🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 093
  • 984
  •   1
Отговори
# 480
За мен Ванчето е типичен пример за неудовлетворена жена, която в средата на своите 40 не е постигнала нищо, живее с родителите си и дори работа няма стабилна

Ванчето не е в средата на 40-те, още няма и 40 май. Като единствено дете не е срещала явно много трудности в живота и затова не е пораснала. Но пък и те я започнаха още с влизането, особено баба Альона, която май е колкото нея, но изглежда на 60. Колкото и да е дразнещ някой има начин да подходят по друг начин, все пак и Аксения я бяха натиснали и тя плачеше постоянно, поне това даваха в началото.

# 481
Лили, че се изложи, изложи се, ама Ваня тотално пропадна до ядрото на земята и за мен е по-добре за нея да си излезе скоро. Дано стане чудо и я изберат за първи дуелист, че има опасност да викат спешно психиатър.🤣

А Лили докато оправя сутиена видяхте ли? Добре е момичето, дал Господ, дал... облачета!

Мислех че след дупето на Иван няма да гледаме повече еротики, ама ей го на.

Аз не намирам Лилито да се е изложила - даже много добре го направи, показа какво мисли за Ваня и я унизи рязко и неочавакно пред групата и гостът. Ваня ревлата заслужава - така или иначе ще реве, поне малко гавра да получи. Иначе реве за едното нищо.

# 482
Альона не знам дали изглежда на 60, ама Ваня си изглежда баш, като в средата на 40, че и по-зле. Иначе е симпатична, но е доста сбръчкана и побеляла. Външния вид и е най-малкият проблем.

# 483
  • На морето!
Боже, ама тя Ванчето била 84ти набор! Е, наистина се държи и изглежда като 45 годишна, зле поддържана, самотна дама. Ужас!

# 484
  • Буркина Фасо
от стара мома красавица не се получава Smiley

# 485
  • Sunshine state
Отказвам да повярвам, че Куку е година по-голяма от мен, то направо обидно. Държанието й е като на седмокласничка.
Мен пък Аксения не ме дразни, симпатизирам й.

# 486
Отказвам да повярвам, че Куку е година по-голяма от мен, то направо обидно. Държанието й е като на седмокласничка.
Това няма как да се промени. Ще остане инфантилна цял живот, дано срещне и се влюби в сходен човек като нея и намери своето пристанище в живота. Искрено и го пожелавам.

# 487
Според мен Ванчето ако има мъж до себе си ще е далеч по-уравновесена. Само че честно казано не познавам мъж, който би изтърпял подобни истерии за няма нищо , пък и ми се вижда кошмарно това постоянно да мислиш да не я разстроиш с нещо. За Гечо назад писахме  че сигурно около него всички стъпват на пръсти, но съм убедена че при Ванчето е същото ,разликата е че единият избухва ,а другия започва истерично да реве

# 488
  • Sunshine state

Това няма как да се промени. Ще остане инфантилна цял живот, дано срещне и се влюби в сходен човек като нея и намери своето пристанище в живота. Искрено и го пожелавам.
Няма да е скоро с това поведение. То до тоя извод май всички стигнаха.

# 489
Мен пък Аксения не ме дразни, симпатизирам й.

Подкрепям те, Пупи! Relaxed Акси, не дразнеща, така както е Лили, Нина и Ваня. Smile

# 490
Браво на Яни, Финци, Веселка и Нина

# 491
Олеее, Нинчето върви още от сутринта подир Генчо....Заедно ли са спали навън....
Тази напълно хлопа отвсякъде.

# 492
Ей, Аксения е много нагла.

# 493
  • на село
Леле тези жени изчаткаха, ама то толкова време на едно място... слаба психика.

# 494
Тези моми поне да бяха се напили с този джин, ами то кокошкарска история... женска психика...

Общи условия

Активация на акаунт