💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 740
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 985
Странни мнения чета напоследък.
Сравнява се носенето от Вики на знамето със саботажа. Сериозно ли? Те сигурно червените са знаели , че Джаф ще се тръшне болна, че видиш ли и предварително измама направили. Какво значение има , кой носи знамето на противниковия отбор след като капитаните вече са избрани ? Това ,че Джаф се " разболя" си е проблем на жълти, а това че не искаше да пуска двата гласа е причината Мирелка да изгори. Само Джаф си е виновна. Червените нямат нищо общо.
    Фифо и Гого били сексисти? Това че не харесваш даден човек те прави сексист? Е то тогава аз трябва да съм най- големият сексист, защото никоя от жените които са в момента не харесвам. А Гого си харесва и уважава Вики.😁 Фифо как да хареса някоя , като то при жълти само едни екземпляри останаха от които главата може да те заболи. Ама  Фифо показа ,че колкото и да не ги харесва , уважава и Джаф и преди това Мишето. Така ,че теорията за сексизма издиша .😉
    Феновете на Гого сме били " загорели дъна". УАУ грозни думички. Аз съм един от най- върлите фенове на Гого.❤   Значи по тази логика трябва да съм от най- загорелите дъна. С гордост ще се окича с приза. Защото предпочитам да съм на дъното с подходящите хора, отколкото на върха с неправилните.😁😁😁

# 2 986
  • Sunshine state
Голяма биполярност в темата - Гого от идол, понижен до загоряло дъно. 😂
От самото начало си държа на три участника и до сега не съм си променила мнението за тях.

# 2 987
Кой и къде е казал в темата, че фенките на Гого са "загорели дъна'?

# 2 988
  • София
Още ли спят двамата в стая?
Вече са трима, доколкото виждам в епизодите - заедно с Генчо. Smile

# 2 989
  • софия
Значи всичко трябва да изхарчат до края на седмицата. Демек и двете племена ще имат по един съвет и ще се надлъгват.
Евентуално един отпаднал капитан и после какво- двойна елиминация в петък, или...?
Или след това в понеделник нещо като индивидуална и последния не влиза в обединението.
Нали 8 трябва да останат?

На Алекса томахавката е много силна и е тъпо хем да харчат грошовете, хем после томахавката да бие всички сметки.
Тук си мисля, че на съвет Алекса ще трябва да избира между две от "ангелите" , коя да спаси с томахавката.
Което ще рече, че Гената и Жорето правилно ще си разпределят гласовете в две посоки.

Така ги нагласих нещата.....)))))) в моя полза

# 2 990
  • София
Това, че един мъж има приятелка/гадже/жена какво общо има с това дали е сексист?
Искаш да кажеш, че само гейовете са сексисти? Едното няма нищо общо с другото.
Каквото и да си говорим, българското общество е супер патриархално и не е изненада, че повечето участници са сексисти.
По тази логика изобщо не трябва да съществува сексизъм - защото всички имаме биологични майки и бащи. Решихме един световен проблем. Smile

# 2 991
Кофти впечатление ми направи Мирела като и в двата подкаста все повтаряше каква грешка било да пращат нея на капитанска, каква грешка направили и прочие. Мирела какво е очаквала, че няма да срещне някой мъж в  тежка битка до самия финал?Че ще я пращат само със слаби жени да се бие или с угодни за нея опоненти?Че са длъжни да я пазят всички? Като прибавим към последния въпрос и това, че си каза, че е очаквала да има "гръб" в лицето на Лефтеров, същото и в лицети на Чакалов, с който постоянно са си звъняли преди влизане, както и впоследствие има в лицето на Валери, който пък все се предлагаше за номинация, да не забравяме и Женята, оставам с впечатлението, че освен, че страшно много се е подценявала сама тя, е разчитала все  подпирачки да има.
Чакалов си ѝ каза в прав текст, че идеята да я отстрелят с Фифо е била да не се върне. Чакалов е влезнал да си играе играта, наша Мирела съзрязала още един "гръб". И да, дразнещо е, когато разбереш, че има уговорки преди началото на формата, оня с тоя се познава, птиятели, на чичо му, свако му и шуринайката познати с уговорки,уговорки разни с продукцията. Дори и Жорето не оправдавам, че е подхърлил на Фейгин да играят заедно на срещата им преди влизането.
Неделчо си каза - - >никакви договорки преди влизане, защото може после да не ме изкефят как играят играта.

# 2 992
Сериозно смятам, че тези гащи, които носят Гого и Алекса са бикините от женските комплекти

# 2 993
Да са живи и здрави фенките на Гого, но аз такова злопаметно и безкрайно натякващо мъжле не бих търпяла. Всички му признаваме уменията, наистина с удоволствие гледаме играта му на терен, но това не е всичко. Социална игра не означава да плетеш интриги, а да отиграваш конфлктни ситуации. Общуването с камилите не му се е отразило добре.

# 2 994
Гледайки днес снощния епизод , си мисля, че момчетата бяха така озлобени срещу Джаба, защото тя е заявила , че играе с Фифо и Лефтеров, и те на сляпа вяра и върнаха капитанството, момчетата са искали да стрелят по Мани, но още на първия съвет, тя се обърна от тази коалиция и стреля Гого . Тогава лампата им светва . Затова и на втория съвет те се смееха така. То всичко е предизвестено. Разбира се, продукцията удобно продаде имунитети за без пари, и тази пародийна участничка извърши обещанието си към Лефтерката когато отпадна Мирела кухавела- “ Няма да го бавя!”
Та като цяло, моя извод е, че тази ужасна жена, е толкова хлъзгава, без всякакви принципи, каквито твърди, че има, и е готова на всичко тя да успее. Турбо нагаждачка.
Нищо различно от всяка втора Златка в тая държава. Е, децата и няма с какво да се гордеят гледайки я!
Мнението тук , че била гласена за победител не го споделям. Тя няма абсолютно никакви качества това да стане .

# 2 995
  • Sunshine state
Обявявам Джафа за най-загорялото дъно на сезона. Официално взима статуетката - тиган. 😂

# 2 996
Скрит текст:

Да са живи и здрави фенките на Гого, но аз такова злопаметно и безкрайно натякващо мъжле не бих търпяла. Всички му признаваме уменията, наистина с удоволствие гледаме играта му на терен, но това не е всичко. Социална игра не означава да плетеш интриги, а да отиграваш конфлктни ситуации. Общуването с камилите не му се е отразило добре.

До онзи ден Гого няма мнение, Гого не говори, Гого е без характерен.
Излъчиха го 10 пъти и се почна: Гого е сексист, 🤣 Гого е злобен (тук цвиля от смях) 🤣🤣🤣, Гого натяква 🤣🤣🤣🤣. ЖДБ.
В тръпнене на очакване съм още каква глупост ще му лепнат 5-те потребиля тук, които се чудят какво да измислят и да изсмучат от пръстите си, за да го очернят. 🤦🤣🤣

Подпис: Загорялото дъно на Гогчо 😍

# 2 997
  • софия
Кой и къде е казал в темата, че фенките на Гого са "загорели дъна'?
Сега се върнах да го търся, като попита, явно са го затрили.   Ще преразкажа в кратце на мен какво ми извади очите и защо реагирах.

Скрит текст:
Една девойка по нощите обясни, че всички фенки на Гого сме явно много загорели и трябвало мъжете ни да ни хвърлят по един бой. Следващото беше още по сладко. Пак цитат, пак почти дословен: Вики трябвало да бъде удряна с тояга през устата всеки път, когато си я отвори. Много мило мнение беше.

# 2 998
  • София
Чак сега изгледах и си признавам, че доста превъртах самата битка. Много са ми скучни игри, в които трасето трябва да се мине безкраен брой пъти, а като добавим, че го минава само единият състезател и няма никакво съмнение кой ще победи - съвсем скучно става.
Иначе страхотна игра на Гого, жалко за Лефтеров, но такива са правилата - все някой отпада.
В анкетата гласувах за Филип, няма да успеят да изгонят Жени (имам едно такова предчувствие, че сабите на Ралица ще влязат в употреба точно в защита на Жени), не смятам, че са сексисти и не, Мани няма да играе с момчетата.

# 2 999
Радвам се, че не съм прочела горното мнение. За Мани, гласувах, че ще играе с Гого и Филип. Тя друг път няма. На Джаферович ли да се довери? Тя е умна жена. Надявам се. Кои искам да останат на финал: (по реда, по който до момента са ми харесвали)1. Гого; 2. Георги; 3. Фифо; 4. Генчо; 5. Мани; 6. Мира; 7. Зори 8. Алекса.
Джафер ханъм, Вики и Ралица могат да отиват да почиват. Този избор прави ли ме сексистка?

Общи условия

Активация на акаунт