🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 42 995
  • 984
  •   1
Отговори
# 795
Извън темата за което се извинявам,но да кажа........та за първия въпрос от Алманаха искам да ви кажа,че в ГЪРЦИЯ има все още имоти на българи,които държавата не е конфискувала  и си чакат наследниците...чудя се толкоз много десетилетия никой българин не си е потърсил наследството,а всички земи са на централни места и много скъпи,ако се продадат....

# 796

Засега не му се получава, но беше весело хрумване.

# 797
Боже, какво дават в прайм тайма в събота. JoyJoy Гъби ли са, чудо ли е… Joy

# 798
  • на село
Тези гъби- да ти писне от тях, аз и да прочета нещо няма да запомня,  то са имена, то е чудо Blush

# 799
Гьенчу се шегуваше, но наистина изглежда хвърлил водичи. Иван пък ще получи аневризъм от разпалено даване на инструкции.

# 800
Колкото и да го засилват Моркова на рекламите няма шанс в тази битка, повече от ясно е. Този двубой е с предизвестен край, за мое съжаление. Всъщност не ме вълнува кой ще остане в предаването.

# 801
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Иван /участникът/ дава всичко от себе си тази вечер. То не са писъци на фалцет, крясъци, ръкомахания, артистично събаряне на фенери, вежди до средата на челото. Абе съпреживява дет се вика, накрая ако МВР-то вземе и загуби да не му търсят спешно мента, глог и валериана за успокоение.

# 802
Вече мразя всичко, свързано с всякакви видове гъби. Страшна досада и много тъпи въпроси от алманаха.

# 803
  • При семейството си
Не съм започнала още да гледам епизода, но Иван, по ред причини, ми е един от най-антипатичните този сезон. Неслучайно явно и в реала няма много познати, за приятели да не говорим. Прекалено изкуствен.

# 804
ГенчУ ако падне, на Иван ще трябва да му викат линейка.

# 805
Генчу какви свекъри има, че не ми стана ясно.
Братът на Влад защо говори на английски и това не ми стана ясно

# 806
За момент изтръпнах , като видях надписа приятелка под името на детето.Викам си Генчо ги харесва млади Trollface

# 807
Ох, хора, съжалявам, но не мога с този говор на Гьенчу и компания - най-добрият гайдар сред пулицаичи и най-добрият пулицай сред гайдаричи. 🤣🤣🤣

# 808
Генчу какви свекъри има, че не ми стана ясно.
Майката и бащата на жена му.

# 809
Само че следва да са му тъстове.

Общи условия

Активация на акаунт