Какво да направя

• 7 028
  • 206
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лелите тука са обръгнали и намилат, ама за дъщерите си няма да са толкоз ларж в полза на маман.

Хващай гаджето, мъжа или какъвто е там и питай какво правим и докога така.

# 91
Явно тук всеки пише каквото му е изгодно ... Няма нужда повече да повтарям че родителите му не внасят пари по кредита ... Може би аз съм прекалено глупава и не разбирам ... За мен в една връзка няма той и тя по отделно има нас ... Всичко се плаща от нас кой какво плаща не искам да навлизам е подробности ,но явно се държи че свекито плаща ,че видите ли го тия не изкарват пари ама момата претендира .... Слава богу че не съм седнала да чакам на нея
Ми тогава му поставяш условие  - щом ще сме семейство да ти прехвърли да речем 1/3 от апартамента, или се връщаш при мама. Ама предполагам какъв ще бъде отговора.

# 92
  • София
Какво семейство Open Mouth

# 93
  • София
Ако помня добре, синът е казал, че родителите ще идват когато той си е у дома и че това не подлежи на коментар. Та какъв е проблема на авторката,  тя явно иска тя да не идва изобщо в дома на сина си. Някак не ми се връзва свеки  да я обижда в присъствието на сина си, а и тя не каза да го е правила пред него.
Тя е чула, че я обижда пред друг, но този друг не е синът. Нормално е той да не скочи на майка си, защото ще излезе, че снахата я подсушва. Възможно е да вземе отношение, когато стане пред него.

# 94
  • София
Защо да му поставя условия за собственост? Тя няма претенции за това.
Иска чисто и просто уважение, каквото и се полага. Каквото се полага на всеки човек.

# 95
Какво задълбавате на кой е пустия апартамент?
По - важно е отвратителното отношение  на майката към авторката и най- вече на нейния възлюбен. Това мъж да ми мълчи, като п..ка и да не застане в тая ситуация на моя страна е аут.

# 96
Защо да му поставя условия за собственост? Тя няма претенции за това.
Иска чисто и просто уважение, каквото и се полага. Каквото се полага на всеки човек.
Тя има претенции, че те двамата са семейство, в което за свеки място няма, нито пък в жилището, което те обитават.
Колкото до лелите и техните дъщери, не им води грижа, како.

# 97
Наистина странна ситуация.
Уж са семейство, ето и тя се включва към ипотеката за апартамента, който е на банката, готви, чисти, пере, а нито майката я признава и уважава като снаха, нито мъжът ѝ не е обяснил на майка си как стоят нещата и е задължена да я уважава и да не я натоварва.
Много странно.

# 98
  • София
Ха, претенции Joy И аз имам претенции да бъда принцеса, но...

Даже не са минали покрай семейство.

# 99
  • София
Василиса, свеки натвърдва ката ден, че е излишна, нещо изпускаш темата.
Не авторката, тя.

Размити са ролите и неясни, ако не се натъкмят, авторката е наложително да си остави да си се обичат.

И да, семейство са, колкото и да не ви се вярва. Споделят дом, бит, живот.

# 100
https://Ами " мили"  дами аз не претендирам че сме семейство,дори не съм го написала ,а че живея с него и е нормално да си помагаме ,едва ли ще ви добре разходите да паднат само върху вашето дете ако има приятел или приятелка ,сигурно ще запеете друга песен този или тази живее с сина ми или дъщеря ми и не плаща нищо ... Едва ли не не става ... Хайде че от която и позиция да гледаме,решим ли да нападаме пак ще сме си прави

# 101
Във всяко нещо трябва да има логика.
Нищо не се случва ей тъй.
Ако мислим, че няма логика, то просто не я виждаме.
Йерархия тук звучи грубо, но вярно.

# 102
Ей какво разнищване чий е апартаментът. Тя е поканена да живее там, сега пък и е заявено след 1г.,че и мама може да идва там, което е ок, но пък явно може и да я обижда - което вече е прецакващо. Кани жена, пък после и обяснява за кво иде реч и тропа с крак.

Аз скоро ще търся и купувам апартамент. Разбрали сме се с бъдещия ми съпруг да живеем там. Ако майка ми ми даде някакви пари или ми плати няколко вноски от ипотеката(хипотетично) , има ли право да идва и обижда мъжа до мен, ако не ми е съпруг? Аз дали бих позволила? Проблемът тук е в сина.

И хайдеее сега, наистина ли всички на 20 и са били толкова съобразителни, че преди да заживеят с мъж са му искали нотариален акт?

# 103
  • София
Във всяко нещо трябва да има логика.
Нищо не се случва ей тъй.
Ако мислим, че няма логика, то просто не я виждаме.
Йерархия тук звучи грубо, но вярно.
Понякога е чиста проклетия и натурална простотия.

# 104
Когато ме поканят някъде за нещо, там аз съм?
Аз в качеството ми на ? казвам на моя ?,  че е крайно време неговата майка да погостува на другия си син!!!

Общи условия

Активация на акаунт