Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 928
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Mимка, да жива и здрава малката Лаура!

Колко вода пият бебоците на ден? - около 100 мл
Колко АМ изяждат на ден? - около 550-600 мл.на ден
И какво количество друга храна/каша,пюре и т.н./ ?  сутрин- закуска +АМ, обед- месно или зел.пюре- 80/100 гр + 20/30 гр.десерт(плодово пюре), следобед- плодово или каша, около 100-120 гр+ АМ
По колко спят през деня? сутрин- 1 час, следобед- 1-2 часа
Ходят ли в проходилките? - имам проходилка, но не съм я слагала
В колко заспиват вечер и в колко стават сутрин? - около 19.30-20.00 часа вече е заспала и става към 7-8 сутринта, но с пробуждания

Зарка, Бюти много добре ти е обяснила, окуражавай я с играчка  Hug

Данчеее...тъкмо за теб си мислих  Grinning
Скарлет слуша и двата езика, няма как, то баща й български незнае... Mr. Green знае малко - церлувки целувки, пиле и пантофи пиле и картофи и джабо дядо  Mr. Green и някой други подобни
Сега тя казва - да, дааа, дааа- нейните бебешките плямпания и баща й си мисли, че казва дад(татко), а дядо й (моя баща)- дядо, та всеки си ги разбира както си иска  Laughing

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 23:56 от R i n a

# 91
  • София

Данчеее...тъкмо за теб си мислих  Grinning

Ми да като не се видяхме тук сега ще си се мислим  Crossing Arms

Шегувам сееее  Mr. Green

Лятото ще идвате ли пак? Ние нямаме път към английско, за съжаление  Confused

Ще ви казвам Лека нощ! Първо ще погледна в Готварския да ми потекът лигите, защо го провя и аз незнам, но ми е като ритуал преди заспиване и се паркирам в широоооооооко, праааааааазно легло  Mr. Green

Аааааа, утре някой ще ходили към НДКто? Хайде утре сутринта пак ще питам  Mr. Green

# 92
Мимка честито племеница   bouquet
вода-много малко
АМ-ами от 500 нагоре че понякога ми отказва твърдата храна и му давам мляко
Твърда храна хапва по 300-400 понякога по малко др път повече, а понякога и въобще
Сън- от няколко дена спи по много малко някъде за 40 мин на обяд и после към 7 за още 30 мин
Проходилка- това му е любимото място.Вече си го оставам колкото си поиска, защото ако не е там изка аз да го държа за ръце и така да ходи
Вечер заспива различно но по принцип към 9. През ноща се буди няколко пъти, най често като се заклещи и не може да се обърне. А сутрин става към 6 хапва и пак заспива докъм 9

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 00:56 от pam_denis

# 93
Ей ме на, преди половин час се прибрахме, малко социален животец Blush

Естествено през цялото време ми беше свито и е имало защо.

Оставихме детето спящо, но тия зъби ще го побъркат, още от вратата се изстрелях в стаята му, плачеше неутешимо Cry

Честита принцеса на Мимка!  bouquet

# 94
Цачи, Бюти и всички останали, съкровища златни сте, утре ще ги пробвам тези техники!

Данче, на английски говор почти не е изложена - свкърва ми цял ден слуша "Хоризонт" на интернет, телевизия почти не гледаме, американци вижда малко - абе ще го учи езика като тръгне на градина, мисля към 3 год., ако бабите ни нямат нищо против де. Ние сега обръщането от корем по гръб да научим  Mr. Green .

Мимка, честита племенница!

Отдавна се каня да кажа "добре дошли" на всички нови майчета  Hug .

# 95
Добро утро!

Честито на месечковците и специално на МИленка! Hug

# 96
Хора бясна съм!
Моя мъж най-накрая ще го натиря честно!
снощи отишъл на банкета - Данче радвай се че не е в същия град твоя!
аз очаквах да си дойде по сутрешно и затова легнах с малкия на спалнята - по едно време се събуждам и той моля ви се ляга в леглото ама пияяяяяяяяяяяяяяяян и хич не вижда лапето добре че навреме го дръпнах щеше да му легне отгоре тъпанара!
малкия се събуди стресна се и ревна и докато го успокоявам тоз идиот повърна в леглото Sick
смрад - отврат!
изнесох се с Дени в стаята на майка ми, теглих му няколко сочни абе кво да ви разправям
баси не е лош човек ама глупостите му са втора природа - тоя мозък дето го има ми не знае за какво служи!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
сега трябва да ходя да търся нов юрган и матрак щото тия за нищо не стават
ама така ще му го върна
кажете ми как да го отровя бавно и неоткриваемо че ми е черно пред очите
и днес сутринта ми се чуди що го псувам моля ви се!
че и на тръгване за работа иска да ме целува
и плюс това трябвало да го похваля че рано се бил прибрал даже
ааааааааааааааааааааааааааа
тва беше викане от яд
и ако на някой му се види смешна ситуацията  - хич ама никак не ми беше смешно да знаете Naughty

# 97
добро утро
Мимка честита племеничка дано скоро да я нацелуваш и нагушкаш  Hug

Мамчета я кажете биха ни ваксина миналия месец Бцж и още не се е зачервило до 10 месец трябвало да се зачерви при вас как е  newsm78 а отдолу на лакътя кожата му е една изпръхнала възможно ли е да е от имунизацията или е нещо друго

# 98
Абе, Петя, как миналият месец БЦЖ?
Та тя се поставя веднага след раждането или съвсееем малко след това.
Да не би да не си разбрала нещо?
На Пресил му е зачервено отдавна, няма да се наложи реимунизация.

# 99
На рамото от извесно време му е зачервено-за това става въпрос нали newsm78
Честито на месечковците Кристиaн,Милена,Димитрина,Иван,Денис!!!!

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 11:09 от mama79

# 100
Добро утро!
Честито на месечинките днес - специално на Миленка и Дими!

Да се отчетем, че след шоколада единственият резултат до тук ( и да се надяваме, че ще е само това) е заспиване чак в 12 и се събуди 3-4 пъти през нощта, и се наспа в 7  Mr. Green

Бютич, аз не съм фен на попарата хич, я ме светни как правиш ечемик и просо и колкото и да е тъп въпроса - в нормалните магазини ли се продават тия неща newsm78

Цачка, ако се удвои цикъла (аз съм с 6-7 дни) мъжО ще ме изсели Joy А това с половинката ти...ми смешно е отстрани, ще ме извиниш, но се посмях от сърце, довечера му го върни тъпкано bowuu

днес пак е разкошно времето - ще има разходки с тати Flutter

И все забравям - WELCOME на новите мами и бебоци  bouquet
а за анкетата - 3та опцийка Peace

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 11:01 от СмиНсЧо

# 101
Добро утро, мамЧета и бебЧовци  Hug
Честито на месеЧковците Кристиан, Милена, Димитрина,Иван и Денис  Tada
Да си живиЧки и здравиЧки за радост на мама и тати  Grinning
ДанЧе, на въпроса за 2-та езика - ние в къщи говорим само на български, други езици науЧават от улицата и после в градината (казвам езици, защото тук се говори основно баски, който няма нищо общо с испанския)  Mr. Green

Мимка, Честита племенница  Hug да ти е жива и здрава  Mr. Green

C-3PO , успокой топката, всиЧко на този свят се връща - особено това, казвам го от опит  Peace

Напоследък x_diabet_mama ми се губи  newsm78 дали пък не е със сменен ник и аз да не съм в Час newsm78

# 102
На рамото от извесно време му е зачервено-за това става въпрос нали newsm78
Честито на месечковците Кристиaн,Милена,Димитрина,Иван,Денис!!!!
да

# 103
Надее, не сме те забравили (поне аз), виждам, че четеш, пиши как сте Heart Eyes

# 104
Здравейте.
Къде е Дея ??
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ НИ  bouquet[/glow]

Общи условия

Активация на акаунт