🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 150
  • 984
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И за мен беше мрънкаща Веселка. Тогава ѝ градиха цял сезон положителен образ, но от финалистите  аз харесвах много повече Краси Джунов и Сами. Сега е по-различна, което е нормално, минало е време, животът ѝ се е променил.

За 6 сезон, много хора бяхме за по-малкото зло, не харесвахме, нито Надя, нито Калоян, нито Боби. Нямаше явен фаворит. Ваня имаше много победи и накрая се представи добре и затова много хора избраха нея. Аз се радвам, че тя взе парите и излезе компроматът за родителите на Боби. Много гнусни хора. Даже не знам как някой не го е изкарал по-рано. И преди това не ми беше любимец.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 12:42 от Niya-

# 316
  • при късмета
Инфантилното им и кифленско държание на Аксения и Валерия само дразни. Основното беше, че клинчат от работа. В техните фермерски седмици никой не си е позволявал да си съкрати работното време с цял час, защото се е уморил. Тогава да не би да са почивали по задачите. След като тях подкрепят като фермери, особено Аксения, която дойде след конфликт в другия отбор, то беше редно и те да си спазват работното време, да не клинчат и да подкрепят фермера, така както са подкрепили тях.
В нейния сезон, Веселка имам спомен само веднъж да е плакала. Когато ѝ предложиха да съберат пари за ремонт на детската. А толкова се постараха да не я обидят, но тя не го прие много добре. Разстройваше се на моменти и в началото, като майката и даскалицата подеха истински тормоз над нея, но това беше съвсем нормално и лично аз, изобщо не мога да сравня нейната реакция с вечното циврене на Кукото или Теодора например. Крайно различни са. Решаващо според мен беше скриването на произхода. Боби за следващия сезон си беше взел бележка и само спечели от това, че каза открито, макар спокойно да можеше да го скрие. Бяха в истински шок, като го каза, а живеят с него. Ако произхода ѝ беше ясен от началото, тогава никой нямаше да отчита факта, че е многодетна майка на тази възраст, защото за тях е нормално. Според мен най-много в техния сезон цивреха и врещяха даскалицата и щерката. През сезона много повече ме дразнеха от Веселка, а тя самата по-скоро ми беше неутрална. Само на финала съм твърдо убедена, че не трябваше да печели тя, а Краси. Но като той лично реши да ѝ подари победата, никой нищо не можеше да направи.

# 317
Може ли да припомните какъв е бил компроматът за Боби и за произходът на Веселка?
Гледах и на двамата сезоните, но нямам спомен.

# 318
Гласувах за Яни и Веселка.
В нейния сезон също бях за Краси Джунов, но мисля, че той и даде победата в една от битките, а и заигравка му с оная, дето го излъга че е бременна също го лиши от голям зрителски вот.

# 319
Нина даде жокер на Камелия с шоколада. И Камелия не се забави да ги клъвне. Като говореше Веси за вафлите, как искала да почерпи вечерта, да им даде вафлички, Кама се включи - да почерпи с шоколад. Та Нина  злепостави отбора си, не просто " съжали жената " с  " какво толкова - една бисквитка ".

# 320
Нина даде жокер на Камелия с шоколада. И Камелия не се забави да ги клъвне. Като говореше Веси за вафлите, как искала да почерпи вечерта, да им даде вафлички, Кама се включи - да почерпи с шоколад. Та Нина  злепостави отбора си, не просто " съжали жената " с  " какво толкова - една бисквитка ".
Тя хубаво в нейния сезон бързо излетя, но тук нещо прекалено много се задържа. Та искам в най скоро време да отпадне.

# 321
  • София
Може ли да припомните какъв е бил компроматът за Боби и за произходът на Веселка?
Гледах и на двамата сезоните, но нямам спомен.
За Боби, родителите му са организатори на просията в Швеция. Имаше пълни репортажи от Миролюба Бенатова на място там, за наглото им поведение и как правят шведите на глупаци. Продават тротоарно право и тн.
Това се отрази на Боби, защото в един от последните епизоди, говореха кой за какво искал да изхарчи парите при победа. И Боби каза, че много искал да заведе родителите си на екскурзия, да видят нещо и те. Пък се оказа, че добре са видели Западна Европа.

https://youtu.be/cs-ZG9czAZ8

Има още две части разследването

# 322
Трета поредна година започвам да гледам предаването с нетърпение и след десетина епизода спирам. Нещо не ми понасят след като почнат да се опознават играчите и до там. Евентуално финала може да се “насиля” да гледам, но за сега Предпочитам тук да следя какво става и ми е много по-интересно отколкото да ги гледам.

# 323
Е и гласът също- многодетната млада майка от село Борима.
Мнооого са дразнещи тези определения, особено след като вече втори месец дават предаването!
Мисля си че, ние зрителите не сме толкова тъпи и все трябва да сме запомнили коя е "многодетната майка", "поамериканчената болярка от руски произход", "майката на две деца от Поморие" и т.н..
Ако няма какво да ни разказва гласът, то по добре нищо да не казва, отколкото тези тъпи определения за участниците, които на всичкото отгоре си имат и човешки имена!

# 324
Задържа се благодарение на отбора си и на стретгията да пращат силни жени. Не и давам още много време (за щастие).

# 325
  • Разпиляна във въображението
Ако Калин не беше болен можеше и той да има шанс за победа.

# 326
  • София
Не мисля, че Краси е подарил победата на Веселка.
Него не го бият парите по главата, че просто ей така да се откаже от едни 100 000 лева - заради които, все пак, беше влязъл в предаването - колкото и голям симпатяга да е и да изглежда над нещата.
За мен Веселка си взе финала съвсем честно.

Ваня се опитва да изкара ратайството си чисто мъченичество. Особено пък във верашния ден, когато всички работеха, тя не се доближи до обора, забърка някакъв ориз и постоянно гризеше нещо - не виждам никаква обективна причина да се прави на по-натоварена или по-уморена от който и да е друг от останалите фермери. Сигурно всеки един от останали свърши повече неща от нея.
Пък не се била социализирала... Тя постоянно беше с хора и около хора, един по един ги обиколи всичките да им раздава вафли. Обаче си е решила да реве и да се прави на жертва и това си е.

На финала в сезона на Ваня Калоян не се представи добре на финала, но тъкмо беше изкарал и Ковид. А тези, които са го боледували, знаят колко изтощен се чувства човек след това, как няма сили и енергия. Така че - той окапа в битките. И на фона на неговото слабо представяне, компромата на Боби и всеобщата ненавист към Надя, Ваня с нейното висене с часове на онзи свиреп студ просто шашна зрителите. Честно казано - аз тогава й се възхитих и това, което направи тя на гредата, ми се стори нечовешко. Ако бях от зрителите, които изпращат СМС-и в подобни предавания, щях да дам глас точно за нея и именно под впечатлението на феноменалното й представяне на играта с висенето.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 13:25 от Vivi

# 327
  • У Диспансера ...♥♥♥
Също бях за Краси в сезона на Веска.
Нея и сега не я харесвам, според мен внимава много какво ще каже все пак има вече някакъв опит. Иначе за бачкането, няма две мнения. И според мен там каквото и кажат Аксения, Чавдар и Валерия, това става. Нито я изпратиха на дуела както другите, нито сега я зачитат като фермер нейните дружки. Ама като много я защитаваха Аксения, хак им е сега. Същата, която в промото за тази вечер нещо за сълзите на Ваня, говореше. Много бързо забрави как цивреше и тя като ратай.

# 328
  • София
На мен ми изглежда, че тази, седмица имат по-малко задачи за толкова много хора и затова малко се разглезиха. Миналата седмица им излезе душата на Старите, Финци Чочо също ги дават по-често полегнали, поседнали от обичайното. И все пак е нормално, те ще изперкат, ако работят всеки ден на макс.

А Ванчето наистина не я разбирам от какво се оплаква, има да сготви и да им измие чиниите. Дори не сервира. А готвенето е боб, като изключим подготовката, той после сам си ври. Няма нужда да стои все на печката.

# 329
На Аксения й беше даден шанс да се "поправи" и тя го направи с другия отбор. Ванчето при същите равни условия не мръдна и милиметър напред. Според мен тя е от хората,които никога няма да потърсят кривината в себе си . Все другите й виновни.И в крайна сметка , каквото сам си направиш, друг не може да ти направи.
   Нина добре се нататрузи на Камелия.Втората хич няма да я бави, а при пръв удобен случай ще я злепостави. Камелия е толкова хитра и лукава, с мазна усмивка и мяу-мяу ще се увие около всеки.
    Вал и акси се намериха, две волни пеперуди. Вал се измори да бъде сериозна и нахъсана за работа. Но аз продължавам да я харесвам. И мъжете си почиват, но понеже не се плацикат под душа, Продукцията не ги дава.

Общи условия

Активация на акаунт