🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 010
  • 984
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Пуснах новата анкета!

Познах за Влад, хехе 🤗
Според мен Генчо ще победи в оспорван дуел (не знам нищо, просто си прогнозирам).
Само трима човека подкрепиха Влад? Брей този Калин, ти да видиш. 😊

В анкетата не съм посочил най-очевидния избор, 'Отчасти и от двете' Защото така всички ще гласуват за него и няма да е интересно. Но като мнение мога да си го кажа. Според мен Генчо хем не разбира и не харесва такива като Влад, хем го мисли за най-лекия възможен съперник, който да реди точките.
От това което видях добре нареди точките и дано най-накрая гледаме оспорван дуел.

Шокирах се от това наказание над Валчето. Според мен нарочно го измислиха тази крайност, за да нашокат канчетата на играчите, защото на продукцията не им харесва това приятелско отношение, няма сеир така. Няма обидени, няма посочени с пръст и да строят наказани в ъгъла от лошия фермер...

Култови бяха жените на лодката, хахах, на глас съм се смял. Ето един момент от този сезон, който ще се запомни определено. 😀

# 751
  • София
Аз от 20 години имам миялна, но като ходим на къмпинг нямам никакъв проблем да измия съдовете на 20 човека.
Не разбирам това мрънкане. Не са на почивка.
Генчо поне работеше иначе е доста плосък индивид.

# 752
  • Вестерос
Мен ми е гнусно, че в язовира си мият чиниите, не само че цапат така, а ми не ми е и хигиенично..

# 753
  • София
Явно не си ходила на палатки. Съвсем си е ок миенето в язовира.

# 754
  • при късмета
Аз пък не се възмущавам на наказанието на Валерия. Къде къде по-лошо беше да не виждаш 2 дни или пък да си с пранги на краката. И все пак ще излиза. Наказанието ѝ всъщност е да лежи 2 дни с осигурена храна. И аз го разбрах, че от продукцията го правят за да престанат фермерите да пращат този който няма да се разсърди (видяхме, че с Валерия не се получи), а наистина най-неполезния. Все пак Веселка трябваше да прати Аксения.
Евгени избра Влад, защото го мисли за най-преодолим. Но може и да се подхлъзне, защото не сме виждали Влад с изключение на една битка, в която се представи добре.
Лили, ако е ратай ще ореве орталъка. Предната вечер като участва в правенето на кочината и е заразяла дори собствените си съдове и прибори, вероятно, тогава всичко си е наред
Ние ходим, но си носим подвижен душ/мивка и така си мием съдовете

# 755
  • София
Абе за 20 човека с минерална вода ще е трудно.
Те ом направиха мивка, но и тя е с вода от язовира.

# 756
От години ходим по язовири, често за по 3-5 дни и никога не ми е минавало през ума да мия нещо в язовира. Носим си соларен душ,туби с вода и т.н. Супер странно ми е това миене и къпане с всякаква химия в язовира ,едно че се замърсява водата ,друго че колко да е чиста тая вода ,че да си измия чаша/чиния и после да пия и ям от там

# 757
  • София
За колко човека носите вода и за колко дни?
Просто семеен уикенд не е съпоставимо. Колко химия има от сапуна и къде според теб отива химията от сапуните, които ползваш у дома?

# 758
  • Sunshine state
Не обичам да ходя на платки и тям подобни, но честно казано и аз не бих мила чинии в язовир. Предпочитам да вземем някакви за еднокрстна употреба и евентуално нож за рязане, та да не мия.

# 759
  • София
А еднократни са доста замърсяващи. Няма голям проблем с водата. Същата тече от чешмата, да, пречистена и хлорирана, но е достатъчно да се кипене вода и да се облеят.
Говорим за много хора, така че еднократни съдове и тури са неприложими.

# 760
  • Sunshine state
Е, защо да са непостижими? В смисъл? Не може да се вземат няколко пакета чинии и прибори ли?

# 761
  • Вестерос
Ходила съм на палатки на плаж, носехме си туби и ги пълнехме от близка чешма.

# 762
  • София
Пупитка, 20 човека х 3 хранения на ден х 15 седмици х 1 чиния, вилица и чаша е равно на 50,400 пластмасови отпадъци.
Ако има чешма, да речем и водопровод могат да си направят.
Иначе, колко туби ще им трябват?
Не разбирам за какво е спорът.

# 763
  • Вестерос
Аз лично не споря. Написах си мнението, че не е ок за мен да се мият чинии в язовир с верота и прочие, после да плакна, а на два метра от мен някой да се къпе с душ гел и шампоан...

# 764
Лили се е учила да говори на български в Украйна, от роднините си бесарабски българи. Техният говор поначало много повече се доближава до начина на говорене през 19-ти век, отколкото до нашия съвременен. Така че специфичният ѝ диалект е напълно обясним. На Евгени е къде-къде по-зле даже.
Аз не казах, че ми е необясним, та да ми го обясняваш. Казах, че ми е неприятен.

Култови бяха жените на лодката, хахах, на глас съм се смял. Ето един момент от този сезон, който ще се запомни определено. 😀
🙄🤔

Общи условия

Активация на акаунт