💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 411
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 320
Съвсем, ама съвсем друго имах предвид.
Знам, просто ми е смешно 🤣

# 1 321
Е, майка му не му дава да прави любов ли? 🤣🤣🤣🤣

Майка му му избира гаджетата. Ако мама не одобри, не става.
Мери, добра си! Само ще кажа, че тя участваше във ВИП сезон и как да кажа… не е да не са си близки.

# 1 322
10 съвета на Алекса към жените относно мъжете:
1. Ако има пари, а не е склонен да ги харчи за теб - зарежи го! Мишка е!
2. Ако не иска да поеме командването в семейството и остави тази задача на теб - зарежи го! Мишка е!
3. Ако си болна, а той не предложи да иде на работа вместо теб - зарежи го! Мишка е!
4. Ако ти се е приял шоколад, а сте на червено и пестите всяка стотинка, и той откаже да ти вземе, понеже има по-важни неща - зарежи го! Туй не е муж!
5. Ако види двама да се карат на улицата и не отиде да види какво се случва и да даде акъл - зарежи го! Не е муж!
6. Ако пее хубаво, особено сръбско, взимай го - мъж мечта!
7. Ако заплашва всеки мъж, който е в конфликт с теб и го обижда - взимай го! Туй е истински муж!
8. Ако е склонен да напсува жена, само защото ти не я харесваш и сте се скарали - взимай го! Това е муж-закрилник!
9. Ако плачеш, че той не е до теб, а той не идва, защото иска да спечели още пари, с които да се грижи за теб - взимай го! Ти си приоритет за него!
10. Ако крещи на по-слабите, за да ги научи как да са смели като него и не приема чуждо мнение - взимай го! Няма да съжаляваш!
Изтърва за финал на 10...Те това е истински муж🤣🤣🤣🤣
Иначе за анкетата - и хода на Алекса спрямо Гайтанов и "не вдигането на ръка" от мъжете на Безстрашните си беше правилна стратегия. Лично аз се чудя защо Илиян, Мани, Фейгин при сините не стреляха по Алекса(особено когато пратиха Касим и Цецо) или пък сега на този съвет Генчо, Георги и Фейгин не стреляха по него....някак си нелогично ми е на мен - да отслабва племето, но пък позицията ти става по-силна, а и не се знае нищо - може и да не е баш така. Иначе май тоя сезон ще сме с най-много участници, които не са ходили на номинациите преди последния етап- до тук мисля че са 5(Джеферофич, Гого, Ралица, Зорница и Алекса)

# 1 323
Неочаквано доста приятно върви Надкаст-ът с Илиян. Изглежда много искрен и има много малко  общо с това как се държеше в предаването( или как бе излъчено по точно). Дълбоко се извинявам , ако в някой мой пост съм го нахейтила. 🤪 Човека просто си е бил в роля. Все още не съм съгласна с плана му да разпадне племето и все още за мен не е никакъв стратег, но изглежда интелигентно момче и не изглежда много злобен. Ама чак като го изгледам докрая ще реша със сигурност, какво ми е крайното мнение за Илиенча. 😁

# 1 324
  • Другата България
Скрит текст:
Е, майка му не му дава да прави любов ли? 🤣🤣🤣🤣

Майка му му избира гаджетата. Ако мама не одобри, не става.
Мери, добра си! Само ще кажа, че тя участваше във ВИП сезон и как да кажа… не е да не са си близки.
Знам. Blush
Ама то е защото покрай сезон първи само дето с Тупарев директно не бях говорила, иначе....Joy

# 1 325
Скрит текст:
2. Ако не иска да поеме командването в семейството и остави тази задача на теб - зарежи го! Мишка е!
3. Ако си болна, а той не предложи да иде на работа вместо теб - зарежи го! Мишка е!
4. Ако ти се е приял шоколад, а сте на червено и пестите всяка стотинка, и той откаже да ти вземе, понеже има по-важни неща - зарежи го! Туй не е муж!
5. Ако види двама да се карат на улицата и не отиде да види какво се случва и да даде акъл - зарежи го! Не е муж!
7. Ако заплашва всеки мъж, който е в конфликт с теб и го обижда - взимай го! Туй е истински муж!
8. Ако е склонен да напсува жена, само защото ти не я харесваш и сте се скарали - взимай го! Това е муж-закрилник!
9. Ако плачеш, че той не е до теб, а той не идва, защото иска да спечели още пари, с които да се грижи за теб - взимай го! Ти си приоритет за него!
10. Ако крещи на по-слабите, за да ги научи как да са смели като него и не приема чуждо мнение - взимай го! Няма да съжаляваш!
Иначе за анкетата - и хода на Алекса спрямо Гайтанов и "не вдигането на ръка" от мъжете на Безстрашните си беше правилна стратегия. Лично аз се чудя защо Илиян, Мани, Фейгин при сините не стреляха по Алекса(особено когато пратиха Касим и Цецо) или пък сега на този съвет Генчо, Георги и Фейгин не стреляха по него....някак си нелогично ми е на мен - да отслабва племето, но пък позицията ти става по-силна, а и не се знае нищо - може и да не е баш така. Иначе май тоя сезон ще сме с най-много участници, които не са ходили на номинациите преди последния етап- до тук мисля че са 5(Джеферофич, Гого, Ралица, Зорница и Алекса)
И Лефтеров.😁

# 1 326
  • софия
Надкаста с Илиян го препоръчвам с две ръце. Много ми хареса, че и най-накрая го разбрах това момче. Той ми беше най-големият дразнител, факт. Но чест му прави, че излезе пред всички в този подкаст и си каза всичко, без да крие, омаловажава останалите и да принизява. Пред мен е реабилитиран, не че му пука.

# 1 327
  • София
Ако някой следи Валери в Instagram, ще разбере, че изобщо не "пази имидж" на добро момче. Трудно ми е да си представя как мъж на 24 години разказва на майка си, че е правил секс в риалити предаване и тя решава да покрие това. Още по-трудно ми е да  си представя, че Тупарев е поставил нещо друго пред собствения си интерес, афинитет към рейтинг, хляб и зрелища. За жалост обаче, никак не се съмнявам, че Валери е напълно способен честно да си отпадне на пъзел, който не може да нареди. Разбира се, който търси - намира, но аз нямам много приятели на тази възраст, чиито майки контролират сексуалния им живот. Най-вече ме гложди кои са били свидетелите или слушателите от племето, които после са решили да разкажат за чуждите занимания.

# 1 328
Скрит текст:
И Лефтеров.😁
Верно че и той не е...ама и аз като Мирела забравям, че е в играта когато ми е изгодно и се сещам когато ми трябва🤣🤣🤣

# 1 329
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сериозно ли не разбираш какво питам? Генчо математиката няма да пребори, но можеше да защити Жоро и Фейгин докато Алекса им викаше.

Определено е много смешен този мъж канара, с лидерски качества е т.н., да го гледаш как се върти на пета и се пази от най- лекия конфликт. С Куков беше по-ербап.

Аз пък на няколко пъти го видях да коментира и да се изказва спокойно,че решението е взето на сляпо,защото никой не знае какво предстои. Риск,това е. Трябва да крещи и да налита на бой ли,че да го приемете като защита срещу булитата Алекса и Вики?
Те и без това няма как да ги надприказваш,толкова са токсични и агресивни..бррр.

# 1 330
Онзи ден бях в едно и също заведение с Цецо по време на излъчването на Игри на волята. Щом вече и участниците, макар и отпаднали, се отказаха да го гледат, смятайте Simple Smile

Clouded Mind, и викаш ... сам ли беше? Stuck Out Tongue Closed EyesGrinFlushed

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 20:58 от mon day

# 1 331
Сериозно ли не разбираш какво питам? Генчо математиката няма да пребори, но можеше да защити Жоро и Фейгин докато Алекса им викаше.

Определено е много смешен този мъж канара, с лидерски качества е т.н., да го гледаш как се върти на пета и се пази от най- лекия конфликт. С Куков беше по-ербап.

Аз пък на няколко пъти го видях да коментира и да се изказва спокойно,че решението е взето на сляпо,защото никой не знае какво предстои. Риск,това е. Трябва да крещи и да налита на бой ли,че да го приемете като защита срещу булитата Алекса и Вики?
Те и без това няма как да ги надприказваш,толкова са токсични и агресивни..бррр.
Срещу Вики никой на планетата няма шанс 🤣, но срещу Алекса можеше да тропне 🤣. Тъкмо щеше да е интересно да му видим реакцията, когато огромен мъж като Генчо му се репчи. При словесна битка между двамата алфа-омега-делта мъжкари 🤣 единия щеше да надделее и исках да видя кой. Толкова ли много искам 🤣. Малко перчене, мерене, тропане 🤣. Това е 🤣

# 1 332
  • София
Гого и Алекса днес са били в залата (снимали са тренировка) със Сами Хосни, Мила и новородения им син - Тарек, много е сладък, има клипчета в историите и на четиримата. Heartbeat

# 1 333
В началото оправдавах пасивността на Гого с възпитание и смиреност, доброта и толерантност.
Обаче ако някой ме нападне на улицата с нож 🤣 дали Гого ще ме защити 🤣 или ще се опита да усмири крадеца с Дзен-гласа си🤣. Не знам, не знам 🤣. Съмняваш ме Гого, българин си, а не крещиш и палиш, има ти нещо 🤣🤣🤣.
Друго си е да се разхождам с Алекса ама както изглеждаше снощи на битката с Мирела 🤣. Като талибанин 🤣. Никой няма да смее да ме доближи 🤣.

# 1 334
Ама това, че начинът на двете кукАвици да "спорят" (т.е. да водят монолог), е чрез викане и блъскане по масата, не означава, че и други го правят по същия начин. 🙄 Елица даже каза, че при споровете в племето (преди кукавиците да се заселят в него) тон не се е повишавал... То единственият начин да водиш "спор" с такива хора, е да крещиш по-силно. Не, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт