🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 197
  • 984
  •   1
Отговори
# 195
Да, дадоха и тя не го прие никак добре. Доста мърмори и с право, защото те минаха всякакви граници.

Кога това? Пропуснала съм.

# 196
И аз очаквах по-различно решение от Веселка за жена ратай, но тя просто се съобрази с групата си. Обсъждаха ги тези неща предварително. За какво иначе им беше да се борят за петте точки и отбор победител? Не е само заради храната и спането вътре.

# 197
  • Разпиляна във въображението
Старите не знаеха за кулинарните способности на Ваня.

# 198
Не мисля, че толкова мислят за уменията на ратая, а вземат предвид какъв избор ще имат за първи дуелист и съответно кой би бил победим при евентуално нареждане на точките. В случая с Ванчето диетата е добавен бонус, тъкмо всички ще ядат по-малко, не само поробените.

# 199
Всичко знаят, да не са на друга планета...

# 200
  • София
Кога това? Пропуснала съм.

В епизод 53 от 03.11, има го на Мари Мар линка на 1 стр.
Мисля, че беше в началото на епизода, по-късно пак я дадоха, а и в следващия 54-ти епизод също им пилеше.
А те тогава май я залостиха в кенефа и я обливаха с вода от маркуча.

# 201
  • Вестерос
Аз съм пропуснала, кога са давали, че Ваня е разбрала за изяденото ?

# 202
  • Разпиляна във въображението
Всичко знаят, да не са на друга планета...

Когато коментираха храната чух, че питаха, мисля Веси, дали така е готвела през цялото време.

# 203
Сещам се като мрънка Ваня и си брои парченцата шоколад, но Евгени и Иван не си признаха и си остана главен заподозрян Радо.

# 204
  • София
Тиф в епизоди 53 и 54.
Особено начало на 53-ти епизод.

Като стана въпрос за стратегия ми е интересно защо не зашиха Влад първи дуелист? Явно старите мъже не се притесняват от Евгени, странно... Опасяваха се за Финци, но те казват, че Генчо никога нямало да го избере. Та явно според тях Яни и Чавдар ще се справят с Генчо. Не отричам, че е възможно, даже е вероятно с оглед възможностите им и реденето на точките, но или не се притесняват от Евгени или приемат Влад за по-сериозен дуелист.

# 205
Ама Ваня сама си го прави това да е вечният ратай. Та тя не спря да се тръшка и да прави фасони на едните, на другите, да мрънкоти. Само тя от цялата ферма не се спогоди с никого. Дори Радо се разбира повече с околните.
Веселка беше ратай два пъти и ходи на дуел два пъти. Не я чух да мрънка и не я видях да саботира, както Ваня. Може да е простовата, ама работи и се старае нещата да вървят максимално, защитава си отбора. Не е споменала за съзерцание на изгреви и усещане за вятър в косите. Направо се чудя в какъв сезон е участвала Ваня.

# 206
Скрит текст:
Оспамихме темата, не ми се спори. Аксения го има, друг е въпроса, че на снимката не си личи. Не са големи, но съм и ги виждала, умишлено съм я оглеждала понеже влезе със заявката, че тренира. Липсата на тренировки също е фактор, а тя не е тренирала от повече от месец, като започне ще се напомпат пак.

Тази седмица ми се гледа мъжки дуел, и Генчо да си оди Grinning

Да си Оди, нека му.. Joy

П.П. Не е лошо момче, като цяло. Simple Smile

# 207
Ванчето явно толкова си може в кухнята. Личи си, че не се е въртяла често около печката. Все си мисля обаче, че умишлено не се престарава и не си дава зор. Надява се, че гадната и оскъдна храна ще ги откаже пак да я пратят ратай.
Гледката на Ванчето как бърка манджолаците с някакъв дървен кол и неспирно намила и тартаросва е култов.Laughing

Ванчето пределено не се чувства на място във Фермата, такъв измъчен и нещастен вид има. Напълно се спихна и вкисна, чувства се самотна и неразбрана. Сама си е виновна, че отиде в другия отбор, но жал ме е като видя смачканата й от гримаси и сълзи физиономийка. Оттече й прякора Хепи, последното нещо, което е в тази Ферма -щастлива. Новите са страхотни в това да смачкат някой, да го сдъвчат и изплюят. Сещам се Аксения подпухнала от сълзи и тресяща се от нерви, сега Ванчето.. и все по-малко им съчувствам, че две седмици са с намалени дажби и се хранят на крак до масата на Старите.

# 208
  • Sunshine state
Ох, синева, знам, че не е редно, ама коментарът ти ме разсмя искрено. Как описваш Шкафче и дървения кол.. Sweat Smile

# 209
А имаше и Гъби в ориза Wink Smile

Общи условия

Активация на акаунт