Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, имам въпрос относно ботокса... Имам силно изразени бръчки на челото. Ако сложа веднъж ботокс, ще трябва ли после всяка година да се повтаря процедурата? Благодаря ви!

# 106
Ще трябва на 6-12м, да.Рядко държи година.Аз за себе си съм решила да слагам
на 1г., но ме държи около 6м.
Не е нужно да се повтаря, като
мине действието на токсина и мимиката се възобновява.Повтаря се при желание.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 11:29 от ДХ3

# 107
Аз слагам ботокс на всеки шест месеца на челото и пачия крак.

# 108
Много благодаря за отговорите? Т.к. ми е за първи път съм малко филмирана,че ще ми атрофира мускула и мимики или пък ще ми увисне челото... 🤣

# 109
  • София
Ами то работата на ботокса е да блокира мимиката. Възможност за увисване също има, веждите може леко да паднат.
Ако бръчката е видима в спокойно състояние без да се прави мимика също няма да се изглади напълно.

# 110
Часа ми е след малко, така че след някакво време, ако има свличане или подобни ще пиша за резултата. Силно се надявам да нямам такива проблеми. Ще разпитам доктора и ако има интересни факти ще споделя.

# 111
А мнения/опит с др Ставров някой има ли? Почти не е коментиран тук, според търсачката.

# 112
А мнения/опит с др Ставров някой има ли? Почти не е коментиран тук, според търсачката.

Константин Ставров ли ? Една колежка ми каза,че е доволна ,но само ботокс е слагала при него.  Би било хубаво, ако има повече мнения за него .

# 113
Здравейте, дами ☺ Имам нужда от съвет. Бих искала млако по плътни и свежи устни. Колебая се между Juvederm Ultra Smile - 0,55 мл. и Teosyal RHA Kiss - 0,7 мл.

# 114
# 115
  • Blondeville
Аз съм с Теосиал кис, доволна съм

Скрит текст:

# 116
Аз съм с Теосиал кис, доволна съм

Скрит текст:

Blondie Anna, прекрасни устни - удобно ли е да попитам с колко мл е постигнат този ефект? Кой доктор ги е правил? Питам, тъй като аз сложих за първи път 1 мл Teosyal RHA 3 и мислех, че даже ще е много, но сега - 20тина дни по-късно, като се намести и спадна отокът, ми се струва, че съм в почти изходно положение. А не ми се вярва за толкова кратко време да се е резорбирал Sad Благодаря!

# 117
  • Blondeville
Brida, слагала съм първия път 0,7 през 2021, после май непълна доза, тоест 0,5 януари 2022. Поставяла съм и двата пъти при д-р Шокър в Амбър бюти. Хем съм доволна, хем не съм сигурна Grinning

Не ми харесва също, че там не ми дадоха амбулаторен лист или поне картонче какво точно ми е слагано, аз слагах и около 3 мл в скули, пак Теосиал, но не помня какъв, някакъв твърд каза докторът, слагала съм и ботокс 3 пъти там.

Обмислям да даправя консултация и в друга клиника, бях питала назад към кого бихте ме насочили за естествени резултати, имам нужда от възстановяване на обем в средната част и изглаждане на назолабиална зона (ако може само с филър в скули). Обмислям д-р Денкова, препоръчаха ми и д-р Личев в белисимо, но за там май съм с резерви. Отзиви за някой от двамата? Виждам, че в темата се препоръчва и д-р Михайлов, дали би бил добър избор?

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 17:56 от blondie_anna

# 118
Ако Дермаакт вземат този апарат и го използват преди всяка инжекционна процедура, ще ме спечелят като клиент без обсъждане.

# 119
Brida, слагала съм първия път 0,7 през 2021, после май непълна доза 0,5 януари 2022. Поставяла съм и двата пъти при д-р Шокър в Амбър бюти. Хем съм доволна, хем не съм сигурна Grinning

Не ми харесва също, че там не ми дадоха амбулаторен лист или поне картонче какво точно ми е слагано, аз слагах и около 3 мл в скули, пак Теосиал, но не помня какъв, някакъв твърд каза докторът, слагала съм и ботокс 3 пъти там.

Обмислям да даправя консултация и в друга клиника, бях питала назад към кого бихте ме насочили за естествени резултати, имам нужда от възстановяване на обем в средната част и изглаждане на назолабиална зона (ако може само с филър в скули). Обмислям д-р Денкова, препоръчаха ми и д-р Личев в белисимо, но за там май съм с резерви. Отзиви за някой от двамата? Виждам, че в темата се препоръчва и д-р Михайлов, дали би бил добър избор?

Благодаря За отговора 😘 Явно си имала хубави, плътни устни и преди филъра! Моите се бяха сбръчкали доста, за мен 1мл явно е малко Sad
На въпроса ти - след всичкото ми лутане по сходни с твоите проблеми, оставам с впечатление, че Михайлов е лекарят с максимално естествен подход. Но нека по-опитните да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт