🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 161
  • 984
  •   1
Отговори
# 600
За мен пък най-отговорни и виновни за бурканите са тези, които са ги затваряли.  Ако наистина са били Генчо и Иван, че не помня, тяхно задължение е да си поправят грешката. Като си окепазил лично задачата, после ти си я оправяш.

# 601
  • на село
....
А пък тия некадърници Генчо и Иван как успяха така кьопаво да затворят всичко, че само два буркана да стават, направо не мога да си представя.

За затварянето на винтови капачки, едва ли не са се справили. По- скоро не са сварили бурканите достатъчно време.

# 602
https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … ikoga-ne-sam.html

на 1:46 Яни бие Веска по главата. Продукцията що не се е самосезирала?

# 603
https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … ikoga-ne-sam.html

на 1:46 Яни бие Веска по главата. Продукцията що не се е самосезирала?
Те действат само по сигнал от пребития.😀

# 604
Toя мирон да пуска повече неизлъчено от архивата,ако има следващ сезон, а не 1/2 от рубриката да е свързана с водещите.

# 605
  • София
За затварянето на винтови капачки, едва ли не са се справили. По- скоро не са сварили бурканите достатъчно време.
Ами това също е тъпо, при положение, че са си имали инструкции. Но всъщност е твърде възможно, защото те изоставаха ужасно /нали им беше по-важно да се наспят/ и много от задачите довършваха в последния момент и очевидно през пръсти.
На мен даже и през ум не би ми минало /както се видя Joy/, че като са ти казали да вариш едно нещо два часа примерно, ти си го варил половин и очакваш същия резултат на финала. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:38 от Reinа

# 606
Разбра ли се кой е влязал вместо Караиванов?

# 607
  • при късмета
Веселка е най-прецакания участник този сезон. Единствена, която има 2 точки заслуга за отборната битка, а какво получава в замяна? Не я изпратиха подобаващо на последния дуел, както и не я посрещнаха. Отдавама част от апатията в отбора към онзи моменти на изгонването на Гечо, но все пак. През фермерството ѝ я съботират с нарушаване на правилата най-близките ѝ уж и я предават, на всичко отгоре губи кошницата с основните храни заради грешка на другия отбор и то от предишната седмица. И въпреки, че реагира малко емоционално на селската пръчка Аксения, то пак добре го приема. Ако това се беше случило с някоя друга, особено от "най-близките" на Веселка, цивренето на Кукото щеше да ни се стори хлъцване

# 608
Ау, как съм изпуснала тази тема Simple Smile
Някой може ли да ми обясни какво е трябвало да се направи, за да се спасят тези буркани? Има ли опция да се "преработят"Rolling Eyes Иначе, да, голяма разсипия е, но защо Веселка да е виновна, не ми стана много ясно.

# 609
  • при късмета
Някой може ли да ми обясни какво е трябвало да се направи, за да се спасят тези буркани? Има ли опция да се "преработят"Rolling Eyes Иначе, да, голяма разсипия е, но защо Веселка да е виновна, не ми стана много ясно.
Като всичко останало, което се стерилизира в буркани. Бети им каза още миналата седциа, като видя, че не са добре затворени. Отварят се, затварят се на ново и се стерилизират на ново. Ако бяха стояли така няколко часа щяха да ги спасят, но за седмица, вече е тръгнало да се разваля и вече е късно. Все едно са оставили месо извън хладилник за седмица. То и в хладилник не е добре да стои толкова

# 610
Като всичко останало, което се стерилизира в буркани. Бети им каза още миналата седциа, като видя, че не са добре затворени. Отварят се, затварят се на ново и се стерилизират на ново. Ако бяха стояли така няколко часа щяха да ги спасят, но за седмица, вече е тръгнало да се разваля и вече е късно. Все едно са оставили месо извън хладилник за седмица. То и в хладилник не е добре да стои толкова
Скрит текст:
Аз наистина питах, защото и ние си варим буркани с месо отскоро и да знам Simple Smile Мислех, че може да се варят отново, но за отварянето и затварянето не знаех. Изпуснала съм Бети какво им е казала

# 611
  • София
При затварянето на буркани - трябва да се знае и да се внимава и до къде се пълнят. Не трябва да са нито препълнени, нито с оставен в повече въздух. Иначе - пак не става. Възможно е и това да не са съобразили Евгени и Иван.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:59 от Vivi

# 612
  • при късмета
Тя, ако капачката, дори нова и винтова, ако е изпуснала при първото варене, то и 5 пъти да го свариш този буркан, без да коригираш затварянето на капачката, все същото. Понякога са криви, понякога гуменото уплътнение някъде е прецакано, всичко се случва. Но всички буркани да ти тръгнат, вероятно не капачките са виновни, а времето на стерилизация е било малко. И Виви е права. Аз много малко буркани правя, ама питам хора с опит, защото от догодина живот и здраве ще ги увелича драстнично и краставичките няма да са с фикс, а стандартните.
Не съм гледала "Живот зад Фермата" още, наистина ли са заклали зайците?

# 613
  • София
Да, гласуваха с голяма радост за заколването им. Само Иван и Влад не вдигнаха ръце.
Баси хората... Иначе самото заколване не го дадоха.
Мирон и той каза, 'Заминаха зайците на бай Георги' все едно е смачкал муха.
Отвратих се.

# 614
  • София
Дадоха и запис на Георги, който сам им предлага. Решиха с гласуване да ги заколят и да определят двама души, които да свършат тази работа. Така че - като нищо зайците са станали на храна.

Общи условия

Активация на акаунт