Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 457
  • 742
  •   2
Отговори
# 240
Имате ли впечатления от поставяне на филър в устните при д-р Ася Данчева? От всички галерии със снимки, които намерих, нейните резултати ми допаднаха най-много. Ще съм благодарна, ако споделите и вие мнение.

# 241
Здравейте! Моля за препоръка за разграждане с хиалуронидаза, за София става въпрос. Имам още малко останал филър  в устните и искам напълно да го изчистим. Слагала съм и преди, но в друг град. Благодаря Simple Smile

# 242
Ако е наистина малко, защо не изчакате, вместо да си давате парите? Скоро ще се доразгради.

Иначе аз ходя в клиниката на д-р Денкова.

# 243
Защото не съм сигурна, че ще е скоро. Въпреки че беше поставено малко количество, филърът е твърд и на всичкото отгоре ми беше поставен над контура от едната страна. Два пъти разграждаме и все още има малко. Не мога да го гледам вече, въпреки че почти никой не го забелязва сега, но аз си го виждам. Искам и да поставим нов, при друг лекар.

# 244
  • в 1001-та нощ
Малко лекари се съгласяват да оправят "работата" на някой друг. Каляшева се саморекламира с такава услуга. Аз бих ти препоръчала и Михайлов. Вероятно всеки ще ти препоръча лекарят, при който ходи.

След инжектирането на ензима, минават няколко седмици, докато приключи действието му и след това се поставя новия филър.

# 245
Ясно, ами да препоръчам Дерматология д-р Денкова, Дерма Акт (Чилингирова) и също д-р Шокър от Амбър Бюти.

# 246
Скрит текст:
]Здравейте
 Някой оформял ли е контур с филър да сподели мнение?
 На 6.12 имам час за поставяне на филър HYACORP Face 2 ml с цел оформяне на контура. Имам увисване, тип булдог, което адски ме дразни и доктора ми  го препоръча  като най- добро за мен. Бях се насочила към конци, но решихме да е този метод за оформяне на контура,като по- безболезнен и не толкова травмиращ
Daria, при кой лекар ще го слагате? Не съм чувала за този филър. Досега само с radiesse боря този проблем. Ще чакам отзиви.

Вчера ми поставиха филъра, това са снимките преди/ след.
До един месец филъра трябва да се разгърне и ако има нужда от още малко в зоната около брадичката, точно където са бузките :0 ще поставим.
Лично аз от Радиес малко ме е страх, защото съм виждала лица, които загубват форма след поставянето му - стават топчести, обемни

# 247
Ако е наистина малко, защо не изчакате, вместо да си давате парите? Скоро ще се доразгради.

Иначе аз ходя в клиниката на д-р Денкова.
Няма да се доразгради никога, щом е минало време, а той си е там.

# 248
колко време трябва да се изчака от поставянето на ензима за разграждане на хиалуроновата киселина и поставянето на нови филъри?

# 249
колко време трябва да се изчака от поставянето на ензима за разграждане на хиалуроновата киселина и поставянето на нови филъри?
На мен мен ми казаха 14 дни, счита се, че толкова действа ензимът и може да разгради част от новия филър в този период. Някой по-горе беше писал за Каляшева, тя не разгражда, може би, ако творението си е нейно или при поставяне на филър има проблем..,
Иначе при мен не е минало много време - 3 месеца, за да се разгради сам, но аз не бих издържала да се гледам така, нито очаквах това от този лекар, при това от първо поставяне.

# 250
  • в 1001-та нощ

И на мен 2 седмици ми казаха. В момента на инжектиране - всичко е съвършено - излишното е елиминирано, но ензимът продължава да работи. След десетина часа вече си имаше доста видимо "хлътване" и неравности. Като че ли до третия ден се задържа така. Аз приемах ХК. Зоната постепенно се поизглади, нямаше неравности.

При мен зоната беше под очите, та не исках съвсем всичко да се ликвидира и в такива случаи се пипа внимателно. По-добре да е на няколко пъти по малко, отколкото наведнъж голямо количество и да се прекали. Мисля, че бях правила снимки.

# 251
търся разграждане на назолабиални и отново слагане, обаче явно трябва две седмици са съм вкъщи, ако нещо увисне/хлътне рязко.
Назолабиалните съм ги правила преди няколко години при друг дерматолог. Мисля че, стоят малко встрани от назолабиалната сфера, сякаш към бузата. Искам Ванеска да сложи нови, ще ги направи предполагам по-добре

# 252
  • в 1001-та нощ
Чак да стоиш в къщи - не мисля. Не си го представяй толкова крайно. След разграждането - по-скоро точков лифтинг и/ или Радиес с канюла. Едва тогава, ако е нужно може и малко в самите назолабиални, но е твърде вероятно и да не се наложи. При този подход е възможно и да се избегне разграждането.

# 253
  • Благоевград
Здравейте, и аз се интересувам от запълване на назолабиални, на 30 съм, Ванеска каза, че от мускулната структура на лицето и мимиките ще ми се задълбочат още повече. Не ми се иска филър, има ли други методи, за филър в скулите за "издърпване" какво мислите? Иначе да кажа, че съм много впечатлена от корейска козметика - наскоро я открих и не мога чак да повярвам как ми се изчисти тена, акнето, че даже и някои пресни белези от пъпки. Други фенове с наблюдения?

# 254
търся разграждане на назолабиални и отново слагане, обаче явно трябва две седмици са съм вкъщи, ако нещо увисне/хлътне рязко.
Назолабиалните съм ги правила преди няколко години при друг дерматолог. Мисля че, стоят малко встрани от назолабиалната сфера, сякаш към бузата. Искам Ванеска да сложи нови, ще ги направи предполагам по-добре

Когато се сложи филър в назолабиалните бръчки,  той мигрира заради мимиката в тази област, при усмихване, дъвчене, говорене.  Затова много дерматолози избягват да инжектират филъри директно в тази област.

Общи условия

Активация на акаунт