🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 092
  • 984
  •   1
Отговори
# 540
Е, те си бяха разпределили гласовете между всички жени. Иван естествено гласува за Камелия. Митко и той реши за нея - харесал и е шотовете сигурно.😂 И понеже е гост беше с 2 гласа и така само Камелия имаше 3, а всички останали жени с по 1 или 2. Яни като водещ пък не гласува.

# 541
Хайде сега, шотове, крокодили. Забавно беше. Утре ще продължат с разправиите.

# 542
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Къв'то конкурса, такива и участничките /без Веси/, такава и победителката.

# 543
Не трябва да ЗавИждАмЕ и да ХеЙтиМ Мис Америк--...пардон - Мис Фермата - че ще ни обявят за завистливи и злобни БеГе мами, пълни с комплекси Joy

# 544
Камелия спечели единствено заради отсъствието на явния фаворит-МаДжена 😂

# 545
Няма значение коя е спечелила. Всички се забавляваха, Камелия даже целуна Радо Grinning

# 546
Аксения доста ми лази по нервите напоследък, но тя трябваше да спечели конкурса. Беше забавно и разтоварващо за всички.
Евгени изобщо не ми е любимец, въпреки че последните епизоди му вдигнах рейтинга и аз, но искам да отбележа, че като музикант е наистина добър.
Веселка много ме изненада с поезията си и то приятно. Не съм се излъгала в нея, че е умно момиче.

Относно разликата в държанието на Аксения спрямо Веси и Камелия за джина, Аксения си позволява този тон към Веселка, защото я смята за подчинена. Това говори много за Аксения.

Нина май наистина си харесва Генчо, при него ли е спала не разбрах ? Хареса ми как не й минаха номерата и лъсна пред всички на номинациите каква лисица е.

# 547
Здрасти! Ох, хвърлих едно око на кОнкурса след като видях анонса днес! Мис "Ферма"... Много достоен избор, ако фермата е ферма за крокодили... Joy
Топ коментар, смея се със сълзи Joy

# 548
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 59 (10.11.2022)

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:33 от Mari_Mar

# 549
  • Вестерос
Малко снимки
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:41 от Tiffany А

# 550
Абе, на Камелия бомбите не са ли Фейк също? Що тогава плюеше по Акси, че се показвала, въпреки, че имала деца?

# 551
Фейк са, да.Но тя не ги демонстрира чаак като Акси.

# 552
На хепитУ стиховете бяха, като писани от второкласник 😂😂😂

# 553
  • Вестерос
Тя и Кама днес с розовото горнище беше без сутиен по зърна Grinning

Много се смях на този коментар, да се посмеете и вие
Цитат
На фона на лесните кифлоци Валерия и Аксиния, на ревящото Ванче, задръстената Лили, Нина шушумигата и Веселката на Дядовците. Определено Камелия се откроява като моя фаворит. Не я харесвах в началото, но пред тези жени изглежда чиста като ангел🧖🏻‍♀️

Още снимки
Скрит текст:

Специално за Дяволо

Ваня не разбрах защо си криеше дупето

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:40 от Tiffany А

# 554
  • Велико Търново
Нещо забавно мога да споделя за Яни. След като свърши неговата ферма този човек се утрепа да обикаля цялата околия по магазини и насам-натам. Много му харесваше да го спират хората, до го заговарят, да го разпознават. Даже един път го питахме какво прави чак тук в Кауфланд и каза, че търси вафлички дето другаде ги нямало.
Съвсем нормално е след сезона, в който стана победител, да осребри популярността си по някакъв начин. Но не стана инфлуенсър, както болшинството участници в риалити формати. Яни се занимава с пчеларство и с лозарство (респ. винарство). Всяка година, след като се прибере реколтата, полага доста усилия за нейната реализация - основно излиза на главния път там в близост до тях, но освен това и обикаля по пазари, имаше период, в който е продавал и пред хипермаркетите и не го е криел, защото публикуваше във Фейсбук. Така че - това с вафличките едва ли е било насериозно.

Добре, че влезе Митко. Дано нещата малко се поуталожат, поне от приличие пред госта да не си показват простотиите.
Щото после няма да им ги покажат по телевизора Laughing

Зимнината се прибира в "зимника" не са показали да се хранят с нея. Наденици, месни буркани също са прибрани и не стана ясно дали могат да ги ползват. И сладката им са прибрани.
Може накрая пак да ходят на някой пазар да ги продават.

Евгени мен по принцип не ме е дразнил много, но през тази седмица даже и ми хареса. Аксения пък пак започна да показва рога. Не трябваше Камелия да им става "Мис", ама какво ли не прави алкохолът...

Общи условия

Активация на акаунт