🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 192
  • 984
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Добре, че поне не го дават. Ама пак няма да гледам де. Напълно наясно съм, че животните в една ферма са за храна и в някои сезони съм го оправдавала. Но тогава беше изключителен глад, сега нямат никаква нужда. Даже бурканите с месото, ако се сготвят още веднъж, вероятно ще намерят някой годен. И хубаво, че все пак и на Георги мнението са взели

# 616
Да, гласуваха с голяма радост за заколването им. Само Иван и Влад не вдигнаха ръце.
Баси хората... Иначе самото заколване не го дадоха.
Мирон и той каза, 'Заминаха зайците на бай Георги' все едно е смачкал муха.
Отвратих се.

E те не ги отглеждат за декоративни- в един момент ще ги изядат....

# 617
  • София
А, нема нужда.
Достатъчно храна имат. Питай тези в ИВ и в Сървайвър.
Като са некадърни и не могат да затварят буркани, дай да заколим зайците, дето до онзи ден ден ги гледаха като любимци.
Утре ще решат и Рошко и Божко да заколят и какво правим?
Директно ги спирам и махам.

# 618
Е , той едва ли Георги ги гледа за домашни любимци.А и след като малките измряха, какво да правят с тези женски? Няма време да ги загонват  , да ги чакат месец да родят, а после? Говоря принципно , не съм гледала видеото и не знам кой как е взел решение.И като човек, който гледа зайци, пилета  и кокошки за храна.
  За бурканите на Новите -  МВРто нали се бие в гърдите,че от малък се занимава с животни.Тоя така ли не знае как се стерилизира месо?! Тотали шашинг съм.

# 619
А, нема нужда.
Като са некадърни и не могат да затварят буркани, дай да заколим зайците, дето до онзи ден ден ги гледаха като любимци.

Ами не е приятно, но и те са мъжки- ако не ги оставят за разплод ги чака същото за съжаление.... Така е устроен живота, пък те на зайците така и така не отделяха много грижи. Постоянно казват, че не им стига храната, обаче и в миналия и в този сезон жените дебелеят...

# 620
Според мен на участниците изобщо не им пука дали са прецакали такова хубаво и качествено месо. Нито са давали пари за него, нито нищо. Сигурно са мислели, че ще им се размине тази седмица.

# 621
  • София
Пълна тъпня от страна на продукцията. Позволи се да бъде унищожено 300 кила месо. Напълно ненужно клане на зайци е това.

# 622
Разбра ли се кой е влязал вместо Караиванов?
Това е интересен въпрос. Кой е бил резервата, който е влязал на негово място.
Яни и Дидо не са, защото като победители са влeзли по право.
Гечо работи в чужбина и би било трудно да реагира толкова бързо.
Финци е любимеца на продуцентите още от неговия сезон, така че е получил покана от първите.
Чочо също не ми се вярва да е бил резерва.
Гуспата, като техен приятел и бивш колега е възможно да им е направил услуга и да е влязъл в последния момент, за да спаси положението.
Но най-вероятен ми се струва Ангата.
Той влезе само за седмица и напълно изненадващо отпадна от.....Финци. Бай Анго има бизнес и сигурно не иска да го остави задълго без надзор. Предполагам, че е влязъл да запълни бройката с уговорката да стои само седмица. Метнаха го на арената с Финци, така хем си излиза, хем Финци всява респект у Новите, за да не е първия дръпнат на дуел от тях. Никога, ма никога няма да повярвам, че силния, здрав селянин, това го казвам като комплимент, а не обида Анго, който загуби на косъм от двадесетгодишния гвардеец в отлична физическа форма и кондиция. Та тоя Анго ще загуби от Финци, който моля за извинение, но е като торба. Rolling Eyes
Айде, холан! Relaxed

п.п. Това са само предположения. Ако някой има инфо да сподели. Yum

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 14:50 от sineva 1

# 623
  • София
Звучи много логично между другото.
Ангел като цяло нищо не игра в този дуел. Бе пародия на себе си...

# 624
  • при късмета
А, нема нужда.
Миналата седмица, като задаваха задачите с месото, за част от секундата си го помислих. Не, че от Божко и Рошко има какво да се яде де, но направо изтръпнах, докато уточнят, че ще им дадат готово теле

# 625
Според мен на участниците изобщо не им пука дали са прецакали такова хубаво и качествено месо. Нито са давали пари за него, нито нищо. Сигурно са мислели, че ще им се размине тази седмица.

На тях като цяло не им пукаше за животинките- Аксения остави кравата прехранена, неиздоена. Кама и Влад щяха да ги изтровят със сламата, само теленцата са обгрижвани. Ванчето надписа овцете, Радо обръщаше патиците надолу с главите - изобщо тези животинки са последна дупка.... Нямаше ли и едно куче Джак ръсел или се бъркам с предният сезон?

# 626
Хех, ама сериозно ли го вярвате това, че винаги невинната  Веселка не е знаела за бурканите? 🤣
На първо четене оневиних Веселка, защото това бяха бурканите на Старите и Бети каза на Влад да ги преварят, за да не се развали месото.
Ти ме замисли и наистина си прав. Преди да даде щайгите с храната Бети им три сол на главата, че са скапали месото и Веселка, която още не беше фермер, както и всички други чуха, че трябва да се преварят.
После идва новата седмица Веселка става фермер. Получава задачи и каквато е изпълнителна си ги действа и държи изкъсо, но е забравила за чуждата грешка. И Влад, като стария фермер, на който беше казано да ги превари и Веселка, като фермера на обединеното "племе" трябваше да се сетят да го направят.
За пет дни това сварено месо в този хладен склад не мисля, че е заминало. За зимнина няма да стане, но ако се запържи добре и се сготви смятам, че ще е годно за консумация. Бети сбръчка нос, предполагам, че леко е дъхало на старо, но не вярвам за толкова кратко време да е за боклука.

п.п. Не съм консервирала месо, но знам, че си иска много варене, не като зеленчуковите консерви дето трябва варене само за капак.

# 627
Доста гнусно ми стана, че са изяли зайците. Не са гладували хич, имайки предвид, че позволиха месото им да се развали. И че имат градина с изсъхнала ряпа, дори не се сетили да поливат.
Имам си декоративен заек, който гледам доста време и тези животни са като кучета. Много умни и контактни. Знам, че тия във Фермата са за месо, обаче не са опрели до тях, че чак да бързат да ги заколят. Прекалено е.

Вчера на Мис Фермата Камелия изобщо не ми хареса. Беше една ококорена, изцъклена. Всички като бяха с бански, тя беше с дълъг панталон?!  Аксенийка попрекали с изрязаното, ама го очаквах.
Вал ми беше най-сладка, жалко, че не спечели.

# 628
  • при късмета
Всички на масата при оценката за месото, чуха, че е тотално и напълно несвършено. А не какво трябва да се направи, че да се спаси. Даже Бети използва думата "съсипано", както и сина ѝ и ако не знаеш какви инструкции е дала, ще си помислиш, че е тотално загубено. Изобщо нямаше подробности какво точно не му е наред и какво трябва да се направи. Те бяха само за Влад

# 629
Всички на масата при оценката за месото, чуха, че е тотално и напълно несвършено. А не какво трябва да се направи, че да се спаси. Даже Бети използва думата "съсипано", както и сина ѝ и ако не знаеш какви инструкции е дала, ще си помислиш, че е тотално загубено. Изобщо нямаше подробности какво точно не му е наред и какво трябва да се направи. Те бяха само за Влад

Е, добре, ако има 20 буркана съсипано месо не трябва ли да се изхвърли най- малкото.
Веселка стана Фермер на Нови и Стари, както и на всичко прилежащо им- помещения, обор, градина, зимник, склад... Вината е на Влад, че не и е предал, но отговорността е на Веселка , че дори не се е поинтересувала при положение, че се коментираше пред всички след предното оценяване.
И, хайде сега Иван и Генчо били виновни. Те си понесоха наказанието миналата седмица, като ги орязаха с кошниците. Тази седмица са им възложени други задачи и те се справиха перфектно. Влад е човека, който трябваше пръв да заговори за бурканите, но пред Бети отговаря Веселка, и колкото и да докарва физиономия на жертвено агне, нищо не  отнема от тази отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт