🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 012
  • 984
  •   1
Отговори
# 930
Не че нещо, ама това си е страдание. Хем е ратай, нагърбва се със задачите и на Ваня, в същото време между снимките и в болница лежи, а нещастниците и на дуел го изпращат.
Чу'ека паяк.
А продуцентите? как може?
Тц, тц, магията на телевизията, нали.
Само, който наистина не е имал бъбречна криза може да се върже на магии..

# 931
  • София
АКО Евгени е стигал чак до болница, това без съмнение щеше да бъде казано в предаването още преди дуела. Продукцията си умира да прави драми от всичко.
АКО беше стигал до болница, Продукцията нямаше да сложи в този дуел най-силовите битки - рязане +цепене+коване; лост с тежести; търкалянето на гумата. Само Горяща каруца (така ли се казваше) дето не им бяха дали.
Спокойно можеше да подберат нещо по-щадящо и да се съобразят с това, че участник не е в добра форма.

Може пък и да е стигал Евгени до болница, де. Колкото да се установи, че проблемът е малък и да се е оправил за нула време. Ама сега се изкарва някакъв герой, дето иначе е щял да победи, но обстоятелствата са били срещу него….
И пак не ми се вярва. Защото я лилавият Иван, я някой друг щеше да мъцне нещо по въпроса в някой синхрон.

# 932
  • София
Да, прави сте за люлките, така е. Има голяма разлика между една и две малки люлчици по средата между големите... 🙂

Така, това с Евгени и болницата е скандално и много намирисва и лепва поредно петно на този сезон.
Много станаха вече... Започвам да изброявам

1) Самото им интро за сезона е един огромен спойлер, че Финци или Чавдар трябва да спечелят сезона, защото месят тесто - хляб. Същината на всичко. Не казвам, че ще се случи, но е внушение за зрителя. И не случайно Финци и Чавдар се редуват да цитират високопарни слова във всеки един епизод и сигурно имат рекорден брой синхрони спрямо всички останали.
2) Странното поведение на Ангел в дуела с Финци... За мен на 90% си знаеше съдбата, имали са договорка и дори не се напъваше да е интересно. Лош Ангел, не им даде очакваното зрелище и да отпадне геройски...
3) Много странното отпаданне на Дидо. Начина по който сам се елиминира в последната игра.
4) Странното отпадане на Альона след като шокиращо пожали мамче Мажена в последния момент (айде тук си има доста извинения с чест и морал, а и Елена си бе скрита лимонка)
5) Скандалното елиминиране на Гуспата след невиждан досега гаф и позамитането му, защото 70, 80 % от масовия зрител сигурно не знае за него! Не всички пишат в социалните мрежи и гледат подкастове...
6) Скандалът с Гечо и изгонването му
7) Евгени е бил в болница и ние разбираме чак сега?! И този човек е пуснат ратай и после дуелист и не се коментира (или е изрязано от монтажите или е забранена тема) изобщо. Ами на мен ми намирисва на спазарен изход от дуела. Да изиграят максминалния брой битки и Генчо геройски да отпадне. Не знам, доста съмнителен е този късмет с 1 от 1 за Моркова с ключето в кенчето. Може във всяко кенче да е имало ключ за всеки случай.
8 ) Наказанията, които лепват на най-неработещите фермери през седмицата са един голям фарс и страшно много дразнят и олекват много с тях (вкарани за сеир и драми, но много грозно и прекалено явно)

Толкова много гафове, съмнителни неща и дразнещи нововъведения не са имали накуп за всичките си предни седем сеозона!
Аз винаги съм защитавал Фермата и съм спорил много в тяхна защита и според мен тук има най-малко намеси на продукцията спрямо останалите популярни риалита, но когато се случи нещо веднъж, че и дваж в един сезон, после всичко останало ти се вижда съмнително. А те продължават и продължават да се случват...
И не сме виновни ние, че се покривате и не ги казвате тези неща. Ако имаше яснота нямаше да се съмняваме...
Аз наистина съм в ШОК как може да се дава на човек да вдига тежко след бъбречна криза!!!

# 933
  • при късмета
До сега никога не са пропускали да излъчат излизане от фермата по какъвто и да е повод. Дали болница, дали печален повод, не ги държат вътре при всякакви обстоятелства като каторжници. Много странно. Но и аз питах първия ден при фасоните на Кукото в кухнята, защо само единия ратай дават и къде е другия. Евентуално може да е бил на преглед (макар, че и това са давали винаги), но да е бил с престой в болница, дори само 1 нощ, нещо не ми се връзва. Тогава щеше да мине на Нина плана да направят още поне 1 женски дуел, щеше да ѝ е аргумент и да свири на тънката струна на съчувствието на участниците

# 934
  • София
Дяволе, в нито едно от 7те неща, които си изброил, не виждам конспирация. Simple Smile Като изключим точка 1 - промото, всичко друго, според мен, си е развой на Играта.
Не че Иван и Андрей са ми особено симпатични (стават все по-лигави с времето и превъртам когато ги дават), но чак такива злодеи не са. Simple Smile

# 935
  • София
Аз не слагам всичко като конспирация.
Гаф и конспирация са различни неща. Или правила, скандали и нелепости и т.н.
Просто съм обединил накуп всички неща, които намирисват по една или друга линия и правят впечатление. И всичките са в един сезон.
Нищо повече или по-малко.
Между другото това с бъбреците на Евгени също няма да се разбере, защото айде bTV се гледа малко повече и ще има по-широк отзвук, ама пак много хора няма да го разберат и ще си мислят, че Генчо просто толкова си може...

# 936
Аз съм ставала свидетел на бъбречна криза на колега и наистина е екстремно болезнено. Човекът не можеше да се движи, пребледня и по спомен не беше на работа седмица и нещо след това, та за това ми е съвсем невероятно, чак фантасмагорично, че Евгени е преминал през това два дни преди дуела. По-скоро съм склонна да се съглася с твърдението, че е имал някакви болки, направили са му преглед и може докторите да са споменали изследване за проблеми с бъбреците и той вече да го рисува пред семейство и приятели като бъбречна криза, че да замаже положението от безславната си загуба. При истинска бъбречна криза, пичът дори нямаше да може да седи прав по време на алманаха, а какво остава да бута свръх тежка гума, да реже и да кове. Пълен филм.

# 937
Генчо е дребен тарикат и още повече се излага с тези твърдения,че е бил с бъбречна криза. Иван и Андрей може да са всякакви, но не биха скрили това . Ако не бяха техните коментари нямаше да разберем и за ангината на Мирела първата седмица. Момичето си работеше и не се оплакваше ,а тогава някой от водещите я поздрави ,че се е държала мъжки. А сега преди дуел как го виждате да пропуснат с драматичен тон да ни съобщят какъв голям герой е Генчо ,колко много работи и как стоически е издържал в обора въпреки болката. И не на последно място той снощи обяснаваше на Иван,че има проблеми с бъбреците, би трябвало останалите да знаят за този проблем все пак ако е имал криза

# 938
  • София
Когато тези неща се замитат и не се казват когато трябва хората винаги ще се съмняват.
Чиста народопсихология. Пък после ходи се оправдавай и търси кой брат, кой сестра...
Когато няма прозрачност това става. Да започват съмненията. Не искам по никакъв начин да започват да приличат на Тупарев и неговия подход и все още мисля, че в това отношение И/А са с класи, много класи над неговата долна халтура.

# 939
  • при късмета
Мдаа, бъбречна криза е нещо много сериозно и е различно от това да те позаболи бъбрек за ден, два. Девера има такъв проблем и наблюдавам от години какво е криза и какво е просто да се обаждат. При криза наистина се стига до болница, ама престоя е минимум 5 дни

# 940
  • София
При мен след седмица 10:

++
Валерия

+
Яни, Финци, Чавдар, Радо, Калин, Аксения и Веселка

=
Нина, Лили и Хепи Ванче
Иван и Влад

-
Камелия

Махнах вече стари герои и нови надежди, обединиха се. Калин дебютира на плюса, а Иван излиза от минус зоната. Засега Камелия остава самотна там. Не мога да я усетя тази жена, но във всеки един момент бих и дал шанс. Не е някакъв перманентен минус както е с други хора в други формати.

# 941
Според медицината, болката от бъбречна колика е една от най-силните болки, които човешкото тяло може да изпита. Хора с бъбречна криза са припадали от болка. Аз лично съм виждала на човек с бъбречна криза да му дават да захапе гребен, за да не си прехапе езика от болка докато дойде линейка.
https://betty.bg/babrechnata-kriza-iziskva-speshni-merki/
Светата Инквизиция трябва да е насреща ти, за да ти даде да търкаляш 100 кила гума дни след бъбречна криза, или да държиш 100+ кила тежест. Да не говорим за доенето на 10 животни и ратайството. Това за бъбречната криза не може да е вярно!

# 942
  • София
Няколко гифчета от много забавния и силно позитивен епизод 60 от петък. 🙄😏😎

Няма място за две кокошки... 🤣😂

Бедстващи девойки в язовир Диканя 😂

# 943
Най-вероятно по принцип има проблем с бъбреците, заболял го е нещо кръстът по време на ратайството, уплашил се е да не от бъбреците, закарали са го в болница, но чак бъбречна криза не е било. Защото после е много съмнително масово съфермерите да го пратят веднага на дуел, ИиА да му сложат най-тежките игри, в последната той да се оправдава с болни бъбреци, а Иван със сълзи на очи да му се моли да държи още. Нещо не се връзват нещата. Сигурно ходенето в болница е обяснено с болки в кръста, като се е оказало, че нищо му няма, съфермерите не са видели проблем да го пратят на дуел, а и той може да не е споменавал тогава болни бъбреци.

# 944
Най-вероятно просто фриволна употреба на "бъбречна криза", както "депресия" за всякакво тъжно настроение. Предполагам, че е някое раздвижило се камъче, имал съм такова лично преживяване. Преди години ме заболя много в тази област, по принцип търпя болка и дори не пия нищо, но този път болката беше доста силна. Това се развива към три през нощта, нямам никакви болкоуспокояващи и реших, че ще ходя на спешен кабинет. Повиках си такси и "кацнах" там след малко, още докато приготвяше инжекцията ми мина изведнъж, но си викам - може да ме заболи пак след половин час, дай да си взема дозата. Grinning На другия ден си отидох на работа, парадоксалното е, че работех в болница по това време в администрацията, но мразя да ходя на лекари и реших изобщо да не проверявам какво е било. За капак в офиса по-късно през деня влезе точно нефроложката, с която си имахме и приказка - пак нищо не казах. Grinning Вечерта си направих тренировката и не съм имал повече такъв проблем. Та може и нещо подобно да се е случило при МВР-то, предполагам, че после не им се е сторило интересно за раздухване, може би и сега трябваше да си замълчи Генчо, но така е преценил, така е направил.

Общи условия

Активация на акаунт