🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 069
  • 984
  •   1
Отговори
# 495
Като гледам тия квачки понякога ми се ще да съм мъж. То драма, то сълзи, то сополи… хвани едната, удари другата. Веси е права. Никакво уважение не получи от никого, а работи само за отбора.

# 496
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Веси с добро към кифлата със силикон и другата, мажоретката не става. Скръцваш със зъби на всички, жалко но те друго не заслужават.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 21:38 от Jess!

# 497
  • Разпиляна във въображението
Весито имаше право, но не трябваше да пуска сълзи, а да остане и да говорят с Акси. Последната обаче спокойно се разправи с Камелия, която бе в основата на скандала. Не се е изпуснала без да иска. Баш нарочно си беше. А смешното е Камелия да говори с Валерия в опит да се оневинява и обяснява, че Акси по-рано била свършила работата, почивала и пила джин. Та Валерия бе дружката на Акси с по-ранното приключване на труда.

# 498
Само на мен ли Аксения ми стана по-противна и от Камелия даже?

# 499
Аксения, както винаги търси вината другаде, не и в себе си.
Веселка и говори за принципи, тя и вика иди са спиш при Новите!

# 500
Омръзна и на Аксения,  да се прави на добрата фермерка 😂

# 501
Джина на раздора.😂🍸 Егати глупавата драма. Реакциите и на двете бяха пресилени за мен. Няма нужда от сълзи и тръшканици. Ей, това Ванче ги зарази.😂😂😂
Коя ще спечели титлата мис Ферма? Залагам на Аксения.😁

# 502
  • при късмета
Аксения за коя се помисли, че да определя кой къде ще ходи и да казва на Веселка да ходи да спи при новите? Немалко, че тя е направила нарушението да вземе алкохол без разрешението на фермера, а и нагла. На Веселка крещи и се тръшка, на Камелия говори по-ниска от тревата

# 503
Успокоила се е Аксения и затова говори така на Камелия. Не беше ок разговора с Веселка.

Камелия пак подхвана Моркова. Той виновен за всичко. Голямо каканижене. При нея се не спира.

# 504
  • Вестерос
И какво стана, градината не беше ок... Не са довършили работата си

# 505
Само на мен ли Аксения ми стана по-противна и от Камелия даже?
И на мен...

Въобще не ми се гледа Мис Ферма, голямо разнообразие.

# 506
Аууу, не се чувствала секси. Айде де! Тази, която не изпуска възможност да си покаже задните части и силикона? Не вярвам! Joy Ама друго си е да чуеш пет мъже да те навиват и да те убеждават каква си хубава. И ГенчУ , и Чавдар бяха прави.

# 507
  • Вестерос
Голяма драма, все едно не се фръцка по бански сто пъти до сега....

# 508
Голяма драма, все едно не се фръцка по бански сто пъти до сега....
Ама друго си е, да ѝ се помолят мъжете...

# 509
Тя заяви, че не й е изобщо проблем да се пусне по бански - постоянно ходела така. Мисля, че се притеснява, че може да не спечели, че ще има по-хубава от нея и това ще я накара да се почувства тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт