Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм казвала-Чилингирова в Дерма акт е моята.Току-що бях на пазар и дама на 32 ме оприличи на 35-6 годишна, бях даже без грим.Доволна съм като за 45г жена 😂

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 18:28 от ДХ3

# 121
Ходила съм при д-р Шокър в Амбър Бюти за устни, но и аз съм така - хем съм доволна, хем не съм. Компетентен е, сдържан, професионален, нямам оплаквания, но нещо не се сработихме съвсем. Върнах се при Денкова и там съм си.

# 122
  • Sofia
Аз съм казвала-Чилингирова в Дерма акт е моята.Току-що бях на пазар и дама на 32 ме оприличи на 35-6 годишна, бях даже без грим.Доволна съм като за 45г жена 😂
И аз бях на твоето мнение,но към днешна дата съм разколебана.Лятото ми "набута" едни 3мл Рестилейн,според мен напълно без ефект,който тя ми гарантира.
Опита се да ме убеди и почти успя ,че имам остра нужда от горна и долна оперативна блефаропластика,която съвсем случайно беше на промоция към онзи момент около 4000-4500лв.Миналата седмица посетих д-р Димитрина Желязкова, която категорично каза,че нямам нужда, няма да ми направи операция и да се върна поне след 2-3 години. Та занапред ще внимавам с препоръките на Чилингирова Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 09:40 от chocha

# 123
Препоръчвам я, защото аз
лично съм доволна от нея.Всеки е свободен да има мнение оттам-нататък. Simple Smile
Същото е и в описаната ситуация- ако Чилингирова е имала мнение за блефаропластиката, другата лекарка е била на обратното-житейска ситуация.
Все пак сме хора, и лекарите, и ние.
Затова всеки да си чете, да си мисли, да си записва консултации и да си прави преценки.

# 124
  • Sofia
Точно така и аз споделям моето мнение от същата докторка.Ползвам услугите й от 3 години и най-вероятно пак ще я ползвам за някой интервенции,но ще имам едно на ум особено в промоционалните и скъпи интервенции

# 125
Да, да, важно е да има обективност и е хубаво да се споделя.
При мен тя е отказвала интервенции, които аз съм искала или е преценявала, че нямам нужда от манипулации, които обичайно сме правили.
Затова всеки да се информира от положителни/отрицателни мнения и да няма сърдити.❤

# 126
днес звънях в Дерма Акт. На кръстопът съм и незнам какво да реша. Видях че, предлагат неоперативна блеферопластика / горен клепач/ на промоция. Имам паднал горен клепач и не съм сигурна дали неоперативната блеферо ще е подходяща или не. Въпросът е, че в компанията в която работя излизаме в отпуск от 23.12. и сме на работа на 02.01. и времето ще е подходящо да я направя и да зарастнат круспичките. През 2018 година съм правила на горен и  толкова време ми беше необходимо за да изчезнат. Обаче, когато се обадих в Дерма акт и попитах дали могат да ме консултират като изпратя снимка, дали съм подходяща или не, за да запиша час ми отказаха. Нямат такава практика.
Оперативна блеферопластика на този етап не мога да си позволя - вероятно следващата година. и така, сега се чудя какво да правя.

# 127
Аз искам да попитам дали има доволни пациенти от д-р Каляшева? Става въпрос за поставяне на филъри и ботокс. С какви продукти работи?
Самоцитирам се, ако някой има отзиви за д-р Каляшева, моля да пише.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 13:18 от monii

# 128
Здравейте,
аз обмислям ботокс, заради силно изразена гневна бръчка - на 32съм и досега нямам нищо правено по лицето, даже на козметик ходя един път годишно.
Доколкото разбрах задължително се слага и по бръчиците на челото.
При мен притеснението е, да не падне клепача, веждите… незнам как се води точно, но съм виждала жена с такъв проблем след поставяне на ботокс и резултата не беше никак красив.
Мисля и малко в устните, но само за хидратация и по-добра симетрия при горната, нещо съвсем естествено.
Тук също имам притеснения - аз лично винаги забелязвам, ако жена има филър в устните и досега не мога да попадна на лекар, на които да ми харесат резултатите и при двете процедури.
Може би д-р Йорданов досега ми харесва най-много как работи.
А относно цялото лице - решила съм да започна да използвам ретинол, да видим как ще ми се отрази.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 13:20 от Purplee

# 129
  • в 1001-та нощ
днес звънях в Дерма Акт. На кръстопът съм и незнам какво да реша. Видях че, предлагат неоперативна блеферопластика / горен клепач/ на промоция. Имам паднал горен клепач и не съм сигурна дали неоперативната блеферо ще е подходяща или не. Въпросът е, че в компанията в която работя излизаме в отпуск от 23.12. и сме на работа на 02.01. и времето ще е подходящо да я направя и да зарастнат круспичките. През 2018 година съм правила на горен и  толкова време ми беше необходимо за да изчезнат. Обаче, когато се обадих в Дерма акт и попитах дали могат да ме консултират като изпратя снимка, дали съм подходяща или не, за да запиша час ми отказаха. Нямат такава практика.
Оперативна блеферопластика на този етап не мога да си позволя - вероятно следващата година. и така, сега се чудя какво да правя.

Записваш си час за процедурата за 22 дек. след работа или на 23 дек. сутринта и отиваш. Не вярвам да те върнат Smiling Imp

Процедурата може да "стегне" и изглади кожата, няма да коригира провисналото под веждата - натежал и отпуснат мускул, мазнини и т.н.

# 130
За блефаропластиката Алена ще каже, тези дни с интерес следя как се възстановява от неоперативна такава.
На мен не ми личи, че имам филър в устните или поне болшинството не е забелязало.

# 131
благодаря, ще се обадя и ще запиша. Дано да има резултат, много се дразня на падналия си клепач.

# 132
Аз съм ходила веднъж при Чилингирова за ботокс. Ефектът беше както аз харесвам напълно изпънато чело, ноо много ми се затиснаха веждите. Минава този ефект, но два три месеца не се харесвах.

Да кажа защо имам опит от толкова дерматолози - аз от 15 години ходя при Денкова. Тогава имаше две-три клиники - тя, Паскова и вече отделни лекари си правеха филъри, ботокс и пилинги по кабинети. След години (и доста парички Simple Smile, реших да опитам нови процедури и лекари, има много млади лица и т.н. Но май приключих с опитите.

# 133
И аз бях на твоето мнение,но към днешна дата съм разколебана.Лятото ми "набута" едни 3мл Рестилейн,според мен напълно без ефект,който тя ми гарантира.
Опита се да ме убеди и почти успя ,че имам остра нужда от горна и долна оперативна блефаропластика,която съвсем случайно беше на промоция към онзи момент около 4000-4500лв.Миналата седмица посетих д-р Димитрина Желязкова, която категорично каза,че нямам нужда, няма да ми направи операция и да се върна поне след 2-3 години. Та занапред ще внимавам с препоръките на Чилингирова Simple Smile
Какво имате предвид под "имам нужда"? Доктор Желязкова е офталмолог и специално за горната блефаропластика от нейната гледна точка може да няма нужда, защото нямате нарушение на зрението от падналата кожа и не е толкова зле визуално.
От позицията на естетичен дерматолог, естествено, че може да има нужда - разликата в изражението и свалянето на 10-15 години при успешно извършване не могат да се отрекат и не могат да се имитират с филър или ботокс. Или с неоперативни варианти.

# 134
  • в 1001-та нощ
Не е така. Аз нямах проблеми със зрението, но имаше какво да се коригира при мен. Коментирали сме, че и доста млади жени имат нужда, т.е. индивидуално е - не е до възраст.

Общи условия

Активация на акаунт