Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Алена,колко мл. Радиес сложи на китките?

Първия път преди доста години по 1,5 мл на всяка ръка. След това съм слагала поддържащо 1 бр., разпределен на двете ръце. Последния път в комбинация с мезо за ревитализация и за премахване на петна.

# 91
За устни препоръчвам Stylage, пробвала съм какво ли не, изчезва след два, три месеца, но това ме държа близо година.

# 92
Stylage M слагах в началото на миналата година. Стоя един месец. След половин година по съвет на Желязков от Винтидж Фолс сложих Револакс Дийп. Там издържа два месеца някъде. Сигурно съм от онзи 1%, където късмета яко ги е подминал.
Сега съм в процес на търсене на варианти за импланти или мастна тъкан.
За устни препоръчвам Stylage, пробвала съм какво ли не, изчезва след два, три месеца, но това ме държа близо година.

# 93
Алена,колко мл. Радиес сложи на китките?

Първия път преди доста години по 1,5 мл на всяка ръка. След това съм слагала поддържащо 1 бр., разпределен на двете ръце. Последния път в комбинация с мезо за ревитализация и за премахване на петна.
Благодаря ти, а снимката в блога ти след първото поставяне ли е или сега след останалите доп. процедури? По-натам и аз ще сложа,хареса ми как ти се е отразил.

Spring Blossom, и аз имам слънчева алергия,откак ползвам piz buin allergy серията нямам проблем.

Марина,на мен ми харесват устните ти,подхождат ти на лицето. Навсякъде се споделя,че липофилингът е много нетраен,особено ако теглото ти варира. Вариант при теб е липлифт,ако имаш необходимото разстояние между устните и носа.

# 94
Аз искам да попитам дали има доволни пациенти от д-р Каляшева? Става въпрос за поставяне на филъри и ботокс. С какви продукти работи?

# 95
Алена, къде мога да видя снимки на процедурите, които си направила на ръцете. Аз имам проблем с изпъкнали вени

# 96
  • в 1001-та нощ
Maya Alexandrova, първото поставяне беше доста отдавна - преди години - и тогава мисля, че не съм правила снимки. До първото слагане - ръцете ми бяха доста зле - тънка кожа, липсващи подкожни мазнини, слаба съм, тренирам и вените ми са по-очертани. Тази комбинация ми беше докарала ръце на старица. Всичко изпънато, но ръцете ...

След първото поставяне - между кожата и това, което е под нея - вече имаше "обем" и ръцете ми никога повече - не с били в онова лошо състояние, което се е задълбочавало с годините. Мина доста време - сложих 1 ампула на двете ръце - повече за поддръжка. Сега ми е за трети път - Радиес + мезо в т.ч. за пигментация. Разбира се - ръцете ми не са били зле - като в началото - ама то си иска грижи. Гледам мои приятелки с малко повече месце и не тренират - ами добре са им ръцете - нямат нужда. Аз съм по-частен случай.

При мен освен мършавия вид на ръцете - при вглеждане виждах и нещо, като старчески петна - малки точици, като лунички. Не бяха видими и натрапчиви - но бяха там и ги виждах. Сега след мезото и лазера - вече ги няма.

Алена, къде мога да видя снимки на процедурите, които си направила на ръцете. Аз имам проблем с изпъкнали вени

Ще ти отговоря на ЛС, че тук ще ме изтрият.

# 97
Михайлов не работел събота, много рядко било, по думи на рецепцията в Младост.

Явно за нови хора не се занимава.

# 98
Благодаря  ,Алена,все при Михайлов ли правиш ръцете,от първия Радиес?

# 99
  • в 1001-та нощ
Да. Влиза с канюла и разпределя. Около седмица ръцете са малко пухкави отгоре, после отокът спада.

Това е студийна снимка - точно 1 седмица преди да родя второто дете. Факт е, че беше студено, бях обезводнена - много се проточи сесията ... но ... често пъти ръцете му бяха такива - това е март 2014 г.

Скрит текст:

# 100
Alena, може ли да споделиш какво е това мезо за пигментация, и на моите ръце се появиха доста кафеви точици?

# 101
И аз се интересувам, и за ръце, и за лице, че даже и рамене

# 102
Здравейте. Аз мога да споделя за Morpheus при д-р Денкова. При мен имаше доста дълъг възстановителен период. Лицето ми беше отекло и някак потъмняло. Имам чувството, че с месеци стоя така. Иначе ефектът е хубав, кожата стана нежна и мека, но не бих повторила.

# 103
Beauty queen, имаше ли лифтинг ефект?

# 104
Beauty queen, имаше ли лифтинг ефект?

Не бих казала. Кожата стана малко по-еластична, но чак лифтинг ефект - не. За мен това е малко надценена процедура за парите, които се дават и поне при мен - за неприятния възстановителен период.

Общи условия

Активация на акаунт