🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 103
  • 984
  •   1
Отговори
# 450
Аз на тая и кучето си няма да дам! Не била влязла да търси мъж!?
А защо тогава го заяви във визитката си.
Или гроздето като е кисело....

# 451
Ако Камелия си търси мъж хич не трябваше да влиза в предаване където ги снимат постоянно. Ако преди е имала шанс да заблуди някой наивен нещастен човечец, сега всички я видяха колко е отровна и никой нормален мъж с поне малко акъл не би е приближил на по-малко от 10 метра

# 452
Чорапи с аромат на понички!🫣😀😀😀 И миналата година Мартина промотираше , ама върху обувки, Фермата - “идеалното място” за реклама на чорапопроизводители.
За Елена нищо ли не е казала, дали общуват извън формата?

# 453
На нито една от жените вътре не и е бил дошъл цикъла през целия сезон, явно от стреса и некачествената храна според нея.
бтв: Това са 2 месеца и половина, ЛОЛ. От началото на Май, до средата на Юли, смятайте.
Не е верно. На Ванчето не и спря през цялото време. Така, че средно статистичски на всички им е дошъл цикъла. Даже и на мъжете.

# 454
  • при късмета
Ваня за единия дуел каза, че е в цикъл, а точно Камелия, понеже не измисли друго оправдание, каза, че и на нея всеки момент ще ѝ дойде.
Храната била некачествена!!! Айде бе, млякото и зеленчуците сами си произвеждат, брашното го мелят от зърно, месото една част от фермата на Ники и Бети, сертифицирана за еко качество, единствено колбасите и макаронените изделия са купешки, боба, лещата и ориза, които пък всички ги ядат. Доообре, че храната е виновна. Не знам дали Радо е фурнаджийска лопата, но по-голяма от Камелия няма. За едно и също нещо, противоположни твърдения, както ѝ е удобно. Като с визитката и резултата от усилията ѝ

# 455
  • Другата България
Тъкмо това щях да напиша.
Камелия май сама не помни какво е говорила пред камерите по време на формата.

Аз се замислих...Аксения къде е побрала толкова много дрехи? С колко багаж е отишла тази жена? Периодично ли им внасят такъв?

# 456
Камелия по - добре само да мълчи и да се усмихва. Лъже и извърта както на нея ѝ е удобно!
  Как точно Ангел много я подкрепя?! Не го разбирам това. Аз много подкрепям близките си и най-добрите си приятели. Емоционално, морално ,понякога финансово. Ама се знаем от сто години.
    Не й вярвам.

# 457
Ваня за единия дуел каза, че е в цикъл, а точно Камелия, понеже не измисли друго оправдание, каза, че и на нея всеки момент ще ѝ дойде.

Не беше ли обратното?
Когато Калин предложи на Камелия да ходи ратай и на дуел тя каза, че ще и идва, което провокира Ванчето да каже същото за себе си. Може би са останали с очакването.

# 458
На нито една от жените вътре не и е бил дошъл цикъла през целия сезон, явно от стреса и некачествената храна според нея.
Значи е излъгала Калин, когато беше фермер и искаше да я прави ратай, вместо нея избраха Ванчето, защото Камелия била в цикъл.
Тогава Калин я пита "Ти искаше да ходиш на дуел да те пратим ратай"
Тя отговори "Много ми се иска, но съм в цикъл."
На лъжата краката са къси.
Не е влязла във Фермата да търси любов или да има покрай нея любовна драма, за да се задържи така по-дълго време в предаването и да има повече внимание върху нея. .
Във „Фермата“ мечтая да се събудя за нов живот и да се влюбя“, казва тя.
Хоп  лъжа №2.
Тая май толкова лъже, че дори не помни какви лъжи е наговорила. Imp На пръв прочит излязоха две лъжи. Scream Въобще няма да взема под внимание другите й отговори, защото силно се съмнявам в искреността й.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 15:07 от sineva 1

# 459
  • София
Хихи, дам, няма какво да добавя, само лайквам наред.
Ама не си измислям, Това бяха едно към едно отговорите и в Инстаграм.
Автогол след автогол.
Но за някои неща може би и има право, но ще се убедим за тях тепърва...

# 460
  • при късмета
Всъщност сте напълно прави, Камелия, а не Кукото заяви, че е в цикъл

# 461
Значи е излъгала Калин, когато беше фермер и искаше да я прави ратай, вместо нея избраха Ванчето, защото Камелия била в цикъл.
Тогава Калин я пита "Ти искаше да ходиш на дуел да те пратим ратай"
Тя отговори "Много ми се иска, но съм в цикъл."

Камелия каза на Калин, че ще и идва, не че е в цикъл в момента. Същото каза и Ванчето след това.
В този смисъл няма противоречие с отговора и на феновете.

# 462
  • София
Всъщност да. Джулия е права. Каза, че ще и идва, но може да ни е дошло просто...

Още отговори на Камелия:
С кои фермери е в най-добри отношения след формата:
Иван и Елена

Ще се връща ли в Америка:
Не

В какви отношения е с Нина:
В добри, уважават се. Приятелски отношения (ама не разбирайте истински приятели), чуват се от време на време, просто ги разделя разстояние и интереси.

# 463
Всъщност сте напълно прави, Камелия, а не Кукото заяви, че е в цикъл

Когато ножът, опре до кокала, веднага излизат с номера "Не мога, защото съм в цикъл." Joy
Горкичката, май корема я боли не от цикъла, а от смях.... заради лъжите, които говори. Smirk

Акси и Валерия, за мен са "мъжки" момичета! Blush

# 464
А каква е идеята на Нина за два женски дуела. Сега първия да е Ваня и дърпа Лили, защото нея не би избрала. Ако победи Ваня не може да е фермер, не знам как бяха правилата, може би отпадналия избира някой от Старите? Лили, ако спечели да прати Камелия ратай, че да избере Нина, която се вижда с големи шансове като редяща точките и изкълвала Алманаха...Rolling Eyes Тя когато имаше избор се уплаши, но изкара почивката, този сезон се застоя.

Аз от тази градина освен салата/марули и пресен лук/чесън не виждам какво друго могат да си откъснат, може би тиквички.
За месо не съм чула освен по някое бурканче подарък. Дори сега като влезе Митко се сетих, че един от споровете му с Шопски беше да не се колят животни. Та и тези си карат на варива и хляб. На Чавдар много личи отслабването, на Радо също.

Ваня много грешен подход, още като я настъпи Альона, че е в комбина с Гуспата, трябваше да си каже, че не ѝ дреме, отива ратай, става дуелист - печели или губи, важното е да направи един вид показно, че е само за кефа в това шоу и да си ходи. Доколкото помня беше с някакво еко образование от Германия. Над 10 години е по яхтите, тя и затова се записала в предната Ковид-Ферма-2020г, че остана на суша. Беше казвала, че са си екип, разбират се,  там не можеш да свеоволничиш, да показваш емоции и като ти докривее да слезеш. Значи си е напълно способна на ред, дисциплина и поведение. За мен тя изпитва един дисбаланс да е щастлива такава каквато е и очакванията на българското общество/съседи/родители/приятели към жена на средна възраст. Чавдар сякаш лично с нещо е засегнат от нея, за кой ли път не пропуска да я обсъжда злостно зад гърба ѝ, вчера чак пред камерата.

Аксения както каза една приятелка преди 2-3 седмици: Излъчва класа на чалга певица! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт