🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 211
  • 984
  •   1
Отговори
# 180
Е, тия вече са ми извън нормите... Не говорим за крака на жена, а на носорог!

# 181
На мен, Камелия не ми харесва. В този сезон на Фермата, няма такава жена, която да ми хареса визуално. Валерия е леко по-симпатична, но не е чак толкова, за да кажа, че е ТОП! Останалите, няма да ги коментирам.... Simple Smile

# 182
Аз да съм казала ,че на Аксения квадратрицепса е голям? Не не съм, обясних на Морисей или както там се казва, защо изглеждат криви.
Всеки , който тренира и е запознат ще се съгласи. Този мускул неминуемо расте при тренировки, особенно такива с тежести Simple Smile

# 183
Не само не е голям, няма го. Затова не виждам как може да се вкара в обяснението за нейните точно крака, та по тоя повод показах други с очевиден квадрицепс. Аксения има преса, за която очевидно е работила, щото и две деца е родила. Краката ги е поизоставила и разчита само на природата, ама тя скоро няма да се справя сама.

# 184
Аз да съм казала ,че на Аксения квадратрицепса е голям? Не не съм, обясних на Морисей или както там се казва, защо изглеждат криви.
Всеки , който тренира и е запознат ще се съгласи. Този мускул неминуемо расте при тренировки, особенно такива с тежести Simple Smile

Съгласна съм, че квадрицепсът дори и по-леко изразен загрозява женските крака и ги прави да изглеждат криви, особено видимо "външната" им извивка. На снимката на Азалия мацката се е повдигнала много на пръсти, което много издължава, но дори и така краката ѝ не са точно хубави Smile

Но съм съгласна и с мнението на Азалия, че при Аксения квадрицепсът не е дефиниран Smiley

# 185
Скрит текст:
Оспамихме темата, не ми се спори. Аксения го има, друг е въпроса, че на снимката не си личи. Не са големи, но съм и ги виждала, умишлено съм я оглеждала понеже влезе със заявката, че тренира. Липсата на тренировки също е фактор, а тя не е тренирала от повече от месец, като започне ще се напомпат пак.

Тази седмица ми се гледа мъжки дуел, и Генчо да си оди Grinning

# 186
И аз съм за мъжки дуел и Евгени да изпраща     Финци дома 😁

# 187
И аз съм за мъжки дуел и Евгени да изпраща     Финци дома 😁
Няма как да стане. Евгени няма да го дръпне и не веднъж го заяви.

# 188
Аааа Финци не го давам още да излиза, че на Яни ще му е самотно ако остане единственият мъж добряк вътре. Като изключим тях двамата ,останалите  мъже са утайки и това е най-милото ,което мога да кажа, защото ми идват много по-груби епитети за тях

# 189
Да си преливаш виното от дамаджана в пластмасови бутилки и да го завреш в гардероба...не си е работа! Smiley Но за мен е интересно кой подхвана темата за криенето на храната - Чавдар приседнал до момичетата. И на другия ден пак с притчите на масата, невероятен досадник.
Никой не играе за публиката, всеки за стомаха си.
Но гладни няма да останат Новаците. Гледам чинийките малки, порциите преливат. Wink Пък и Ваня е такъв кулинар, че диетата им е сигурна на всички.

# 190
Това да виждаш, че някой е нескопосан и пак него да избереш за ратай, да ти омрънка и ореве света, да те храни с буламач, ми трябва да не си с всичкия си, та сам да си причиниш такова нещо, па не знам те как го виждат това... 😆

# 191
  • при късмета
Семплите, незапомнените и особено нехаресваните участници, никога няма да простят на Финци, че е любимец на зрителите, толкова години вече от неговия сезон

# 192
Това да виждаш, че някой е нескопосан и пак него да избереш за ратай, да ти омрънка и ореве света, да те храни с буламач, ми трябва да не си с всичкия си, та сам да си причиниш такова нещо, па не знам те как го виждат това... 😆
Точно! Само и само да отърват кожите, на всякакви извращения със самите себе си са готови. Луди хора.

# 193
Вчерашният епизод беше някаква подигравка с нас, зрителите, и със самите участници. Кое е интересното да гледам как едните се хранят прави, а другите седят? Кое е интересното на Чавдар да "философства", седнал на масата, а другите, като наказани пред дъската, да гледат тъпо и да чакат да свърши? Кое е интересното да избереш ратай, човек, който със сигурност ще саботира каквото може, ще прави манджа през пръсти и постоянно ще мрънка?
Лично мен ме разочарова Веселка с това решение за ратайката, но аз по принцип от нея не очаквам нещо интересно, харесвам я само като играч в битките.
Относно красотата във фермата - Валерия е най-симпатична, Нина също има хубави черти. Останалите - не толкова, но чак пък грозни. Но това си е субективно.

Дадоха ли дали Ванчето е разбрала за изядената й храна от Иван и Евгени?

# 194
  • София
Да, дадоха и тя не го прие никак добре. Доста мърмори и с право, защото те минаха всякакви граници.

Общи условия

Активация на акаунт