай, затова Камелия остава и тя втора седмица, какви ли изпълнения щяхме да гледаме? Лилито изкара Фермата като селска мома през зимата - шие на кревата и пее кахърни песни.

# 142
Ако това (Фермата), е спънка за едно приятелство, то те не са били никога приятелки - Нина и Лили, само са се престрували.
Лили е хленчеща, но Нина е подла. Не бих искала нито една около себе си, обаче ако трябва да избирам, ще предпочета човек като Лили.
Радо снощи беше като сапун около Веселка... 😆😆😆
Казах ви, че обединението е извращение, ма не, не било чак пък извращение. Е, и още как, а това е само началото!

# 143
  • Вестерос
Така е, Камелия също ще прави панаири. Въпросът е, че никой не иска в обора и се сърди, ама пък и другите се отнасят към ратая сякаш им е личен слуга.
Но той е личен слуга. Даже тази година има по-малко задължения... Предни готвеше всичко от до, не само три основни яденета, разсипваше по чинии, миеше всичко, ядеше след като се наядат другите, обгрижваше животните, по градината също ..

# 144
Така е, Камелия също ще прави панаири. Въпросът е, че никой не иска в обора и се сърди, ама пък и другите се отнасят към ратая сякаш им е личен слуга.
Но той е личен слуга. Даже тази година има по-малко задължения... Предни готвеше всичко от до, не само три основни яденета, разсипваше по чинии, миеше всичко, ядеше след като се наядат другите, обгрижваше животните, по градината също ..

Лично аз, виждам много подли и непочтени хора във Фермата. Имам чувството, че тези хора не са влезли в Фермата с желанието си да ни покажат, защо са избрани в това телевизионно реалити... Те са влезли тук, за да натрупат популярност, каквото и да си говорим, това е самата истина. Simple Smile

# 145
Скрит текст:
Но пък предни години фермерът имаше право да помага на ратая. Даже в нейния сезон Ваня въобще не помня да е готвила. Отделно си бяха по двама ратаи и си деляха работата, а не хем животните, хем да готви.

# 146
  • Асеновград
Ваня очакваше , като отиде в другият отбор , че ще е галят с перо. Видиш ли били по млади , по хепи ....като нея. Да ама не , тези е побъркаха , един Калин горе долу замазва положението.
Да беше си седяла в старият отбор. Тя като характер е много трудна за издържане , не стига че нищо не може да направи както трябва , нито в обора нито готвене , само мрънка и реве.
Аз да си призная, изобщо не ме е жал за нея.

# 147
И аз съм против един човек да е ратай 3 пъти, а други изобщо да не стават ратаи. Но се замислих, че Ваня и в стария отбор щеше да го създаде същия проблем с ратайството. Тя отказа да отиде на дуел първи дуелист, защото е била ратай и е изморена. Или може би не беше подготвена психически. Веселка, Аксиния и Валерия го направиха. Веселка даже два пъти.

# 148
  • Вестерос

Лично аз, виждам много подли и непочтени хора във Фермата. Имам чувството, че тези хора не са влезли в Фермата с желанието си да ни покажат, защо са избрани в това телевизионно реалити... Те са влезли тук, за да натрупат популярност, каквото и да си говорим, това е самата истина. Simple Smile
Това си е факт.

Сезонът на Ваня беше някаква вип ферма, въобще не е критерий.

# 149

Аз това се чудя, нужно ли е да висят като сополи до масата, не чух такова задължение в "правилата", само да не сядат на масата, аз бих се отдалечил и да си седна някъде удобно, не знам защо кесеха цяла вечер там като наказани.
Не е проблем, че създават ситуации за конфликти и интриги, всяко "реалити" го прави, иначе ще бъде мега скука. Дразни ме, че се опитват да ме лъжат, че правят нещо супер възвишено, обединяващо, да ми четат морал, че и си вярват, че ще се вържа, при все, че очевидно всичко е замислено да се насъскват взаимно играчите, ама не - вменили им някакви реплики за мостове все да дуднат, а заложили точно обратни правила. Опитват се да прехвърлят вината на участниците, но никой не е толкова тъп да се върже - разделение на отбори, където крайната цел е получаване на привилегии, които могат да решат цялата игра и които след "обединението" ги разделят категорично дори физически, доста нагло е кръстен сезонът с тоя мост...

Ако този начин е грозен, то не е наложен от старите, а от правилата. А те изкарват старите виновни, аз с това не съм съгласна.

Дали беше наложено от правилата Веселка или както й е там името да си пуска в действие нефелния хумор и пет пъти да се прави на луда дали можела да избира и от четирите й "дружки" и не бил ли избора само от двете от другия уж бивш отбор? Или да крият всичко като мишки и да се оправдават с възвишеното "и те биха постъпили така". Мда, правилата са виновни само...

Общи условия

Активация на акаунт