💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 783
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Наистина ли ви хареса начинът, по който Гого "ги пусна по пързалката"?
За мене това поведение беше на ниво детската градина и никой не им се върза. Аз доста се посмях.
Най-смешното е, че е определян като добър ход в социалната игра - това открито да настроиш противника си срещу себе си. Ами да, добър ход е за Филип, поне Гого привлече изцяло вниманието на трите момичета към себе си. Smile То гений до гения в това племе, после - "кой ми е спал в легълцето", "кой ми е ял от паничката"...

# 2 881
Еййй, под вола теле търсите. Продуцентите пак са в действие във форума. Забавно ми е да чета глупостите им.

Моите 5 стотинки за битката:
Феноменален Гого. Браво. Не се зарадва на победата си, подкрепяше Лефтеров през цялото време и се опита да му помогне. Явно наистина го има за приятел. Тъпо му стана, че силен играч излиза, а Ралица например е още в Играта.
Друг ключов момент за мен:
Джаферофич към Мани: Ти кой искаш да се върне от елиминацията?
Мани: Емоционално искам Гого, а стратегически Лефтеров.
Толкова за отношенията между Гого и Мани. Явно всичко са си казали и изяснили и естествено ние нищо не сме видели.
Другото, което е, тъй като Гого е много честен, съм убедена, че им е казал след предаването, че ги е нарекъл змии, и двуглав змия. И изобщо не го усетих като злобен, а по-скоро в стил "Брей, сега ми светна лампичката!". 🤣🤣🤣
Искрено се зарадвах как Гого им сипа на трите квачки. Направо ги детронира. 🤣 И пак не го направи със злоба. Фифо пък като го чу се усмихна под мустак. 🤣

Гого, Лефтеров и Фифо са прекрасни и добри млади хора. Хора за пример и колкото и да се опитвате да ги очерните, ставате за смях. 😉

# 2 882
Според мен са накарали Гого да бъде по слипове за да се различават визуално, отдалече трудно личи кой кой е.

# 2 883
Идвам още малко да поспамя.... И да се по радваме на много, много готини снимки. 😍😍😍

Тук само Фифо липсва. 💗

Сезонът на дините! Призовавам реклама за следващото лято с тези двамата + Фифо за реклама. Ще бъде хипер мега яка. 😍

# 2 884
Абе всички мъже ли са сексисти? Фифо е виден такъв ама и Гого на такъв бие

# 2 885
  • София
Днес нямах възможност да гледам епизода на живо, защото бях на прожекция на "Wakanda Forever", но успях на връщане да си пусна NOVA Live и да хвана победата на Гого. Сега изгледах битката, и не ми беше особено интересна, не заради Гого или Лефтеров, Гого се справи наистина супер, постара се да бъде и атрактивен при преминаванията си, причината е, че тази е от битките, в които трасето се поватаря повече пъти (7) от необходимото, такава беше и битката между Аспарух и Филип, макар че тази е с много по-интересни елементи от мъкнене на тежести, просто не ми е интересно, когато се повтаря едно и също трасе, а при елиминационните битки то се и минава от същите двама играчи.

Ето няколко красиви момента на Гого на арената:

Скрит текст:

--
Публикации на Валери и на Мани след отпадането на Лефтеров:

--
Чакалов и Мирела / Зорница:

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 15:03 от La Vikinga

# 2 886
  • Sunshine state
Никаква интрига в играта, Гого направо го издуха, както се и очакваше. Браво на Лефтеров за държанието и последните думи! Не ми е бил любимец, но всичко беше на място казано в тази последна битка - и поздравите му към Гого, и относно простотията с въртиопашката Мирела
Ралица е на нивото на Зори по акъл, само се хили глупаво и повтаря мантрата за женската коалиция, макар точно същата й го .. нали. Пфууу.. 🙄 Забавиха я Джафа и то много! Трябваше да й резнат главата по-рано.

# 2 887
  • Някъде там...
Генчо е пуснал стори в ИГ, където отговаря на въпроси. Твърди, че Алекса е играл роля, при това много успешно, в игрите. И видимо е огорчен, че явно Алекса е успял да убеди и зрителите, и играчите, в това си лице.
Всички играят роля, в игра са все пак. Гената да не се прави на шест без десет, защото точно той каза преди няма и два дни, пак във въпрос, че е играл роля.

За това дали Генчо е играл роля, не съм видяла негов отговор, но мога да предположа, че доста се е преструвал пред Алекса и сие, разбираемо защо. Но на въпроса дали играчите са различни извън игрите, каза, че повечето не са, каквито са в игрите, такива са и навън. Честно казано, съмнявам се всички да са се престрували, това не всеки го може.

# 2 888
  • София
За съжаление, продукцията опропастиха хубавия сезон, който можеше да се получи с този каст. Но те решиха да подкрепят една зле възпитана и струва ми се зла жена. И сега ще кажа нещо, което не интересува аудиторията: един ден децата на тази жена - жени ще имат възможността да прочетат и видят майка си. Тогава ще й се наложи да им обясни каква е защото поведението и постъпките й се нуждаят от обяснение. А, на нас не ни дреме защото само си чешем клавиатурите!
Фифо е много готин! Всички готини момчета да отпаднат, да остава жени с двата одраскани пръста и да се свършва този цирк!
Това не е ли твърде наивно?

Дали децата на една майка  /принципно!/, която ги е възпитавала едва ли по-различно от начина по който тя гледа и отвръща на света, биха имали по-различен светоглед от нейния!?
И конкретно за Джаферович... тя, която е така агресивна и командирски настроена към хора, които познава от дни, която се държи по същия начин към Джаферович-баща, дали би разрешила някое от децата и да си позволи различно мнение и поведение от нейното?

Винаги се възмущавахме, че Ваня присъства във всяко риалити /и не само!/, но сега имаме ли съмнение, под чий висшестоящ пагон се случва това!?  

# 2 889
И аз съм съгласна, че Ралица е много куха лейка. Никаква мисъл не вкара в играта.
За Мани си мисля, че саботажа й беше подшушнат от продукцията с обещанието да я запазят по-дълго време.
Лефтеров смяташе, че като предложи Джаферович за капитан, тя няма да го прати на елиминации. Но грешни сметки...

# 2 890
Очаквам бурна седмица в игрите.
Моето предположение как ще се развие играта. Опит за гледане в кристалната топка със сутрешното кафе.

Очаквам Жени да стане отново капитан. Не виждам възможност за пробив от Гого и Фифо при гласуването за капитан при Жълтите. Гласовете на Ралица, Мани и Жени са достатъчни, за да е капитан отново.

Очаквам да има Капитанска елиминация отново през тази седмица. Очаквам Жени и Генчо да са на нея, и очаквам Жени да се върне обратно при Жълтите с грошове след нея и с някакво сериозно предимство.

Ако няма капитанска елиминация и Жени е спечелила играта всичко зависи какво е предложението на Продукцията. Тук изцяло зависи от Продукцията и практически съдбата на Жени в игрите ще стане ясна още вторник вечер според мен. Ако предимството е само 50 гроша Жени няма да се спаси от Елиминация. Ако е предимство от ранга на томахавката/скрит имунитет ще го отнесе един от мъжете.

Сега за варианта Жени се връща с пари.

Също така очаквам, че Жълтите ще загубят една от игрите за спасение от номиниране. И на племенния съвет ще видим ТЪпаревкия вариант на един огромен женски пазар. Вече зависи от Продукцията какво ще се предлага като стока - дали ще има имунитети или ще са само гласове.

Ако са имунитети - Жени ще си купи и ще се спаси. Фифо вероятно също би купил имунитет, освен ако не реши да гърми гласовете на жените със скрития имунитет. Трудно ми е да преценя дали би го играл на този съвет. По-скоро би, ако е застрашен. Номиниран в края му ще е или Гого или Мани, зависи и от играта на Ралица със сабите. Ако трябва да залагам - залагам, че ще е Гого.

Ако няма имунитет ще е много по-интересно. При шест гласа в племето на мъжете им трябват три допълнителни безответни гласа за номинация на Жени или игра със скрития имунитет от Фифо. Фифо според мен няма да постъпи като Парвати, не би ползвал имунитета да защити Гого, би го ползвал само за себе си. Очаквам Жени да купи допълнителни гласове. Също и Гого, и Фифо. Ако жените се насочат с гласовете си срещу Фифо номинирана ще е Жени. Ако Жените се насочат срещу Гого, според мен ще успеят да го номинират отново.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 09:16 от Bengun

# 2 891
  • Някъде там...
Ако следващата седмица е последната преди обединението, значи трябва да отпаднат 3 човека. Може би елиминациите ще са двойни, с общо 4 номинирани. И още един трябва да отпадне някъде, може би на капитанската.

# 2 892
Току що изгледах епизода.
Малко по-късно ще пусна гифче как Джафа остава с вдигната ръка, която никой не поема.

Отново недомислици на продукцията:
- Защо макарата може да падне и да трябва играча да си е търси по дъното? Тотална глупост.
- Отново измисляне на "наказания" в движение.
Затова открай време повтарям че не се дава на играчите възможност да мислят. Примерно - дали да се опитвам като не става или още отначало да си поискам 2-те минути които се знаят, защото са предварително обявени. Тъкмо обратното - играча трябва да блъска колкото може, докато продукцията благоволи да му предложи да спре да блъска.

- Приказките преди състезанието колко щяло да е мъжка и колко велика битка и как да се запомни... тинтири минтири. То си беше една агония, жалка за гледане. Без да съм за Лефтеров ми стана жал за него. Та ако се запомни с нещо това състезание, с  жалост ще е.
- Иначе Лефтеров е добро момче, но аз специално, не си спомням да е показал кой знае какво, освен висенето на кръста.  Хареса ми накрая с правилния съвет - Почни с Джаферович, да ти е мирна главата.

За да завърша позитивно - като цяло замисълът на състезанието ми хареса. Идеята с лоста беше добра, идеята за сцепените дини беше добра, понтона, гумите, гредата, всичко окей с изключение на падащата макара и твърде лесните варели. 

Състезанието между "помощниците" беше подобрено, тоест съкратено спрямо миналогодишния вариант при който кръста ти заминава, спомням си мъките на Неделчо. Подобрението предполагам (ако греша поправете ме) беше с вкарването на трупче на което се стои трудно и по този начин напрежението отива в ходилото много преди да се е уморил кръстът.

# 2 893
Ако следващата седмица е последната преди обединението, значи трябва да отпаднат 3 човека. Може би елиминациите ще са двойни, с общо 4 номинирани. И още един трябва да отпадне някъде, може би на капитанската.

На мен тази част не ми стана много ясна.
Ако идващата седмица е последна преди обединението и при същото количество епизоди за сезон означава, че ще имаме две седмици игра в обединеното племе, а не една. Иначе не ми се връзва инфото за количеството епизоди. Освен, ако инфото за броя епизоди да не е вярно.

Ако са две седмици играта в обединеното племе, то може да минем само с един отпаднал тази седмица и финално племе от 10 играча. Ако обаче е една седмица играта в обединението може наистина да има двама или трима отпаднали през тази. Ще зависи колко човека ще направят финалното обединено племе - осем или девет.

# 2 894

Общи условия

Активация на акаунт