Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 525
  • 742
  •   2
Отговори
# 255
планирала съм Ванеска за януари,  щом не  се налага  продължителен домашен престой. И аз си мислех за Радиес или точков.Благодаря, момичета!

# 256
  • София
Здравейте, може и да съм задавала въпроса си, но не мога да търся от телефона. Някой дали си е правил неоперативна блефаропластика на долни клепачи? Има ли резултати и след колко процедури? С кремове се убедих, че няма да си премахна уморения и подпухнал вид, та ще разучавам за процедури.

# 257
аз съм правила и ще правя отново горна неоперативна - доволна бях.
За долна -нямам отзиви

# 258
Има тема за корейска козметика

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 11:37 от ДХ3

# 259
  • в 1001-та нощ
Здравейте, може и да съм задавала въпроса си, но не мога да търся от телефона. Някой дали си е правил неоперативна блефаропластика на долни клепачи? Има ли резултати и след колко процедури? С кремове се убедих, че няма да си премахна уморения и подпухнал вид, та ще разучавам за процедури.

Неоперативната блефропластика на долни клепачи повлиява само кожата и то много хубаво я повлиява - кожата става много плътна и стегната, изглаждат се линии. Не влияе по никакъв начин на това, което е под кожата - торбички и прочие.

# 260
  • София
Т.е. кое е най-подходящото за торбички? Къде има добри специалисти, които да ми дадат компетентно мнение за моя случай?

# 261
  • в 1001-та нощ
Торбичките мастни ли са или се задържа вода?

# 262
  • София
А как да преценя какви са? Спя или не, все са си там, понякога се прибират, понякога изглеждам като неспала с дни. Всъщност спането няма значение, сутрин са доста забележими, независимо от часовете сън, следобед вече са по-поносими визуално.

# 263
  • в 1001-та нощ
Значи по-скоро са мастнии. Може да са мигрирали надолу, поради което да изглежда хлътнало над тях и торбесто, където са. Може и депото да се е поналяло.

Категорична процедура е операция. неоперативно се прави Агнес - кожата се пробожда с един накрайник, като тризъбец и се пуска радиочестота, която уж да стопи мастните клетки. От споделеното във времето оставам с впечатление, че резултатът е нетраен - около година. Вероятно депото остава, макар и с по-малко клетки и пак се пълни.

За Агнес можеш да се консултираш при Чокоева в Пловдив и при Бърдаров в София. За операция има доста лекари, които практикуват.

# 264
  • София
Много ти благодаря за изчерпателния отговор. Можеш ли да ме насочиш към още специалисти - иска ми се да предприема по-трайни мерки, но ако може и по другия начин, пак съм съгласна. Единственото е да знам, че отивам при компетентен и препоръчан лекар

# 265
  • в 1001-та нощ
Нямам преки впечатления за долна оперативна блефаропластика - а лично съм правила само горна. Аз бих предпочела да е офталмолог. Такива са д-р Димитрина Желязкова, д-р Наталия Иванова и ма и една д-р Димитрова. Мисля, че и трит оперират в София, а Желязкова и Иванова и в Стара Загора.

В темата за блефаропластика се коментират още лекари и се споделят резултати - можеш да попиташ и там. В кой град предпочиташ да се оперираш?

# 266
  • при Arctic Monkeys
Момичета, споделете мезотерапия с лифтинг ефект? Гуна?

# 267
  • София
Нямам преки впечатления за долна оперативна блефаропластика - а лично съм правила само горна. Аз бих предпочела да е офталмолог. Такива са д-р Димитрина Желязкова, д-р Наталия Иванова и ма и една д-р Димитрова. Мисля, че и трит оперират в София, а Желязкова и Иванова и в Стара Загора.

В темата за блефаропластика се коментират още лекари и се споделят резултати - можеш да попиташ и там. В кой град предпочиташ да се оперираш?

В София. Като цени как варират? Преди време гледах, но само отгоре-отгоре, понеже беше само идея. Сега съм го решила, затова търся актуално мнения и цени.

# 268
В темата за блефаро наскоро бяха пускали цени май за Иванова, сега не намирам къде бяха.

# 269
  • в 1001-та нощ
Горната е около 2500 лв., а долната не е по-евтина.

Общи условия

Активация на акаунт