🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 109
  • 984
  •   1
Отговори
# 555
А бе няма ли някой да "отстреля" Чавдар?!? Ако някой не понасям искрено и честно, това е той.
Разни хора ту ги харесвам, ту - не. Ама той е бетон - не ми мърда. 🤨
От жените Валерия и Нина са ми най-симпатични по красота. После Веселка, Камелия и т.н. Аксения е хубава жена, то грозна няма, но аз първо виждам в нея един нос, а ако се засмее ,ми се набива в очите една огромна уста със зъбки. Като акула.
Смятам, че трябваше Аксения да спечели, защото по принцип има най-предизвикателно поведение и ужасно много иска да бъде харесвана. Трябваше да й дадат тази корона, но, уви, за нейна жалост- друга я взе. 🤣

# 556
С любопитство чаках реакцията на Аксения, ако не спечели, а тя беше много сигурна в себе си иначе нямаше да се съгласи, отделно положителните коментари я повдигнаха още повече от земята. И после греда, ама като котка не пада по гръб. Аз, аз, аз ... огромно е желанието 'и да е в центъра и да е най-най. Тя затова се облича и така провокативно, а после Валерия като 'и каза, че била разголена "Аз лиии..." все едно "Ни лук ял, ни лук мирисал".

Много уморени, много работели, че и по-рано свършиха вчера и за джинче намериха време, а градината суха,та суха. А за бурканите направо не ми се говори да не отидат да ги проверят какво са направили- добре ли са, зле ли са ей така от чисто любопитство и ако не те гложди, все пак това е храна, истинско хубаво месо може от некадърност да си го срезилил, както се оказа. Иначе почивчицата, джина, банските, прическите са оправени първи. За съжаление наистина има мнооого такива хора в днешно време.

# 557
  • на село
Нищо не казвате за втория дуелист, този конкурс ви разсея Joy, кого според вас ще избере Евгени?
Да си призная- нямам на престава, но като предположение- Влад.

# 558
  • Вестерос
Аз знам, затова мълча 😁

# 559
  • на село
Аз знам, затова мълча 😁

Да взема да погледна където трябва Laughing

# 560
Рядко неприятен епизод, завършил с обръщението на Гьенчу към неговото "бебе".

Първо и най-важно - няма такова изчадие адово като Камелия. Добре, че го има Влад, за да го обвини за всичко, не знам как пропусна глобалното затопляне. След кОнкурса благодари на всички мъже, а трябваше да благодари само на придворния си Иван и госта Димитър. И не желаела, моля ви се, да създава интриги. УмрЕх от смЕх.

Нина става все по-противна с всеки изминал епизод. Ваня, като не хленчи, направо забравям, че е там и изпъкват всички други неприятници, които не желая да гледам повече.

Знам, че Бети е наставник, но именно наставническият ѝ тон я прави много неприятна персона. Предвид как галиха с перце безнадеждните до миналата седмица, можеше да бъде една идея по-снизходителна към Веси, която хвърли много усилия да бъде балансьор между всички в първата седмица от обединението и не е виновна за пропуските на предшествениците си.

Говорейки за Веси, направи грешка, че така емоционално подхвана Аксения още от сутринта. Не искам да оправдавам последната, но ако някой започне да ми дудне едва отворила очи и още в леглото сутрин, моята реакция би била далеч по-остра от тази на Аксения. Такива сериозни разговори, още повече при отправяне на критика, се водят на събудена глава и със спокоен тон.

Не знам как изобщо приравняват мазните борби при мъжете с конкурс при жените. Предложението на Чавдар, макар и на шега, да дефилират и те щеше да е по-справедливо, но нали трябва женската плът да докара рейтинг... За протокола, смятам, че най-заслужила беше Валерия като общо представяне от трите кръга.

# 561
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Яни има 100к в банката, как нямал 5 лева 🤣 Толкова години да не ги харчи, означава, че си изкарва достатъчно и си развива бизнеса.

Toва предполагам е към мен по повод това,че жени като Виолета няма да се хванат с простаци и селяци.Като я гледам,ще се цели високо. От Яни освен чесане на бийп и изпускане на газове друго не съм видяла. Страшно отблъскаващо ми действа. Close
100к може да има в банката,но поради глупост да не се инвестират,инфлацията е изяла едни 25%.
5 лв беше образно казано,но да,смятам,че е беден и отблъскаващ( физически и като поведение) мъж.

Сега си пускам днешния епизод. Митко ми е много симпатичен по ред причини.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 07:03 от Adoralova

# 562
Ауууу, колко е нагла Аксения! Досега ми беше любимка, но рязко ми се срина. Напълно разбирам и подкрепям Веси -  даже много мило подходи. Аксения с вечните оправдания за всичко, вечно правата. Загуби ме.
В началото на епизода съм, но се издразних твърде много, за да не пиша. Камелия е лисица, при това глупавичка. Върти някакви интрижки и дори не знае как да излезе от тях.
А за Ванчето ще кажа, че понякога човек е толкова в ниското, че всяко нещо го наранява и му се струва като твърде голямо усилие. Смятам, че се чувства много зле и затова реагира така. Направи ми силно впечатление как с първата извинителна дума на Лили тя стана и отиде при нея да я прегърне. Не че Лили заслужаваше - изобщо. В този ред на мисли: Наде, много ме дразнят коментарите ти. Черна станция срещу Ваня. Виждаме всичко ние, не е нужно такова насаждане на мнение. Чак ми е чудно - с други спомени съм от теб. Или ти казват какво да говориш?

# 563
И мен ме подразни Бети. Можеше да каже нещо успокоително на Веси. Веси горката как я гледаше...Нея наистина много я е грижа за всичко, старае се, страда...да е честно, да е добре, да не кажат другите, че си толерира отбора. Много зрялост и мъдрост има в нея...а беше толкова по-семпла в предишния сезон. Много е пораснала, израснала цялостно. Не ми беше любимка, но все повече ме печели и все повече си мисля, че тя заслужава да спечели. Аксения загуби пак силно положителния си образ, но остава все пак симпатична за мен, макар и  малко глезла и отвеяна е пъстър и интересен образ, за разлика от Камелия и Нина, които са ми фейк отвсякъде.

# 564
  • София
Пуснах новата анкета!

Без изненади при избора за първи дуелист.
Очаквам Генчо със стратегически ход да дръпне Влад. И без това не го харесва...

Направи ми впечатление, че Чавдар непрекъснато е с Алманаха. Хитър стратегически ход. А и преди няколко дена показа завидно кардио тичайки, правейки кофички и лицеви опори. Ако някой му даде да реди точките е с единия крак навън! И мисля, че всички вътре го знаят...

С този джин пресолиха манджата. Не е добре за едно риалити, когато в два епизода, централната тема е защо някой е пийнал няколко грама джин. Това е несериозно хора. И чак Веселка се тръшна да реве.
Много лабилни жени този сезон във Фермата, ама много!
Хареса ми как без викове и истерии Акси скръцна със зъби на Ками в лятната кухня на четири очи. Не че Ками се даде нещо, но по-добре така да се води спор. С взаимна неприязън, но и с някакъв респект и на четири очи, без викове, ревове и истерии!

Харесаха ми думите на Иван за Яни. Което си е истина си е истина!

Както обвиних Влад миналата седмица, така сега обвинявам и Веселка. Не знам колко пъти трябва да се обясни, че не може фермера на седмицата да издава обект, като не си е проверил обектите. Това е просто несериозно!
И тези буркани стоят там вече седмица. Кой да е виновен освен шефа? А пък за Влад какво да кажа. Сливици ли имаше в устата за бурканите, защо нищо не се предприе за цяла една нова фермерска седмица? От останалите от бившите Нови надежди също мълчание. А и Веселка няма как да не е знаела за бурканите.

Относно конкурса, много политкоректен конкурс. И доста фалшив. Но важното в случая е не кой печели, а че всички се забавляваха и завършиха вечерта с песни и танци. Чавдар трябваше по-бързо да вдигне ръка за Нина. Горката...

Липсват ми битките този сезон!
Абсолютно несериозно е да има само един дуел в събота и то повечето дуели този сезон бяха разочароващи.
Според мен губят рейтинг от това. От малкото битки и от неравностойните дуели между слаби и неподготвени дуелисти.

# 565
Камелия този път беше права, че Влад е виновен, че не е предал за бурканите.
Аксения не знам откъде го изкара този бански.
На мен ми хареса банския на Ванчето. Много добре изглеждаше в него.
И якенцето ѝ ми хареса.
Някой, ако знае какви са, моля да напише Hug

# 566
  • при късмета
Веселка изобщо не знаеше, че миналата седмица са им казали да си оправят бурканите. Как да изконтролира нещо, за което и представа си няма, че не е свършено? Миналата седмица не е ходила с фермерите и Бети по задачите. Ако за градината не беше изконтролирала, че не е полята, то за бурканите няма никаква вина.
Когато има нарушение на правилата, изобщо не гледам колко дребна е постъпката и дали си е сипала джин или нещо друго. Винаги до сега алкохол специално е с разрешение на фермера или само вечерно време, храната също е с разрешение, извън основните хранения. Изключение беше 6 сезон, че Кукото и псевдопилота да имат възможност да се ловят за чашите от сабале. А Геле 2 пъти беше повод за наказание на всички, веднъж изяде храната на кучето, втория път остатъци и пак беше нарушение, та какво остава за алкохол. Аксения като наруши правилата е "какво толкова", а като е друг тогава скача до небето. За мен това не е положително качество, а напротив, говори ми за много низък човек.
Тази година според мен няма нито една хубава жена, да не говорим за красива. Валерия е симпатична и толкова. Нина има правилни черти и поддържана усмивка и това е.
Евгени ще дръпне Чавдар или Влад според мен. Не защото е нещо лично, но няма да е Финци има симпатии м/у тях, няма да са от предишното му обкръжение от новите мъже, както и Яни и друг не остана

# 567
Аз не мисля, че Аксения е най-красивата вътре. На мен лично в лице грам не ми харесва - голям нос, ококорени очи и уста, която - аха да те глътне. На мен, като външност, най-много ми харесва Нина. Колкото не мога да я понасям, като характер, с ръка на сърцето казвам, че много ми харесва, в тяло и в лице.
Конкурсите за красота не са само кой е най-секси. Аксения малко предобри с тая препасчица между краката. Какъв талант освен тяло показа? На Камелия шотовете бяха идейни, хубави, вкараха настроение. В тяло хич не е по-зле от Аксения, за фейса също. Така че, не мога да кажа, че е незаслужена победата само, защото не я харесвам.

Аксения спечели на своя страна жените, Камелия мъжете. Но Аксения се отпусна и стана същия кифльок, какъвто влезе. Жалко.

Генчу ще избере някой по-слаб според неговите представи. Аз почнах да го харесвам тази седмица. Извади нерви, като въжета с Кукуто и свърши всичко, което се очакваше от него тихо, без показност и драми.

Влад трябваше да каже за бурканите, много тъпо се получи, Весето не беше виновна. Макар че, ако са останали само два читави буркана, то и тези на старите не са били добре.

# 568
  • при късмета
Бурканите на старите са си добре. На новите не се развалят защото са стоят в зимника, а защото изначало не бяха затворени добре. И Бети го каза още миналата седмица. Не бяха хванали капачките. Трябваше да ги отворят, затворят отново и стерилизират веднага, за да запазят месото

# 569
  • Буркина Фасо
На новите не се развалят защото са стоят в зимника, а защото изначало не бяха затворени добре.
не са затворени добре и не се развалят Smiley

Общи условия

Активация на акаунт